WHO و FAO در حال بررسی Trichinella و Taenia saginata در گوشت هستند


متخصصان به توسعه رویکردهای مبتنی بر ریسک برای کنترل دو انگلی در گوشت کمک کرده اند که این امر به ارزیابی مجدد روش های سنتی و ارزیابی منابع نظارتی و صنعتی نیاز دارد.

نشریه سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (FAO) و سازمان بهداشت جهانی (WHO) ، شامل Trichinella spp. و Taenia saginata اخیراً جزئیات کار تحقیقاتی را منتشر کردند.

تریچینوز در اثر مصرف گوشت خام یا فرآوری نشده به میزان کافی از حیوانات اهلی یا وحشی حاوی لارو انگل های تریچینلا ایجاد می شود. بیماری انگلی انگلی گاوها در اثر مرحله لاروی کرم ماهی انسان Taenia saginata ایجاد می شود. Taeniosis زمانی اتفاق می افتد که افراد گوشت گاو را بخورند که به اندازه کافی گرم نشده یا منجمد نشده باشد و انگلی را از بین ببرد. بیشتر موارد شامل کرم نواری است که می تواند سالها دوام داشته باشد.

توسعه کنترل مبتنی بر خطر Trichinella spp. و Taenia saginata در گوشت در اکتبر 2013 با یک جلسه تخصصی در سپتامبر 2014 آغاز شد.

این گزارش مدل های صفحه گسترده را برای به دست آوردن اطلاعات کمی مورد نیاز مقامات بهداشت عمومی هنگام ارزیابی برنامه های مختلف بهداشت پس از مرگ برای Trichinella spp فراهم می کند. و Taenia saginata در گوشت. این مدل ها امکان ایجاد سناریوهای خطر را برای ارزیابی تأثیر تغییرات در تست های هضم و بازرسی گوشت بر خطر ابتلا به تریشینوز و تائنیوز در انسان دارند.

Trichinella و Taenia saginata
همه ژنوتیپ های Trichinella برای انسان بیماری زا هستند. مطالعه ای که در سال 2011 منتشر شد ، 65 هزار و 818 مورد تأیید شده از تریشینوز و 42 مورد مرگ را در 41 کشور بین سالهای 1986 تا 2009 نشان داد.

در عفونت زودرس ، کرم های بزرگسال در روده می توانند التهاب معده و روده ایجاد کنند ، اما شدیدترین علائم به دلیل مهاجرت و استقرار لارو در عضلات است. این موارد شامل تورم صورت یا اطراف چشم ، درد عضلانی ، تب ، ورم ملتحمه و بثورات پوستی است. میوکاردیت ، آنسفالیت و مننژیت در موارد شدید مشاهده شده است. علائم یکی دو ماه پس از عفونت فروکش می کند ، اما خستگی مزمن ممکن است ادامه داشته باشد. بیشتر بیماران آلوده تنها دو هفته یا بیشتر پس از مواجهه با نشستن لارو در عضلات تشخیص داده می شوند.

در بسیاری از کشورها مقرراتی برای بازرسی و کنترل انگلی وجود دارد. روش های درمانی برای غیرفعال سازی لارو تریشینلا در گوشت شامل پخت و پز و تابش و انجماد برای ژنوتیپ های خاص است.

Taenia saginata بیشتر در کشورهای جنوب صحرای آفریقا ، آمریکای لاتین ، آسیا و برخی از کشورهای مدیترانه ای دیده می شود. محققان گفتند که ده ها میلیون نفر به احتمال زیاد در سراسر جهان آلوده می شوند ، اما تخمین های قابل اعتماد به دلیل بیماری زایی کم و گزارش کافی نیست.

برای بسیاری از افراد در غیر این صورت سالم ، علائم خفیف بوده و تا سالها انگل از بین نمی رود یا از بین نمی رود. شایعترین تظاهرات بیماری خفیف دستگاه گوارش با علائمی مانند حالت تهوع ، کاهش وزن ، درد شکم ، اسهال و بی اشتهایی است ، اگرچه عوارض جدی مانند آپاندیسیت گزارش شده است.

این شیوع بیشتر در مناطق در حال توسعه وجود دارد ، جایی که اقدامات بهداشتی و دامداری ضعیف و خوردن گوشت گاو به طور ناکافی پخته شده انتقال انگلی را تسهیل می کند. یخ زدن گوشت در حداقل 10 درجه سانتیگراد (14 درجه فارنهایت) به مدت حداقل 10 روز یا پختن در دمای هسته حداقل 60 درجه سانتیگراد (140 درجه فارنهایت) خطر ابتلا را کاهش می دهد.

کنترل انگل
استفاده از روش مبتنی بر ریسک برای بهداشت گوشت مستلزم ارزیابی مجدد شیوه های سنتی و ارزیابی منابع نظارتی و صنعتی متناسب با خطرات است. بر اساس این نشریه ، ارتباط بین کنترل های قبل و بعد از برداشت در زنجیره غذایی و نتایج بهداشت عمومی به مدیران ریسک کمک می کند تا مکان مزرعه ، کشتارگاه ، پردازنده و مصرف کنندگان مداخلات ایمنی غذایی را مشخص کنند.

کارشناسان دو مدل صفحه گسترده را به عنوان منبع پایه دریافت کردند. آنها خطرات مرتبط با انتخاب گزینه های مختلف توسط مدیران ریسک را به تصویر کشیدند.

تریچینلا برای کاهش خطرات به سطوح بسیار پایین نیاز به آزمایش تعداد قابل توجهی از خوک ها دارد. با این حال ، زمانی وجود داشت که آزمایش خوک های اضافی ممکن است منجر به کاهش قابل توجه بیشتر خطر و یا هیچ منفی برای سلامت عمومی نشود.

در کشورهایی که شیوع بالایی از Taenia saginata دارند ، صرف نظر از بسته بازرسی مورد استفاده ، خطرات نسبتاً زیاد بودند ، با کاهش بازرسی ها که به طور بالقوه منجر به هزاران مورد دیگر می شود. با این حال ، کشورهای با شیوع کم در بین جمعیت کشتار ، خطر باقیمانده بسیار کمی داشتند و تغییرات در بازرسی ها تأثیر بسیار کمی بر نتایج مدل داشت.

توسعه بیشتر مدل صفحه گسترده ، مانند استفاده از روش بیزی ، ممکن است اجازه دهد داده های دیگری برای پشتیبانی از تصمیمات بهداشت عمومی اضافه شود. بر اساس این سند ، داده های مبتنی بر شواهدی از عادت های پخت و پز گوشت گاو یا گوشت خوک در یک کشور ، اعتماد به نفس را در نتایج هر مدل بهبود می بخشد و همچنین داده های مربوط به فرآوری گوشت توسط مشاغل غذایی نیز مورد نیاز است.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>