[ad_1]

سازمان بهداشت جهانی (WHO) و سایر آژانس ها از کشورها خواسته اند که فروش برخی حیوانات وحشی زنده را در بازارهای مواد غذایی متوقف کنند.

WHO ، سازمان جهانی بهداشت حیوانات (OIE) و برنامه محیط زیست سازمان ملل (UNEP) رهنمودهایی را برای مقامات ملی ایمنی مواد غذایی برای ایمن سازی بازارهای سنتی و کاهش خطرات بهداشت عمومی صادر کرده اند.

این مقاله در مورد خطر بیماری در بازارهای مرطوب ، جایی که پستانداران زنده برای غذا فروخته می شوند ، تمرکز دارد. گونه های آبزی مانند ماهی را پوشش نمی دهد.

این آژانس ها گفتند که تجارت حیوانات وحشی زنده ای که به عنوان غذا صید می شوند باید متوقف شود و بخشهایی از بازارهای فروش این محصولات باید بسته شود ، مگر اینکه مقررات موثر و ارزیابی ریسک کافی در این زمینه وجود داشته باشد.

اقدام موقت
این اقدامات باید موقتی باشد در حالی که مقامات ارزیابی از هر بازار را انجام می دهند تا مناطق و روشهایی را که در انتقال عوامل بیماریزای مشترک انسان و دام نقش دارند ، شناسایی کنند. بازارها فقط در مواقعی که استانداردهای ایمنی مواد غذایی ، بهداشت و محیط زیست را رعایت کرده و با مقررات مطابقت داشته باشند باید دوباره بازگشایی شوند.

بازارهای غذایی سنتی منبع اصلی غذای تازه برای بسیاری از گروه های کم درآمد و برای معیشت میلیون ها نفر در مناطق شهری و روستایی مهم است.

هیچ مدرکی وجود ندارد که مصرف غذا در انتقال COVID-19 نقش داشته باشد یا ویروس مسئول همه گیری توسط حیوانات خانگی تولید کننده مواد غذایی مانند طیور ، خوک ، گوسفند یا گاو ، طبق دستور ، منتقل شود.

WHO اخیراً گزارشی در مورد چگونگی انتشار COVID-19 به انسان پس از بازدید متخصصان از ووهان ، چین ، با معرفی ویروس کرونا از طریق مواد غذایی ، که یکی از راه های احتمالی است ، منتشر کرد.

مطالعات گذشته نشان داده است که حیوانات منبع بیش از 70 درصد از کل بیماری های عفونی در حال ظهور در انسان هستند.

بهداشت ، ردیابی و کاربرد را نیز در نظر بگیرید
WHO ، OIE و UNEP از مقامات می خواهند مقررات بهبود بهداشت و بهداشت را در بازارهای مواد غذایی سنتی تقویت کنند تا خطر انتقال بیماری های مشترک انسان و دام کاهش یابد. این شامل شستن دست ، کنترل آفات و مدیریت پسماند است. همچنین هر قانونی باید ردیابی حیوانات وحشی پرورشی را پوشش دهد تا اطمینان حاصل کند که آنها با حیوانات وحشی صید شده متفاوت هستند.

وقتی حیوانات وحشی در قفس نگهداری می شوند و در مناطق باز بازار ذبح می شوند ، این مناطق به مایعات و مدفوع بدن آلوده می شوند و خطر انتقال عوامل بیماری زا به کارگران و مشتریان را افزایش می دهد و به طور بالقوه منجر به شیوع بیماری به حیوانات دیگر در بازار می شود.

بازرسان مواد غذایی باید آموزش ببینند تا شرکت ها از مقررات بهداشتی مصرف کننده پیروی کنند و پاسخگو باشند. علاوه بر این ، مقامات باید منابع کافی داشته باشند تا مقررات مربوط به تولید ، فرآوری و تجارت حیوانات به طور مداوم اعمال شود ، این سه آژانس گفتند.

اقدام دیگر شامل توسعه کمپین های اطلاعاتی ایمنی مواد غذایی برای بازرگانان بازار ، صاحبان غرفه ها ، مصرف کنندگان و عموم مردم است.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir