[ad_1]

سازمان بهداشت جهانی (WHO) به دنبال یک مشاور است که بتواند تخمین میزان بیماری ناشی از غذا را به روز کند.

گروه مرجع شدت اپیدمیولوژیک غذایی آژانس (FERG) اولین گزارش جهانی را در مورد این موضوع در سال 2015 منتشر کرد. این نشان می دهد که بیماری های منتقله از غذا باعث ایجاد 600 میلیون بیماری و 420،000 مرگ در سال 2010 شده است.

سال گذشته ، مجمع جهانی بهداشت قطعنامه ای را تصویب کرد که سازمان جهانی بهداشت را ملزم به نظارت منظم و گزارش شدت بیماری های منتقله از غذا و انسان و دام در سطح ملی ، منطقه ای و بین المللی به کشورهای عضو می کند.

وی همچنین از WHO خواست تا گزارش جدیدی در مورد عفونت های ناشی از مواد غذایی با برآورد به روز از بروز جهانی بیماری های ناشی از مواد غذایی ، مرگ و میر و شدت بیماری از نظر سن سازگار با ناتوانی (DALY) تا سال 2025 تهیه کند.

الزامات نقش
وزارت تغذیه و ایمنی غذا (NFS) با شدت خطرات فیزیکی ، شیمیایی و میکروبی در رژیم های غذایی و ناسالم ، سو mal تغذیه مادر و کودک و چاقی مقابله می کند.

این مشاور به مدرک دانشگاهی در زمینه بهداشت عمومی ، علوم زندگی ، ایمنی غذا یا زمینه های مرتبط نیاز دارد. این نقش قرار است در ماه مه آغاز شود و تا 31 دسامبر 2021 ادامه خواهد داشت. کار از راه دور انجام می شود. برای لیست کامل نیازها ، این پیوند را دنبال کنید.

مشاور از کار در ارزیابی وزن جهانی بیماریهای منتقله از غذا و فعالیتهای سطح کشور برای ارزیابی وزن ملی پشتیبانی خواهد کرد. کار در زمینه توسعه شاخص های جهانی ایمنی غذا را پشتیبانی کنید. و در سازماندهی مشاوره فنی در مورد رویکردهای نوآورانه برای تسریع جمع آوری و تجزیه و تحلیل داده ها کمک می کند.

داوطلبان علاقه مند باید CV خود را تا تاریخ 9 آوریل به نامه fbd-burden@who.int ارسال کنند.

در سال 2020 ، دعوت از متخصصان برای ایجاد اعضای جدید FERG اعلام و در پایان سال بسته شد.

WHO همچنین استراتژی جهانی ایمنی مواد غذایی را به روز می کند و در تلاش است تا سال 2022 طرحی جدید ارائه دهد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir