[ad_1]

اداره ایمنی غذایی وزارت کشاورزی ایالات متحده و سرویس بازرسی ایمنی و غذایی USDA چهار نفر از همکاران خود در زمینه ایمنی مواد غذایی را از طریق برنامه موسسه علوم و آموزش Oak Ridge (ORISE) انتخاب کرده اند. همکاران دانشجویانی هستند که در حال حاضر برای یک دکترا کار می کنند و علاقه به بهبود ایمنی مواد غذایی و بهداشت عمومی دارند.

در طول دوره های بورسیه ، آنها یاد خواهند گرفت که چگونه دانش علمی و فنی خود را برای اطلاع از تصمیم گیری توسط سرویس بازرسی و ایمنی غذا (FSIS) و بهبود امنیت غذایی به کار گیرند. آنها در پروژه های مربوط به اولویت های تحقیقاتی آژانس با دانشمندان FSIS همکاری خواهند کرد.

اگرچه FSIS یک سازمان بودجه تحقیقاتی نیست ، اما اهمیت پیگیری اقدامات علمی اخیر و همچنین نقش آن را در ارتقا research تحقیقات در زمینه های مهم برای مأموریت FSIS تشخیص می دهد.

آنها سه هدف اصلی دارند:

  1. پیشگیری از بیماری های منتقله از غذا و محافظت از بهداشت عمومی
  2. مدرن سازی سیستم های تأیید ، سیاست ها و استفاده از رویکردهای علمی
  3. دستیابی به تعالی عملیاتی

میندی برشیش ، معاون وزیر ایمنی مواد غذایی USDA گفت: “برنامه کمک هزینه تحصیلی FSIS بخشی از چشم انداز ما برای هدایت علم و ایجاد روابط با تقویت مداوم روابط ما با دانشگاه است.”

این چهار همکار عبارتند از:

داروین بندوی ، دانشگاه کالیفرنیا – دیویس – داروین ژنهای عامل عفونت را مطالعه خواهد کرد سالمونلا دوبلین ، یک بیماری باکتریایی است که گاوهای شیری را تحت تأثیر قرار می دهد. درک شیوع بیماری می تواند به FSIS کمک کند منابع را به سمت عوامل بیماری زا که بیشتر آزار دهنده هستند هدایت کند.

آرون بتسکیویچ ، دانشگاه ایالتی اوهایو – آرون برای کمک به توسعه برنامه های آزمایش میکروبی ، داده ها را تجزیه و تحلیل می کند. او مدل های فاکتور خطر را برای سالمونلا آلودگی با استفاده از داده های FSIS برای لاشه مرغ.

کولت نیکودیموس ، دانشگاه تگزاس A&M – پروژه کولت ویروس های باکتری خوار را به عنوان یک استراتژی کنترل بالقوه بررسی خواهد کرد سالمونلا در گاوهای گوشت گاو

ایلیا اسلیزوفسکی ، دانشگاه مینه سوتا – تحقیقات ایلیا به دنبال شناسایی عوامل خطر ژنتیکی برای مقاومت ضد میکروبی در میکروارگانیسم های بیماریزا است.

درباره ORISE
موسسه علوم و آموزش Oak Ridge وزارت انرژی ایالات متحده است که با ارائه تخصص در سطح جهانی در نیروی کار ، علمی و فنی STEM به اجرای تحقیقات مهم تحقیقاتی ، تحقیقاتی و بهداشتی و سیستم آزمایشگاهی آن اختصاص دارد. بررسی و ارزیابی قرار گرفتن در معرض تابش و آلودگی محیط زیست.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اولویت های تحقیق FSIS ، به آژانس مراجعه کنید صفحه وب.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir