[ad_1]

برخی از مرغ های مارک HyVee به دلیل مارک نادرست در معرض هشدارهای بهداشت عمومی USDA قرار دارند.

وزارت ایمنی و بازرسی مواد غذایی USDA (FSIS) گزارش داد که برچسب روی محصول دارای برچسب نادرست ، سویا را به عنوان ماده ای که طبق قوانین فدرال خواسته شده است ، اعلام نمی کند. دانه های سویا یکی از هفت ماده ای است که به عنوان آلرژن اصلی شناخته می شود و بنابراین باید به طور خاص روی برچسب های محصول ذکر شود.

مقامات دولتی مطابق سیگنال عمومی منتشر شده از FSIS ، درخواست فراخوانی 43 پوند از محصولات درخواستی را نکردند ، “زیرا محصولات مرغ enchiladas دیگر در بازار موجود نیست”. محصول خاص مورد هشدار آماده مصرف (NRTE) ، عملیات حرارتی و کاملاً پخته نشده است.

در اعلامیه برداشت از این مشکل آمده است: “این مشکل هنگامی کشف شد که یک خرده فروش HyVee موضوع برچسب گذاری را شناسایی و آن را به شرکت گزارش داد.

“FSIS نگران است که ممکن است برخی از محصولات در یخچال یا فریزرهای مصرف کنندگان باشد. به مصرف کنندگان حساسیت غذایی که این محصولات را خریداری کرده اند توصیه می شود آنها را مصرف نکنند. این محصولات باید کنار گذاشته شوند. هیچ گزارش تأیید شده ای در مورد عوارض جانبی ناشی از مصرف این محصولات وجود ندارد. “

انچیلاداهای ورز داده شده در 3 ژانویه ساخته شد.

مصرف کنندگان می توانند از اطلاعات زیر برای تعیین اینکه آیا کالاهایی در خانه هایشان درگیر هستند استفاده کنند:

  • “غذای مرغ HyVee ENCHILADI”
  • 62.4 اونس (3 پوند. 14.4 اونس)
  • کد دسته ای “21003”
  • “بهترین استفاده توسط: 01/10/2021”
  • شماره شرکت “P51558” با شاخص بازرسی USDA

HyVee گزارش می دهد که آنچیلاداهای مرغ را در فروشگاه های خرده فروشی در ایلینوی ، آیووا ، کانزاس ، مینه سوتا ، میسوری ، نبراسکا ، داکوتای جنوبی و ویسکانسین توزیع می کند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir