[ad_1]

مشارکت

در این هفته ، بسیاری از آنها از غذای خوشمزه در روز شکرگذاری با خانواده و دوستان لذت می برند – چه به صورت حضوری و چه به صورت مجازی. انجام اقدامات لازم برای کنترل ایمن غذا و سرویس بهداشتی به محافظت از شما و عزیزانتان در سال جاری کمک می کند. برای اطمینان از اینکه غذای شکرگذاری شما با خیال راحت تهیه می شود ، وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) نکاتی در مورد ایمنی غذا برای کاهش بیماری های ناشی از غذا ، از جمله شکرگذاری ارائه می دهد.

مندی برشیرز ، معاون وزیر امور خارجه USDA در امور ایمنی مواد غذایی گفت: “داده های ما نشان می دهد که مصرف کنندگان می توانند با تمرکز بر بهداشت دست و سایر اقدامات ایمنی مواد غذایی ، احتمال بیماری های ناشی از غذا را کاهش دهند.” “از آنجا که آشپزهای خانگی در سراسر کشور وعده های غذایی خود را برای شکرگذاری آماده می کنند ، شستن مناسب دست و جلوگیری از آلودگی متقابل در آشپزخانه برای ایمنی عزیزان شما بسیار مهم است.”

دست هایتان را بشویید
اولین قدم برای پخت و پز ایمن تمیز کردن است. در آخرین نظرسنجی USDA ، شرکت کنندگان حتی در 95 درصد از زمان قبل و در طول آماده سازی غذا سعی نکردند دست خود را بشویند یا دست خود را به اندازه کافی شستند.

شستن دست برای کنترل شیوع میکروب ها ، به ویژه قبل ، حین و بعد از پخت و پز ، به ویژه پس از لمس گوشت یا مرغ خام ، توصیه می شود.

ذوب بوقلمون
بوقلمونهای منجمد را هرگز نباید روی اجاق گاز یا در آب داغ ذوب کرد و نباید بیش از دو ساعت در دمای اتاق بگذارید. بهترین روش برای ذوب بوقلمون در یخچال است ، زیرا ذوب شدن آهسته و ایمن را امکان پذیر می کند. هنگام ذوب بوقلمون در یخچال ، برای هر پنج پوند بوقلمون حدود 24 ساعت بگذارید بماند. پس از ذوب شدن ، می تواند به مدت یک تا دو روز در یخچال سالم بماند.

سایر روش های ذوب ایمن شامل وان آب سرد یا مایکروویو است. اگر از هر یک از این روش های ذوب استفاده می کنید ، باید بلافاصله بوقلمون را پس از ذوب آماده کنید. اگر از روش آب سرد استفاده می کنید ، 30 دقیقه در هر کیلوگرم بگذارید و بوقلمون را در بسته اصلی غوطه ور کنید تا از آلودگی متقابل جلوگیری شود. در صورت یخ زدایی در مایکروویو ، حتما در هنگام یخ زدایی بوقلمون از دستورالعمل های سازنده پیروی کنید.

از آلودگی متقاطع خودداری کنید
در یک مطالعه اخیر ، USDA دریافت که 60 درصد غرق آشپزخانه پس از شستن یا شستشوی طیور توسط شرکت کنندگان در مطالعه ، به میکروب آلوده شده است. برای جلوگیری از این خطر آلودگی متقابل ، بوقلمون خود را نشویید. اما اگر بوقلمون خود را شسته یا در سینک ظرفشویی قرار داده اید ، باید آن را کاملا تمیز کرده و سینک ظرفشویی خود را ضد عفونی کنید.

تمیز کردن و ضد عفونی کردن یک فرآیند دو مرحله ای است. برای تمیز کردن ، سطوح – از جمله سینک ظرفشویی ، تخته های برش و میزهای پیشخوان – را با آب و صابون پاک کنید و سپس آنها را با یک محلول تمیز کننده ضد عفونی کنید تا میکروب های باقیمانده را که نمی بینید از بین ببرید. می توانید از یک محلول خانگی یک قاشق غذاخوری سفید کننده کلر مایع بدون عطر در یک گالن آب استفاده کنید. اجازه دهید هوا خشک شود.

بوقلمون را پر نکنید
اگرچه بسیاری از آنها بوقلمون را پر می کنند ، USDA توصیه نمی کند که برای ایمنی مطلوب چنین کاری انجام شود. در عوض ، پر کردن مواد را خارج از حفره بوقلمون بپزید تا خطر آلودگی متقابل را کاهش دهد. این کار همچنین باعث می شود بوقلمون شما سریعتر بپزد.

پخت و پز تا دمای مطمئن
یک بوقلمون کامل در صورت پختن در حداقل دمای داخلی 165 درجه فارنهایت ، که با یک دماسنج غذا در سه قسمت اندازه گیری می شود ، ایمن است: ضخیم ترین قسمت پستان ، داخلی ترین قسمت بال و داخلی ترین قسمت ران.

حتی اگر بوقلمون دارای نشانگر دمای پاپ آپ باشد ، باز هم باید از دماسنج غذایی استفاده کنید تا بررسی کنید که پرنده در این سه مکان حداقل به 165 درجه فارنهایت رسیده است. اگر قصد پخت بوقلمون را به جای بوقلمون کامل دارید ، دما را با دماسنج غذا بررسی کنید تا مطمئن شوید در ضخیم ترین قسمت پستان حداقل 165 درجه فارنهایت است. تمام چاشنی های از قبل آماده شده را باید 165 گرم فارنهایت گرم کنید ، همانطور که با دماسنج غذا اندازه گیری می شود.

قانون به مدت 2 ساعت
برای اطمینان از سالم ماندن غذا برای مصرف در آخر هفته ، تمام مواد غیر قابل فساد باید ظرف دو ساعت پس از پایان پخت و پز در یخچال نگهداری شوند. پس از دو ساعت ، غذای فاسدشدنی برای مدت طولانی در منطقه خطر (40 تا 140 درجه فارنهایت) قرار خواهد گرفت ، زمانی که باکتری ها می توانند به سرعت تکثیر شده و باعث خطرناک شدن غذا شوند. اگر غذا بیش از دو ساعت از قلم افتاد ، باید کنار گذاشته شود.

پس مانده را ذخیره کرده و دوباره گرم کنید
مانده را در ظروف کوچک و کم عمق تا دوشنبه پس از شکرگذاری یا در فریزر برای استفاده های بعدی ذخیره کنید. ظروف کم عمق سریعتر از نگهداری آن در ظروف بزرگ به خنک شدن کمک می کنند. باقیمانده را تا دمای داخلی 165 درجه فارنهایت گرم کنید بعد از اینکه زمان استراحت داشتید ، با دماسنج غذا در چندین مکان دمای داخلی غذا را بررسی کنید.

س questionsالاتی دارید ، USDA پاسخ دارد
برای مشاوره در مورد نحوه تهیه ایمن بوقلمون و سایر موارد منوی شکرگذاری ، با شماره تماس تلفنی گوشت و مرغ USDA 888-MPHotline (888-674-6854) تماس بگیرید یا به طور زنده با یک متخصص ایمنی در چت صحبت کنید غذا در ask.usda.gov از ساعت 10:00 صبح تا 6:00 بعد از ظهر EST ، دوشنبه تا جمعه. اگر در آخرین لحظه شکرگذاری به کمک احتیاج دارید ، خط تلفنی گوشت و طیور USDA از ساعت 8:00 صبح تا 2:00 بعد از ظهر EST باز است. به FoodSafety.gov مراجعه کرده و یا سرویس بازرسی و ایمنی مواد غذایی USDA (FSIS) را در توییتر دنبال کنید USDAFoodSafety یا در فیس بوک در Facebook.com/FoodSafety.gov برای آخرین نکات مربوط به ایمنی مواد غذایی.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)



[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir