[ad_1]

مقامات فدرال در حال بررسی اپیدمی جدید دیگری از بیماری های غذایی هستند ، این بار گوشت گاو به عنوان منبع احتمالی E. Coli O157: H7 در پشت عفونت ها مشخص شده است.

تنها جزئیات ارائه شده توسط وزارت کشاورزی ایالات متحده نام عامل بیماری زا و منبع احتمالی آن است. این یک چهار کلمه در وب سایت این بخش است.

یک هفته پیش ، USDA شیوع سالمونلا هادار را اعلام کرد ، که مانند شیوع E. Coli در این هفته کشف شد ، به سادگی در یک جدول در وب سایت اداره بازرسی ایمنی و غذایی قرار گرفت. همانند انتشار هفته گذشته ، جدول به روز شده فقط نام عامل بیماری زا و منبع احتمالی را ارائه می دهد. سخنگوی USDA گفت اخبار ایمنی مواد غذایی در هفته گذشته که جزئیات بیشتر باید توسط مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری منتشر شود.

مسئولان CDC امروز بلافاصله در دسترس نبودند تا به س questionsالات مربوط به شیوع جدید ، شامل E. coli و گوشت گاو پاسخ دهند. از امروز بعد از ظهر ، CDC اطلاعاتی درباره هیچ یک از شیوع ها منتشر نکرده است.

شیوع مربوط به ترکیه
سخنگوی CDC گفت ، از 15 مارس 22 بیمار در 9 کشور گزارش شده است اخبار ایمنی مواد غذایی. وی نگفت كه چه موقع تحقیقات آغاز شد یا چه زمانی شخص اول بیمار شد.

“مردم گزارش می كنند كه محصولات مختلف بوقلمون را می خورند ، اما هنوز مارك یا گونه خاصی شناسایی نشده است. CDC داده های اضافی را برای تعیین منبع عفونت ها جمع آوری می کند “. سخنگوی مرکز ملی CDC برای بیماری های عفونی در حال ظهور و مشترک بین انسان و دام گفت.

درباره عفونت های سالمونلا
غذاهای آلوده به باکتری سالمونلا معمولاً به نظر نمی رسند ، بو نمی گیرند و از بین نمی روند. هرکسی می تواند به عفونت سالمونلا مبتلا شود. براساس CDC ، نوزادان ، کودکان ، افراد مسن و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند بیشتر در معرض خطر بیماری جدی قرار دارند زیرا سیستم ایمنی بدن آنها شکننده است.

هر کسی که هر نوع محصول بوقلمونی خورده باشد و علائم عفونت سالمونلا در او ایجاد شده باشد باید به دنبال مراقبت های پزشکی باشد. افراد بیمار باید در معرض احتمال قرار گرفتن در معرض باکتری سالمونلا به پزشکان خود بگویند ، زیرا آزمایش های ویژه ای برای تشخیص سالمونلوز لازم است. علائم عفونت سالمونلا می تواند سایر بیماری ها را تقلید کند ، که اغلب منجر به تشخیص نادرست می شود.

علائم عفونت سالمونلا ممکن است شامل اسهال ، گرفتگی شکم و تب در طی 12 تا 72 ساعت پس از خوردن غذای آلوده باشد. در غیر این صورت ، بزرگسالان سالم معمولاً چهار تا هفت روز بیمار هستند. در برخی موارد ، اسهال می تواند به حدی شدید باشد که بیماران باید در بیمارستان بستری شوند.

بزرگسالان ، کودکان ، زنان باردار و افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند ، مانند بیماران سرطانی ، به احتمال زیاد به بیماری شدید و شرایط جدی ، گاهی تهدید کننده زندگی مبتلا می شوند.

برخی از افراد بدون اینکه بیمار شوند یا علائمی نشان دهند ، آلوده می شوند. با این حال ، آنها هنوز هم می توانند عفونت را به دیگران منتقل کنند.

برای عفونت های E. coli
هر کسی که گوشت گاو خورده باشد و علائم عفونت E. coli در او ایجاد شده است باید به پزشک مراجعه کند و درمورد قرار گرفتن در معرض این باکتری به پزشک خود بگوید. برای تشخیص عفونتهایی که ممکن است بیماریهای دیگر را تقلید کنند ، آزمایشات خاصی لازم است.

علائم عفونت E. coli در افراد مختلف متفاوت است ، اما اغلب شامل گرفتگی شدید معده و اسهال است که اغلب خونین است. بعضی از بیماران ممکن است تب هم داشته باشند. بیشتر بیماران در طی پنج تا هفت روز بهبود می یابند. با توجه به مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) ، دیگران ممکن است علائم و عوارض شدید یا تهدید کننده زندگی داشته باشند.

حدود 5 تا 10 درصد از عفونت های تشخیص داده شده با E. coli به یک عارضه بالقوه تهدید کننده زندگی از نارسایی کلیه مبتلا می شوند که به عنوان سندرم همولیتیک اورمیک (HUS) شناخته می شود. علائم HUS شامل تب ، درد شکم ، احساس خستگی بسیار زیاد ، کاهش دفعات ادرار ، کبودی یا خونریزی و رنگ پریدگی غیر قابل توضیح است.

بسیاری از افراد مبتلا به HUS طی چند هفته بهبود می یابند ، اما برخی از آنها دچار جراحات دائمی یا مرگ می شوند. این وضعیت در افراد در هر سنی ممکن است رخ دهد ، اما بیشتر در کودکان زیر پنج سال به دلیل سیستم ایمنی نابالغ ، افراد مسن به دلیل ضعف سیستم ایمنی بدن و افرادی که دارای نقص سیستم ایمنی مانند بیماران سرطانی هستند ، دیده می شود.

افرادی که علائم HUS را تجربه می کنند باید سریعاً به فوریت های پزشکی مراجعه کنند. افراد مبتلا به HUS احتمالاً در بیمارستان بستری می شوند ، زیرا این بیماری می تواند سایر مشکلات جدی و مداوم مانند فشار خون بالا ، بیماری مزمن کلیه ، آسیب مغزی و مشکلات عصبی را ایجاد کند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir