USDA می خواهد صدای صنعت را در مطالعه ایمن مواد غذایی ناشناس بشنود


کسی که در تولید محصولات کار می کند یک چیز است که در یک کنفرانس با انواع تنظیم کننده ها و دانشمندانی که در مورد ایمنی غذا صحبت می کنند شرکت کند. این یک مسئله کاملاً دیگر است که از این افراد بپرسید بزرگترین چالش های آنها در مورد مدیریت ایمنی مواد غذایی چیست.

اما این فقط روشهایی است که USDA در نظرسنجی آنلاین ناشناس خود انجام می دهد ، که از تولید کنندگان ، بسته بندی کنندگان ، خریداران ، مشاوران ، تأمین کنندگان ، مربیان ، حسابرسان و تنظیم کنندگان می خواهد تا پنج حوزه اصلی مدیریت ایمنی مواد غذایی را که نیاز دارند ، رتبه بندی کنند. از پیشرفت

مردیت ملندز ، نماینده تعاونی راتگرز و محقق اصلی در تحقیقات وزارت کشاورزی ، گفت: “ما در تلاشیم بفهمیم که به طور کلی نگرانی های مربوط به ایمنی مواد غذایی در تولید مواد غذایی به خطر می افتد – به طور کلی بزرگترین نگرانی آنها چیست.” ایالات متحده آمریکا.

این مطالعه که شامل یک تیم ملی از محققان ایمنی غذا بود ، فقط حدود 10 دقیقه به طول انجامید. این هدف برای کمک به هموار کردن مسیر توسعه آینده منابع خاص ایمنی مواد غذایی طراحی شده است.

ملندز گفت: “هدف ما از این مطالعه ارائه صدا به ذینفعان برای كمك به ما در ادامه كاربرد تحقیقات و تمركز بر حمایت از صنعت تولید است.” “ما می خواهیم اطمینان حاصل کنیم که تحقیق بر روی مشکلات واقعی صنعت تولید متمرکز است. این نظرسنجی یکی از فعالیتهای اولیه ما است تا مطمئن شویم که در مسیر درستی هستیم. راهنمای رویکردهای ما برای تحقیق ، توسعه و مدل سازی و البته در صورت لزوم تنظیم کنید. “

ملندز در مورد ارزش سرمایه گذاری که این صنعت می تواند تأمین کند ، گفت که برای مردم در دانشگاه آسان است که دور هم بنشینند و فکر کنند که می دانند مشکلات چیست ، یا حتی ممکن است کمی در مورد زمینه های اولویت بندی یا باید بحث کنند. بودن.

ملندز گفت: “اما در قلب این نظرسنجی (ناشناس) دادن صدا به ذینفعانی است كه شاید بیشترین صدا را نداشته باشند یا از بزرگترین بخش صنعت نباشند ، تا مجلسی برای سهیم كردن نگرانی های آنها داشته باشند.” . “این صنعت دارای تجارب زیادی است و ما امیدواریم که مقداری از آن را برای کمک به ما در توسعه یک پروژه قوی تر استفاده کنیم.”

به جای رویکرد “جهانی برای همه” ، یکی از مزایای پروژه نحوه طراحی مطالعه است ، اینکه چگونه می تواند اولویت های ملی ، منطقه ای ، ملی یا بخش های صنعت تولید را ارزیابی کند. این مهم است زیرا نگرانی های مربوط به ایمنی غذا در فلوریدا با نگرانی های مونتانا متفاوت است.

دون استوکل

دون استوکل ، محقق اتحاد برای ایمنی محصول ، گفت که او این کار را در تکمیل مطالعه مفید می داند زیرا اطلاعات مقطعی صنعت تولید را جمع آوری می کند.

وی گفت: “وقتی ما برای مدیریت تولید خطرات ایمنی تلاش می كنیم دیدن تجزیه و تحلیل برداشت از بخشهای مختلف به مناطق كلیدی برای ما جذاب خواهد بود.”

صدای یک کشاورز
مایک یانگ کیست ، کشاورز برای سالها در واشنگتن غربی ، اکنون یک توزیع کننده متخصص در خرده فروشی و عمده فروشی توت فرنگی و تمشک است. بسیاری از میوه ها از شمال غربی واشنگتن به صورت تازه یا منجمد بسته بندی شده و به ایالات متحده و کانادا امتیاز می گیرند.

وی علاوه بر رشد میوه در گذشته ، گل کلم و تعدادی از محصولات دیگر را نیز پرورش می دهد.

در مورد مدیریت ایمنی غذا ، یانگ کیست گفت که تولیدکنندگان اغلب بین دو نیروی قوی بازار قرار گرفته اند. از یک طرف تمایل مصرف کننده به محصولات خام تازه است ، اما از سوی دیگر انتظار این است که کاملاً ایمن باشد.

وی با بیان اینکه اگر همه خطرات را از بین ببرید ، خطر از بین بردن بسیاری از محصولات خام را به خطر می اندازید ، و افزود که وی و تقریباً تمام تولیدکنندگانی که می شناسد همیشه سخت کار کرده اند تا غذای آنها از عوامل بیماری زا در امان باشد. که مردم را بیمار می کند.

یانگ کوئیست با اشاره به اینکه اکنون بسیاری از پردازنده ها برخی مواد غذایی را قبل از منجمد شدن عقیم می کنند ، گفت: اگرچه شرکت های بزرگ توانایی انجام این کار را دارند ، اما این امر می تواند غذاهای کوچکتر را از تجارت خارج کند.

مایک یانگکیست

وی گفت: “چرا اگر مشكل قابل توجهی وجود ندارد ، همه اینها را پشت سر بگذاریم.”

و گرچه در مورد ایمنی غذا است ، اما به نفع محدودیت ها و الزاماتی نیست که فراتر از حد ضروری باشد.

برای سالها ، او گل کلم پرورش داد ، کامیون های بزرگی که برای برداشتن جعبه های گل کلم تازه برداشت شده به مزرعه خود منتقل می کردند. اما او گفت که انگیزه برای افزایش الزامات ایمنی مواد غذایی ، همراه با واقعیت های جهانی ، “مجبور کردن چیزها به بزرگ و تجاری شدن است”.

اینها فقط کلمات نیستند. چند سال پیش ، او مجبور شد کلاه خود را به عنوان یک کشاورز آویزان کند و از پرورش گل کلم ، و همچنین میوه ها و سایر محصولات جلوگیری کند.

در مورد نظرسنجی ، او نگران است که برخی از پاسخ ها ممکن است به مفاد بیشتری منجر شود.

وی گفت: “اگر خراب نباشد ، آن را اصلاح نکنید.”

وی همچنین خاطرنشان کرد که س questionsالات فقط نمی تواند در چک کردن جعبه ها باشد. مسائل بیش از حد پیچیده و جامع است. نگهداری کشاورزان متوسط ​​و متوسط ​​در زمین یکی از آنهاست. و تصمیم در مورد وضعیت کشاورزی در آینده متفاوت است.

وی گفت ، س bigال بزرگ این است که “چگونه همه اینها را حل می کنید؟”

مردیت ملندز

بعدش چی؟
ملندز گفت: “ما در آغاز این پروژه هستیم” ، افزود كه آنها در حال انجام یك سری مطالعات برای “فرو رفتن عمیق تر” در مشكلات آب قبل از برداشت ، تغییرات در خاك حیوانات پس از برداشت هستند. استفاده از محصول از آب و ضد عفونی کننده و نظارت بر محیط زیست – سایپرز ، باشگاه دانش

آنها همچنین قصد دارند یک سری کوتاه از وبینارها را برای اطلاع مردم در مورد آنچه در آینده در شش ماه آینده برگزار می کند راه اندازی کنند و قصد دارند وبینارهای سه ماهه را راه اندازی کنند.

علاوه بر این ، آنها شش تیم تحقیقاتی دارند که در مورد مسائل ایمنی محصول در سراسر زنجیره تأمین ، از تصفیه آب قبل از برداشت ، روش های مدیریت زمینه ، استفاده از ضد عفونی کننده های پس از برداشت و مدل های اقتصادی کار می کنند.

اطلاعات بیشتر در مورد نظرسنجی
این مطالعه بخشی از پروژه SCRI 2020 است که به تازگی تأمین اعتبار شده است و توسط مدیر تولید میشل دانیلوک از دانشگاه فلوریدا رهبری می شود. شامل محققان و متخصصان ایمنی غذا از 10 دانشگاه در شهرستان و تیم تحقیقاتی وزارت کشاورزی ایالات متحده ، Beltsville ، Ph.D.

مدارس شرکت کننده دانشگاه ایالتی واشنگتن ، دانشگاه کالیفرنیا ، دیویس ، دانشگاه آریزونا ، دانشگاه فلوریدا ، دانشگاه جورجیا ، ویرجینیا تک ، دانشگاه دلاور ، دانشگاه مریلند ، دانشگاه دانشگاه ایالتی است.

نام این پروژه به اختصار CONTACT است ، اما عنوان كامل آن “چالش های علمی و مدیریت ریسك مقرون به صرفه مربوط به كاربرد قوانین ایمنی محصول” است.

تیم پروژه شامل:

  • دانشگاه فلوریدا – میشل دانیلوک ، آری هاولار ، کی یونگ ، مت کروگ ، رافیل ، مونوز-کارپنا ، نعیم منتظری و کیت اشنایدر
  • دانشگاه آریزونا – صخره چانا
  • UC دیویس – میشل جی راسل ، راجر بالدوین ، جایرو دیاز
  • دلاور
  • دانشگاه دلاور – کالی کنیل
  • دانشگاه جورجیا – لورل دان ، گوینداراج کومار ، آبهیناو میشرا
  • دانشگاه مریلند – شرلی میکالف ، روهان تیککار ، باب بوکانان
  • راتگرز – دون شفنر ، وس کلاین ، مردیت ملندز
  • اوهایو – راب شال ، بارب کووالتسیک
  • تکنیک از ویرجینیا – لورا استراون
  • ایالت واشنگتن – فیت کریتزر ، تروی پیترز
  • USDA خدمات تحقیقات کشاورزی – مانان شارما

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>