[ad_1]

شبکه بین المللی مقامات ایمنی غذا (INFOSAN) در سه ماه گذشته 2020 نسبت به سه ماهه قبل کمتر اتفاق افتاده است.

در سه ماهه چهارم (4Q) این سال گذشته ، INFOSAN در 23 رویداد ایمنی غذا در مقایسه با 37 رویداد در ژوئیه تا سپتامبر و 29 در سه ماهه دوم سال 2020 شرکت کرد. در سال 2019

در سه ماهه چهارم سال 2020 ، 11 حادثه شامل خطر بیولوژیکی ، مانند پنج بار سالمونلا ، لیستریا مونوسیتوژنز و E. coli دو بار ، و روتاویروس و کلستریدیوم بوتولینوم یک بار بود.

شش مورد به دلیل خطرات شیمیایی مانند هیستامین ، اتیلن اکسید ، پراکسید هیدروژن ، متانول و یک حلال شیمیایی نامشخص است. سه حادثه دیگر شامل آلرژن اعلام نشده از شیر ، خردل یا بادام زمینی است و سه مورد دیگر شامل قطعات فلزی یا استخوانی به عنوان یک خطر جسمی است.

شیر و فرآورده های لبنی بیشترین ماده غذایی ذکر شده است. وی در هفت مورد از 23 حادثه از اکتبر تا دسامبر سال 2020 شرکت داشت.

سایر دسته ها شامل گیاهان ، ادویه ها و چاشنی ها ، ماهی و سایر غذاهای دریایی ، محصولات میوه ای ، آجیل و دانه های روغنی ، تنقلات ، دسرها و سایر غذاها ، نوشیدنی های الکلی ، محصولات پایه غلات ، محصولات گوشتی و محصولات غذایی ویژه بودند.

تأثیر در سال 2020
INFOSAN توسط سازمان بهداشت جهانی (WHO) و سازمان غذا و کشاورزی (FAO) سازمان ملل اداره می شود.

در سال 2020 ، تعداد اعلان های دریافتی مستقیماً از طرف اعضا یا اعضا از طریق محل تماس کمیسیون اروپا از 84٪ در سال 2019 به 87٪ در سال 2020 افزایش یافته است. این بدان معناست که اطلاعات مربوط به این موارد ایمنی مواد غذایی سریعتر از مواردی که از طریق سایر موارد شناسایی شده است رد و بدل می شود. به گفته مقامات ، انواع نظارت مبتنی بر رویداد ، مانند نظارت بر رسانه ها. ارائه سریعتر اطلاعات به این معناست که مقامات ملی می توانند با سرعت بیشتری نسبت به اجرای اقدامات مدیریت ریسک و محافظت از مصرف کنندگان در برابر غذاهای خطرناک اقدام کنند.

کشورهای عضو با ثبت نام تماس اضطراری INFOSAN از شش کشور از 172 در 2019 به 178 از 194 در 2020 افزایش یافته اند.

متوسط ​​تعداد روزهای درخواست دبیرخانه برای اطلاع از حوادث ایمنی مواد غذایی و تأمین آنها توسط اعضای INFOSAN پنج روز در سال 2020 بوده است. این سریع تر از میانگین تاریخی هفت روز است ، اما هنوز به عنوان هدف سه روز در استراتژیک هدف قرار نگرفته است. طرح.

فعالیت های اخیر
در ماه اکتبر ، INFOSAN از یک سمینار مجازی در زمینه ایجاد ظرفیت برای پاسخ سریع به بحران های ایمنی مواد غذایی ، به رهبری آژانس ملی کنترل دارو و غذا در اندونزی پشتیبانی کرد. اعضای شبکه و متخصصان ایمنی غذا از اتحادیه کشورهای جنوب شرقی آسیا (آسه آن) حضور داشتند.

در ماه نوامبر ، INFOSAN ، اتحادیه آفریقا و دفاتر منطقه ای FAO و WHO برای آفریقا میزبان وبینارهایی برای تقویت شبکه های ایمنی غذایی ملی و بین المللی و سیستم های پاسخگویی بودند.

در همان ماه ، INFOSAN از یک وبینار آموزشی برای کشورهای عضو در اروپا و آسیای میانه با همتایان منطقه ای FAO و WHO پشتیبانی کرد.

در ماه دسامبر ، INFOSAN ، سازمان بهداشت پان آمریكایی (PAHO) و دفتر منطقه ای FAO برای آمریكای لاتین و كارائیب هفتمین نشست منطقه ای اعضای INFOSAN را در آمریكا برگزار كردند كه عملاً توسط آرژانتین ترتیب داده شده بود.

مقامات گویان در مورد تلاش های خود برای هماهنگی فعالیت های ایمنی غذا بین بخش ها و بین آژانس ها در سطح ملی صحبت کردند و تمرین اخیر را برای شبیه سازی ارتباط اضطراری در نظر گرفتند. اعضای INFOSAN از آرژانتین ، برزیل ، کانادا و ایالات متحده تجربیات خود را در مورد COVID-19 و حوادث با توزیع کنندگان فوق العاده در بخش مواد غذایی به اشتراک گذاشتند و تأثیر آن بر زنجیره غذایی را توصیف کردند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir