IGFS به آژانس انرژی اتمی در تحقیقات ایمنی غذا کمک خواهد کرد


آژانس بین المللی انرژی اتمی (IAEA) موسسه امنیت جهانی غذا (IGFS) را برای حمایت از تحقیقات ایمنی و اصالت غذا انتخاب کرده است.

آژانس بین المللی انرژی هسته ای و IGFS دانشگاه کوئینز بلفاست انگلیس طی مراسمی مجازی در جلسه شورای مدیران آژانس بین المللی انرژی هسته ای همکاری خود را رسمی کردند.

IGFS چندین سال پشتیبانی تحقیقاتی آژانس بین المللی انرژی هسته ای را در زمینه ایمنی خوراک و غذا ، اصالت و قابل ردیابی فراهم کرده است و تا سال 2025 در حال تبدیل شدن به یک مرکز مشترک است. این 47مین مرکز آژانس بین المللی انرژی هسته ای در تعدادی از بخش ها است.

این سایت ها با انجام تحقیق و توسعه ، و همچنین آموزش دانشمندان در مورد روش های مربوط به علوم و فنون هسته ای ، به آژانس انرژی هسته ای کمک می کنند.

ایمنی و اصالت غذا
IGFS که با م withسساتی در آفریقا و جنوب شرقی آسیا ارتباط دارد ، از طریق تحقیقات کاربردی ، انتقال فناوری و راهنمایی و مشاوره ، از فعالیت های آژانس انرژی هسته ای برای ایجاد امنیت و امنیت غذایی در کشورها حمایت خواهد کرد.

این همکاری با هدف محافظت از سلامت مصرف کنندگان ، امکان تجارت محصولات غذایی از طریق گواهینامه های ایمنی و کیفیت و مقابله با مشکلاتی مانند تقلب در مواد غذایی انجام می شود.

نایات مختار ، معاون مدیرکل آژانس انرژی هسته ای آژانس انرژی هسته ای و رئیس گروه علوم هسته ای و کاربردها.

پروفسور کریس الیوت ، بنیانگذار IGFS ، گفت: “ما از فرصت هایی که این توافق نامه برای حمایت از کارهای حیاتی آژانس به ما می دهد هیجان زده هستیم.”

IGFS تحقیقاتی را برای ذینفعان ، از جمله نهادهای نظارتی ، دولت ها و صنایع چند ملیتی انجام می دهد. او با آلودگی و جعل مواد غذایی سروکار دارد و در پروژه های یکپارچگی مواد غذایی کار می کند.

پروفسور نایجل اسکولان ، مدیر IGFS ، گفت: “ما با صمیم قلب از دیدگاه آژانس بین المللی انرژی هسته ای برای استفاده از بهترین علم و فناوری برای ایجاد جهان به مکانی بهتر حمایت و مشترک هستیم و چشم انتظار ادامه همکاری های امنیتی ، غذا و خوراک و اصالت هستیم. “

FAO و IAEA به مرکز تبدیل می شوند
در همین حال ، سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل (FAO) و آژانس بین المللی انرژی هسته ای (IAEA) توافق نامه همکاری با بخش مشترک مهندسی هسته ای FAO / IAEA را به روز کرده و به مرکز مشترک مهندسی هسته ای FAO / IAEA در صنایع غذایی و کشاورزی تبدیل شده اند.

کار در آزمایشگاه های آن در نزدیکی وین و سایر سایت ها ، پرتودهی مواد غذایی را پوشش می دهد ، اطمینان حاصل می کند که محصولات کشاورزی در کشورهای در حال توسعه از استانداردهای بهداشتی بهداشتی بین المللی برای تجارت و تشخیص مواد شیمیایی مضر در مواد غذایی برخوردار هستند.

بودجه عملیاتی این مرکز سالانه بیش از 15 میلیون یورو (17.8 میلیون دلار) و بیش از 100 دانشمند و تکنسین از سراسر جهان است.

لیانگ کو ، مدیر این مرکز ، گفت که دقت با توجه به پیچیدگی سیستم های مواد غذایی غذایی بسیار حیاتی است.

وی گفت: “از سیستم های ردیابی و اصالت مواد غذایی استفاده كنید كه مردم به طور فزاینده ای خواستار تعیین منشا و تشخیص تقلب غذایی با انگیزه اقتصادی هستند.”

استفاده از ایزوتوپهای پایدار نوید کیفیت و ایمنی غذا را می دهد. طرفین از متدولوژی و تخصص این مرکز برای یافتن ادعاهای گمراه کننده در مورد عسل و گوشت گاو با علف استفاده می کنند.

“هر غذایی درون خود آب دارد و آب آن H20 است. لیانگ گفت: “اکسیژن یک اتم است ، بنابراین آب دارای اثر انگشت است و می توانیم دقیقاً از کجا ناشی شود.”

تیم لیانگ یک ابتکار یکپارچه بیماری مشترک انسان و دام (ZODIAC) را برای کمک به کشورها در جلوگیری از همه گیری های ناشی از باکتری ها ، انگلی ها ، قارچ ها یا ویروس ها که از حیوانات منشأ می گیرند و احتمال گسترش آنها به انسان ها دارد ، دارد.

این پروژه با هدف بهبود ردیابی بیماری های عفونی در حال ظهور و ظهور در رابط حیوان و انسان و کمک به نظارت بر تغییرات جهش یافته در عوامل بیماری زا در سطح مولکولی و ایمنی شناسی انجام می شود.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>