[ad_1]

یک سازمان حرفه ای برای متخصصان علوم و فناوری غذایی می خواهد از متخصصان ایمنی مواد غذایی در مورد کار خود در یک سال گذشته بشنود.

م Theسسه علوم و صنایع غذایی (IFST) در جستجوی حداکثر 15 نفر است که در نقش هایی کار می کنند که ایمنی مواد غذایی بسیار مهم است.

این گروه می خواهد درک کند که چگونه مردم تأثیر مثبتی بر محل کار داشته اند که این امر به بهبود ایمنی مواد غذایی در زنجیره تأمین کمک کرده است. متقاضیان حداکثر 500 کلمه برای توصیف مشکل و چگونگی شناسایی آن ، نقش خود در ایجاد راه حل یا بهبود و نتایج برای آنها ، مشاغل و مشتریان دارند.

این رقابت برای کارمندان در زنجیره تأمین مواد غذایی در انگلیس و خارج از کشور آزاد است. متقاضیان باید کمتر از پنج سال در صنایع غذایی در نقشی علمی یا فنی مرتبط کار کنند. شرایط کامل را اینجا ببینید.

برنامه های موفق ، عضویت کاردانی رایگان سالانه با IFST و محلی برای کنفرانس بهاری ، که بصورت آنلاین از 26 آوریل تا 7 مه برنامه ریزی شده است ، دریافت می کنند. برندگان به یک جلسه ارائه و شغل با ابتکار جهانی ایمنی غذا (GFSI) دعوت خواهند شد.

اریکا شاوارد ، مدیر GFSI ، گفت: “متخصصان جدیدی که در بخش غذا شغل دارند ، امنیت آینده ما در حفظ و اطمینان از بهبود مستمر شیوه های ایمنی مواد غذایی و فرهنگ در صنعت هستند و به فرصت های مناسب آموزش مداوم و توسعه حرفه ای نیاز دارند. درک پیامدهای ایمنی مواد غذایی از تغییرات در زنجیره تأمین که اکنون پس از خروج از اتحادیه اروپا تجربه می کنیم ، برای آینده حیاتی است. “

آخرین مهلت ورود به info@ifst.org تا 9 آوریل 2021 است. آنها توسط کمیته ای به ریاست جان پول ، مدیر عامل IFST ارزیابی می شوند.

آموزش به دلیل همه گیری تغییر می کند
پول بخشی از جلسه هفته گذشته کنفرانس GFSI در زمینه ایمنی غذا و آموزش توسعه حرفه ای در مورد مزایا و چالش های آموزش از راه دور بود.

جان پول در کنفرانس GFSI سخنرانی می کند

“مهم است که متخصصان ایمنی مواد غذایی ، از جمله حسابرسان ، از آخرین شرایط علمی ، فنی و نظارتی مطلع باشند و همه این نیازها هنوز هم در این جهان قفل شده وجود دارد و ما باید راههای مجازی برای دستیابی به توسعه مداوم حرفه ای پیدا کنیم ( CPD) ، که جذاب و مثر است. “

پول گفت ، محیط آنلاین در حین قفل کردن منجر به ایجاد مشکل در توسعه مهارت ها شده است.

“دانش متخصصان ایمنی مواد غذایی برای یادگیری وجود دارد ، اما کشور مهارت واقعا مهم است و در دنیای آنلاین خطری وجود دارد که دستیابی به آن دشوارتر است. آزمایش از دیدگاه مربی برای بررسی اینکه کسی به اندازه کافی یاد گرفته و مهارت های لازم را کسب کرده است ، انجام آن به طور جدی دشوار است. “

پول گفت ایمنی غذا یک منطقه پیچیده است که نه تنها دانش بلکه مهارت ها ، رفتارها و نگرش های مردم را دارد و نشان می دهد که باید مورد توجه قرار گیرد.

“دانش را می توان نسبتاً راحت آموخت ، اما همین که به مهارت و رفتار پیچیدگی دست یافت ، آنلاین کاملاً دشوار می شود. نگه داشتن آن در گروه های کوچک مفید است. هنگامی که شما به عنوان یک مربی در کلاس هستید ، دائماً اسکن می کنید تا توجه افراد و اینکه آیا آنها درک می کنند را کنترل کنید.

“برخی از عناصر تست باید وجود داشته باشد ، این فقط به گوش دادن به یک سخنرانی ، تیک زدن و گفتن نیست که من آن را انجام داده ام ، زیرا اغلب اوقات باید تأیید شود. شما باید ثبات محیط آزمون را بررسی کنید ، اینکه آیا فرد از او کمک می گیرد یا خیر ، و نحوه ارائه و برجسته شدن آزمون. “

پول گفت که برای تهیه جلساتی مطابق با همان استانداردهایی که در دنیای واقعی دریافت خواهید کرد ، لازم است که از قبل بهتر فکر کنید.

“اگر می توانید این کار را انجام دهید ، مزایایی از نظر دسترسی برای افراد در سراسر جهان وجود دارد. یک چیز مفید یک مشاوره فردی است که واقعاً خود را به آن وامی دارد. یادگیری ترکیبی دشوار است زیرا شما باید سعی کنید و به همان کسانی که در کلاس و صفحه هستند به همان اندازه توجه کنید. من فکر می کنم جواب یادگیری ترکیبی خواهد بود ، شما عنصر دانش ارائه شده به روش خلاقانه را روی صفحه خواهید داشت و این دانش اولیه را به مردم می دهد و سپس آنها را در محیط فیزیکی کلاس قرار می دهید تا کارهای عملی انجام دهند . “

خواستار شناخت حرفه ای ایمنی مواد غذایی شوید
در همین حال ، طرح هماهنگی جهانی (GHI) از کشورها خواسته است تا متخصص ایمنی مواد غذایی (FSPro) را به یک حرفه تنظیم شده ، مشابه بخش پزشکی یا حقوقی تبدیل کنند.

پیشنهاد به رسمیت شناختن و تنظیم متخصصان ایمنی مواد غذایی شامل تعریف مسئولیت ها ، تعریف الزامات آموزش رسمی و ایجاد نهادهای حرفه ای و ثبت است.

بر اساس شبکه دانشمندان غیرانتفاعی ، به سختی هیچ الزامی برای مسئولین طراحی و مدیریت ایمنی غذا وجود دارد. این در حالی است که نقش ها و مسئولیت های آنها برای بهداشت عمومی مهم است و اینکه آنها از مدارک علمی و دانش لازم برای انجام کار خود برخوردار هستند.

در مشاغل پزشکی یا حقوقی ، پزشکان ، پرستاران و وکلا باید درجه خاصی از دسترسی به این صنعت را داشته باشند و قبل از اجازه فعالیت در بدن حرفه ای خود ثبت نام کنند.

اکثر کشورها از شرکت های غذایی می خواهند محصولات خود را در برنامه های HACCP قرار دهند. با این حال ، هیچ قانونی در مورد اینکه چه کسی صلاحیت توسعه و / یا مدیریت اجرای یک برنامه HACCP را دارد ، وجود ندارد. در نتیجه ، طبق گفته GHI اغلب بی اثر ، گمراه کننده یا به درستی اعمال نمی شوند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir