IAFP مهلت انتزاعی را به دلیل تأثیر COVID-19 در عملیات آزمایشگاهی تمدید می کند


کمیته برنامه انجمن بین المللی حمایت از غذا در حال حاضر خلاصه های ارسال شده با “داده های ناقص” را تا 19 ژانویه 2021 می پذیرد. با این حال ، داده های کامل باید تا 6 آوریل 2021 ارسال شود تا برای ارسال به IAFP 2021 درج شود.

این تصمیم پس از تأیید اینکه به دلیل تعطیلی آزمایشگاه ها و کاهش کارکنان آزمایشگاه در نتیجه COVID-19 انجام شده است ، بسیاری از پروژه های تحقیقاتی برای سال 2020 به تأخیر افتاده اند و بنابراین نتایج را به تأخیر انداخته اند.

کنفرانس سالانه IAFP 2021 قرار است 18 تا 21 ژوئیه در ققنوس ، آریزونا برگزار شود.

ارائه دهندگان باید برای نشست سالانه ثبت نام کنند. تعداد رزومه هایی که شخص می تواند ارسال کند محدودیتی ندارد. نویسنده باید خلاصه ای از آنها ارائه دهد. خلاصه مقالات پذیرفته شده در رزومه منتشر می شود و به صورت آنلاین در دسترس خواهد بود. با صلاحدید کمیته برنامه ، ممکن است تغییرات خلاصه ای در خلاصه های تصویب شده اعمال شود.

خلاصه مقالات باید نتایج تحقیقات اصلی را بر اساس شیوه های علمی پذیرفته شده یا موضوعات آموزشی و همچنین مطالعات موردی و بررسی ادبیات مربوط به حفاظت از مواد غذایی در نظر بگیرند ، از جمله:

  • دلایل بیماری های ناشی از غذا یا فساد غذا
  • آلاینده های غذایی
  • کنترل بیماری های ناشی از غذا ، فساد مواد غذایی و آلودگی مواد غذایی هنگام تولید قبل از برداشت و فرآوری ، توزیع ، تهیه و خدمات به مشتری ، از جمله پیشرفت در بهداشت و فرآوری مواد غذایی ، سیستم های کنترل / تضمین کیفیت و حفاظت غذا
  • پیشرفت در روش های آزمایشگاهی ، از جمله رویکردهای جدید برای ردیابی عوامل بیماری زای ناشی از مواد غذایی ، اعتبار سنجی یا گسترش ماتریس ، یا تهیه نمونه ها
  • اهمیت بهداشت عمومی بیماری های ناشی از غذا ، از جمله بررسی شیوع و ارزیابی خطر
  • بررسی پاتوژنز و / یا اکولوژی میکروبی
  • تخمیر غذا و پروبیوتیک های مرتبط با غذا
  • سیاست بهداشت عمومی
  • اثربخشی آموزش و پرورش

برای اطلاعات بیشتر و ارسال رزومه اینجا را کلیک کنید.

شرکت کنندگان برای سه روز اشتراک ، آموزش و شبکه به هزاران متخصص ایمنی غذا از سراسر جهان ملحق می شوند.

در سال معمول ، در اجلاس سالانه IAFP حدود 4000 متخصص صنعت ، دانشگاهی و دولتی ایمنی غذا از شش قاره شرکت می کنند. این رویداد به دلیل کمیت ، کیفیت و تنوع برنامه هر ساله شناخته می شود. کیفیت و ارتباط نمایشگاه هایی که آخرین فن آوری های موجود را به اشتراک می گذارند. متخصصان برجسته ای که در موضوعات مختلف به موقع صحبت می کنند. و تقدیر ویژه از متخصصان و دانشجویان برجسته برای سهم آنها در ایمنی مواد غذایی.

مقامات IAFP می گویند این سازمان غیر انتفاعی متعهد شده است برنامه ای با کیفیت بالا که شامل ارائه ، جلسات مشترک ، همایش ها ، نمایشگاه های پوستر و جوایز است ، ایجاد کند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، کلیک اینجا)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>