[ad_1]

HelloFresh دسته خاصی از ماهی را در نیوزیلند به یاد می آورد که حداقل با سه مورد مسمومیت با هیستامین همراه است.

سرویس غذای آماده به دلیل افزایش سطح هیستامین ، فیله های HelloFresh را خواستار شد.

فیله ماهی تازه 280 گرم و 560 گرمی از 7 نوامبر تا امروز در زایمان های مختلط HelloFresh قرار گرفت.

این محصول به عنوان بخشی از جعبه غذاخوری HelloFresh در بسته بندی های پلاستیکی به فروش می رسد و در سراسر نیوزلند موجود است. در تاریخ های 10 تا 13 نوامبر 2020 استفاده می شود.

وزارت صنایع اولیه (MPI) تأیید کرد که گزارش هایی از این بیماری در نیوزلند وجود دارد و به مصرف کنندگان توصیه می کند محصول آسیب دیده را دور بیندازند.

رسانه های نیوزلند با ارسال ایمیلی از طرف HelloFresh به مشتریان گفتند كه این شركت از طرف تأمین كننده خود مطلع شده است كه به عنوان بخشی از دستورالعمل “سس ماهی نارگیل و آهك” ، میزان هیستامین موجود در ماهی سفید (Trevally) را افزایش داده است. ماکروت با برنج یاسمن و موسیر ترد. “

سرویس بهداشت عمومی منطقه ای اوکلند (ARPHS) به افراد توصیه می کند در صورت داشتن واکنش های آلرژیک شدید یا مداوم به خوردن ماهی ، از پزشک عمومی خود کمک پزشکی بگیرند.

علائم بیماری
مسمومیت با هیستامین به عنوان مسمومیت اسکومبوئید نیز شناخته می شود. تولید هیستامین به دلیل ذخیره سازی در دمای نامناسب با حمل و نقل نامناسب غذا همراه است. هنگامی که هیستامین تولید می شود ، با پخت و پز یا دمای نرمال نمی توان آن را از بین برد.

جی هارو ، یک افسر پزشکی در ARPHS ، گفت که این علائم اغلب ترکیبی از یک واکنش آلرژیک و ورم معده و روده است.

سوزن سوزن شدن و سوزش در اطراف دهان ، گرگرفتگی و اسهال از رایج ترین علائم مسمومیت با اسکومبروید است. سایر علائم ممکن است شامل بثورات پوستی ، حالت تهوع ، گرفتگی شکم ، استفراغ ، سرگیجه ، تپش قلب ، سردرد و احتمالاً ناراحتی تنفسی باشد.

“علائم می توانند تا 48 ساعت ادامه داشته باشند ، اما معمولاً منجر به اثرات طولانی مدت نمی شوند. این بیماری معمولاً ظرف 30 دقیقه تا یک یا دو ساعت مصرف ماهی شروع می شود. هارو گفت: “انواع مختلفی از ماهی وجود دارد که به احتمال زیاد در سطوح سمی هیستامین تولید می کنند ، اغلب وقتی ماهی سرد نمی شود.”

ماهی هایی که اغلب با مقادیر بالای هیستامین در ارتباط هستند شامل ملخ ملخ ، ماهی خال مخالی ، ماهی تن ، مارلین ، ساردین ، ​​حوله ، آنچو و شاه ماهی است.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir