GFSP پس از نزدیک به 10 سال کار در زمینه ایمنی مواد غذایی ، فروشگاه را تعطیل می کند


ابتکار ایمنی غذایی عمومی و خصوصی پس از تقریباً یک دهه به پایان رسید.

مشارکت جهانی ایمنی غذا (GFSP) در دسامبر 2012 به دنبال توافق بین بانک جهانی و همکاری اقتصادی آسیا و اقیانوسیه (APEC) در مورد آموزش مدیریت ایمنی مواد غذایی در سال 2011 تاسیس شد.

این برنامه برای حمایت از همکاری جهانی در زمینه افزایش ظرفیت امنیت غذایی و تشویق و هماهنگی بهتر چنین تلاشهایی در کشورهای با درآمد کم و متوسط ​​طراحی شده است.

منابع مالی هدف اولیه 45 میلیون دلار بدست نیامده است ، اما طبق گفته شرکت کنندگان ، GFSP بر ایمنی مواد غذایی در زمینه های تنظیم ، مدیریت دانش و ظرفیت سازی تأثیر گذاشته است. از جمله اهدا کنندگان ، ایالات متحده ، هلند ، دانمارک ، کانادا ، نیوزیلند ، سنگاپور ، صنایع غذایی آسیا ، والمارت ، کارگیل ، مارس شرکت بودند. و شرکت واترز.

انتظارات اولیه برآورده نشده است
از سال 2014 تا اواسط سال 2016 ، GFSP به دو کارمند تمام وقت کاهش یافت. در سال 2015 ، بودجه اضافی را جذب نکرد. چندین شریک در هیئت مدیره اهدا کننده نبودند و بودجه دهندگان دلسرد شدند. یک مدیر اجرایی در آگوست 2016 منصوب شد ، اما بودجه ای برای کارمندان اضافی وجود نداشت.

فرضیه ها در سال 2015 این بود که تعداد شرکا increase افزایش می یابد و منابع مالی در دسترس خواهد بود ، اما نه در انتظارات اولیه. این برنامه ها عملی نشد. GFSP همچنان بودجه محدود سالانه خود را در حدود 1 تا 2 میلیون دلار و بدون اهداكننده اضافی محدود كرد.

در سال 2017 ، سه عضو ناظر: ابتکار جهانی ایمنی غذا (GFSI) ، آژانس غذایی سنگاپور و موسسه استاندارد و ایمنی مواد غذایی هند (FSSAI) به کمیته راهبری پیوستند.

اولین کنفرانس GFSP برای راه اندازی GFSP ، گزارش پیشرفت و بررسی اقدامات آینده در دفاتر بانک جهانی در پاریس برگزار شد. دو رویداد سالانه دیگر قبل از لغو چنین جلساتی به دلیل هزینه ها برگزار می شد.

اولین کنفرانس 90 شرکت کننده از 50 سازمان را گرد هم آورد. رویداد دوم در دسامبر 2013 در سنگاپور با بیش از 150 شرکت کننده از 70 کشور برگزار شد. سومین جلسه در دسامبر 2014 در کیپ تاون برگزار شد.

اهداف تحقق یافته و برنامه ریزی شده
در سال 2017 و 2019 ، GFSP دو طرح ابتکاری را پیشنهاد کرد. اولین شاخص جهانی ایمنی غذا ، که می تواند ابزاری توصیفی برای ارائه عملکرد ایمنی مواد غذایی در سراسر کشورها باشد. به دلیل کمبود بودجه تحت پیگرد قانونی قرار نگرفت. دوم ایجاد بستری برای بهبود شبکه های آزمایشگاهی در کشورهای در حال توسعه برای ایجاد ظرفیت از طریق روش های جدید و به اشتراک گذاری فناوری.

گزارش سال 2019 نشان می دهد که غذاهای خطرناک سالانه 110 میلیارد دلار از دست رفته بهره وری و هزینه های پزشکی دارند. در این گزارش آمده است که با اقدامات پیشگیرانه ، تغییر سرمایه گذاری و رفتار از مزرعه به چنگال ، می توان از بسیاری از بارهای بهداشتی و اقتصادی مواد غذایی ناامن جلوگیری کرد.

در سال 2018 ، GFSP گزارشی را برای درک بهتر چشم انداز ایمنی مواد غذایی در آفریقا ، از جمله سطح سرمایه گذاری ، سفارش داد. یکی از یافته ها این بود که سرمایه گذاری اهدا کنندگان در زمینه ایمنی مواد غذایی در کشورهای جنوب صحرای آفریقا بیشتر روی دسترسی به بازارهای رسمی و صادرات منطقه ای و خارجی متمرکز شده است.

GFSP آموزش مدیریت زنجیره تأمین ، صلاحیت آزمایشگاهی و تجزیه و تحلیل خطر و نقطه کنترل بحرانی (HACCP) را انجام داد. در سال 2015 ، GFSP و اتحادیه بین المللی علوم و صنایع غذایی (IUFoST) برای تهیه برنامه های درسی برای دانشجویان ایمنی غذا همکاری کردند.

یک سال بعد ، GFSP یک ماموریت بانک جهانی / IFC را برای همکاری با سازمان غذا و داروی چین (CFDA) برای کمک به ایجاد نیاز سنجی از نیازهای توسعه ظرفیت ایمنی مواد غذایی در استان های منتخب و به صورت هماهنگ آغاز کرد. تکمیل تحلیل اقتصادی ایمنی مواد غذایی در اندونزی.

در سال 2017 ، GFSP گزارشی برای مشاوره FSSAI در زمینه تعامل بین المللی و همکاری با شرکت مالی بین المللی (IFC) و مشارکت کنترل آفلاتوکسین اتحادیه آفریقا (PACA) در مورد تحولات سال آینده تهیه کرد.

در سال 2019 ، آموزش آزمایشگاهی در سنگاپور شامل تجزیه و تحلیل بقایای سموم دفع آفات ، تشخیص کل جیوه در محصولات ماهیگیری و آفلاتوکسین های B و G در آجیل و غلات بود. امسال GFSP و گروه بانک جهانی یک وبینار به مناسبت دومین روز جهانی ایمنی غذا در ماه ژوئن برگزار کردند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>