[ad_1]

بازرسی ایمنی غذایی و غذایی وزارت کشاورزی ایالات متحده (FSIS) به دلیل نگرانی از احتمال تولید محصولات ، هشدار بهداشت عمومی تقریباً 211406 پوند محصولات بوقلمون زمینی خام تولید شده توسط Plainville Brands، LLC ، یک مرکز پنسیلوانیا را صادر کرده است. سالمونلا بیماری هادر هیچ بارگیری درخواست نشد زیرا در نظر گرفته می شود که این محصولات دیگر برای خرید توسط مصرف کنندگان موجود نیست. FSIS نگران است که ممکن است برخی از محصولات در فریزرهای مصرف کنندگان نیز منجمد شوند. به مصرف کنندگانی که این محصولات را خریداری کرده اند توصیه می شود آنها را مصرف نکنند. این محصولات باید دور ریخته یا به محل خرید بازگردانده شوند. خرده فروشی هایی که می توانند محصولات برگشتی را از مصرف کنندگان دریافت کنند باید فوراً آن محصول را از بین ببرند. محصولات بوقلمون خام از 18 دسامبر 2020 تا 29 دسامبر 2020 تولید شده اند. محصولات زیر مشمول هشدار بهداشت عمومی هستند:

  • 1 پوند بسته های Nature’s Promise Free 94٪ LEAN | 6٪ FAT ground Turkey با استفاده تا / فریز / تاریخ فروش در 1/1/21 ، 1/3 / 21،1 / 4/21 ، 1/8/21 و 1/10/21 در جلوی بسته .
  • 1 پوند بسته های Wegman 94٪ LEAN 6٪ FAT Ground Turkey با استفاده از / مسدود کردن / فروش تا 1/3/21 ، 1/4/21 ، 1/8/21 و 1/10/21 در جلوی بسته.
  • 3 پوندی بسته های Wegman 94٪ LEAN 6٪ FAT Ground Turkey با استفاده از / مسدود کردن / فروش تا 1/3/21 ، 1/4/21 ، 1/8/21 و 1/10/21 در جلوی بسته.
  • 1 پوند بسته های Plainville Farms Ground White Turkey 93٪ | 7٪ چربی با استفاده از تا / انجماد / فروش تا 10/10/1 در جلوی بسته.

محصولات دارای شماره EST تعیین شده هستند. P-244 با علامت بازرسی USDA. این اقلام به مکان های خرده فروشی در سراسر کشور ارسال شدند.

FSIS و شرکای بهداشت عمومی آن ، از جمله مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها (CDC) ، مقامات بهداشتی و نظارتی ، در حال تحقیق در مورد یک بیماری همه گیر از 28 سالمونلا بیماری های آدر در 12 کشور با تاریخ شروع از 28 دسامبر سال 2020 تا 4 مارس 2021 در حال انجام است. یک تحقیق پیگیری یک بیمار را شناسایی کرد که بوقلمون زمینی تولید شده توسط Plainville Brands ، LLC را مصرف کرده است.

بسته بدون آسیب دیدگی و باز نشده بوقلمون Plainville Brands که از خانه این بیمار جمع آوری شده مثبت است سالمونلا Hadar و از نظر ژنتیکی با نمونه بیمار ارتباط نزدیک داشت. شواهد جمع آوری شده تاکنون همه بیماریها را به این بیماری مرتبط نمی کند. بر اساس تحقیقات در حال انجام ، محصولات دیگری از شرکت های دیگر ممکن است در این امر دخیل باشند. FSIS در این تحقیقات به همکاری با CDC و شرکای بهداشتی محلی و محلی ادامه می دهد و در صورت دسترسی اطلاعات به روز را ارائه می دهد.

مصرف غذای آلوده به سالمونلا می تواند باعث سالمونلوز ، یکی از شایع ترین بیماری های ناشی از مواد غذایی باکتریایی شود. شایعترین علائم سالمونلوز اسهال ، گرفتگی شکم و تب در طی 12 تا 72 ساعت پس از خوردن محصول آلوده است. این بیماری معمولاً 4 تا 7 روز طول می کشد. بیشتر افراد بدون درمان بهبود می یابند. با این حال ، در برخی از افراد ، اسهال می تواند به حدی شدید باشد که بیمار باید در بیمارستان بستری شود. افراد مسن ، نوزادان و افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف بیشتر در معرض بیماری شدید قرار دارند. افراد نگران این بیماری باید با ارائه دهنده خدمات بهداشتی خود تماس بگیرند.

FSIS به همه مصرف كنندگان توصيه مي كند كه محصولات گوشتي خام خود را از جمله تازه و منجمد تهيه كرده و فقط بوقلمون چرخ كرده خام را كه تا دماي 165 درجه فارنهايت طبخ شده است ، مصرف كنند. بالا برای از بین بردن باکتری های مضر استفاده از دماسنج غذایی است که دمای داخلی را اندازه گیری می کند ، https://www.fsis.usda.gov/safetempchart.

کاربران و اصحاب رسانه با س questionsالاتی در مورد هشدار بهداشت عمومی می توانند با یوسف راب با شماره (323) 384-1789 یا با ایمیل yusef@tkCommunicationsLLC.com تماس بگیرند

کاربران ایمنی مواد غذایی می توانند با شماره تلفن رایگان USDA Meat and Matching Merchant با شماره تلفن 1-888-MPHotline (1-888-674-6854) تماس بگیرند یا از طریق USDA Ask از ساعت 10:00 تا 18:00 (به وقت شرقی) از دوشنبه تا جمعه با چت زنده صحبت کنند. مصرف کنندگان همچنین می توانند پیام های ایمنی غذایی Ask USDA یا ایمیل MPHotline@usda.gov را مشاهده کنند. برای مصرف كنندگانی كه باید مشكلی در مورد گوشت ، مرغ یا محصولات تخم مرغ گزارش كنند ، سیستم نظارت بر شکایات الکترونیکی مصرف كنندگان بصورت آنلاین می تواند 24 ساعته در https://foodcomplaint.fsis.usda.gov/eCCF/ در دسترس باشد.

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir