[ad_1]

خطر ایمنی غذا ، بیماری همه گیر ویروس کرونا و نقش تنظیم کننده ها از جمله مباحث مورد بحث در یک رویداد مجازی اخیر بود که توسط آژانس استاندارد مواد غذایی (FSA) برگزار شد.

جلسات روز اول اولین کنفرانس بین المللی تجزیه و تحلیل تنظیم کننده مواد غذایی شامل استفاده از مدل های خطر و تجزیه و تحلیل داده ها ، ارتباطات خطر ، دیدگاه بین المللی در مورد ایمنی مواد غذایی ، آلرژی های غذایی و فرهنگ ایمنی مواد غذایی بود. روز دوم به تأثیر همه گیری ، خطرهای در حال ظهور ، واکنش نظارتی و روندها و فن آوری های جدید پرداخت.

مارک بوث ، مدیر اجرایی استانداردهای غذایی استرالیا نیوزیلند (FSANZ) ، گفت که به طور فزاینده ای شاهد تنش در اطراف زنجیره های تأمین بین المللی ، وابستگی به آنها و سهولت شکسته شدن آنها در سال گذشته است.

وی افزود: “ما باید اطمینان حاصل كنیم كه كشورهای خودمان كه دارای زنجیره تأمین ایمن هستند ، به هزینه های همکاری بین المللی متضرر نشوند و اطمینان حاصل كنند كه هیچ كسی عقب نماند. وی در طی یک میزگرد گفت: “اگرچه ما این همه گیری جهانی را داشته ایم ، اما تجربه ما در اینجا این است که همه چیز ساکن نیست ، فناوری حتی سریعتر رشد می کند.”

وی افزود: “یكی از نكات اساسی كه باید درمورد خروج از بیماری COVID مراقب باشید این است كه دولت های سراسر جهان به دنبال غذایی هستند كه راهی برای بهبود اقتصادی باشد. یکی از وسوسه ها این است که شروع به بررسی نحوه تنظیم مقررات کنیم. فکر می کنم فشار زیادی به همه ما وارد خواهد شد. چالش پیش روی ما به عنوان تنظیم کننده این است که چگونه این مسئله را با نیاز به ارائه استانداردهای ایمنی غذایی مبتنی بر شواهد تعادل می دهیم.

“از دیدگاه استرالیا و نیوزیلند ، بحث زیادی در مورد انعطاف پذیری و حرکت به سمت اقدامات و استانداردهای مبتنی بر نتیجه وجود دارد ، در حالی که اطمینان حاصل می شود که چنین روشهایی ایمن نیستند ، زیرا فقط یک مشکل برای همه ما وجود دارد که ما شروع به بازگشت خواهیم کرد روشهای تجویزتر انجام این کار. من فکر می کنم پشتیبانی و آمادگی وجود دارد ، اما ما باید با دقت به چگونگی انجام این کار نگاه کنیم. “

کد چشم انداز
تام هایلند ، دبیر کمیسیون Codex Alimentarius ، گفت که اکنون استاندارد سازی بیش از گذشته وجود دارد.

“Codex با هدف ایجاد استانداردهایی برای حفاظت از سلامت مصرف کننده و اطمینان از اقدامات منصفانه در تجارت مواد غذایی است. ما همچنین باید قوانین خود را تغییر دهیم تا تغییر کنیم ، زیرا اگر یک بار قوانین را تنظیم کنید و هرگز آنهایی را کهنه ، راکد یا ضد تولید نیستند ، تطبیق دهید. برخی از بازنشانی ها به طور تصادفی یا در یک بحران ایجاد می شوند. به نظر می رسد برای تحولات به محرک هایی نیاز داریم ، اکنون انرژی زیادی می بینیم تا سیستم غذایی خود را دیر کنیم تا دیر شود. “

“گفته شده است که ایمنی مواد غذایی جایی است که کشاورزی و سلامت انسان با هم روبرو می شوند. من می گویم که استانداردهای غذایی Codex جایی است که علم و نوآوری با سیاست روبرو می شوند. علم و نوآوری بیش از گذشته به بسیاری از افراد غذای ایمن و مقوی داده است ، اما هنوز به همه افراد نرسیده است. “

استانداردهای Codex داوطلبانه است و معمولاً چهار سال طول می کشد.

هیلند گفت: “ما در یک محیط پویا با بیماری های همه گیر ، تغییرات آب و هوایی ، نوآوری ، نگرانی و تغییر رفتار مصرف کنندگان مانند سفارش آنلاین غذا ، بازاریابی تهاجمی و اجلاس غذایی سازمان ملل کار می کنیم.”

“تغییر ، همانطور که در Codex نشان داده ایم ، با رفتن عملا در جلسات امکان پذیر است. همه گیری قوانین و رفتارهای جدیدی را به ارمغان آورده است ، برخی از آنها به ویژه از نظر بهداشتی بسیار مفید هستند ، اما همچنین نظریه های جدیدی از توطئه و خستگی علمی را برای بخش بزرگی از مردم به ارمغان آورده است ، بنابراین ما باید ارتباط بهتری در مورد علم داشته باشیم و کار ، که ما انجام می دهیم. “

فرصت ها و روندهای تسریع شده
استیو وارن ، نایب رئیس کمیسیون Codex Alimentarius ، به بسیاری از نهادهای نظارتی گفت که همه گیری به این معنی است که آنها نمی توانند با بازرسی بدنی به عنوان اصلی ترین روش حسابرسی و تأیید ادامه دهند.

“به دلیل نیاز ، آنها از ابزارهای حسابرسی از راه دور و مجازی استفاده کرده اند که می تواند سطح کافی امنیتی را برای ایمنی و اصالت غذا فراهم کند. اکنون ما این فرصت را داریم که بررسی کنیم و تعیین کنیم که چگونه روشهای از راه دور می توانند بخشی موثر از مجموعه ابزارهای حسابرسی و تأیید ما باشند. “

وارن ، که همچنین مدیر امور جهانی در FSA است ، گفت خبر خوب این است که ایمنی مواد غذایی از نمای جهانی پیشرفته برخوردار است.

“ما باید از این کنترل بر کار خود استقبال کنیم ، اما همچنین تصدیق کنیم که انتظارات زیاد است. وی گفت: “یکپارچگی زنجیره تامین مواد غذایی جهانی تحت فشار بی سابقه و مداومی قرار گرفته است و همه گیری ها روندهای موجود در نحوه فروش و مصرف مواد غذایی را تسریع کرده است.”

“ما باید به یاد داشته باشیم که تأثیر همه گیری به طور یکسان در داخل یا بین کشورها توزیع نشده است. مصرف کنندگان در کشورهای با درآمد کم و متوسط ​​بیشترین فشار را در افزایش قیمت ها تحمل می کنند ، که برخی از آنها به عوامل دیگر مربوط می شود ، اما برخی به تأثیر همه گیری اشاره دارد. COVID نابرابری های موجود را تشدید می کند و ابتدا باید آنها را درک کنیم. “

حدود 1000 نفر در اوایل ماه جاری در این کنفرانس ثبت نام کردند. در ابتدا برای مارس 2020 برنامه ریزی شده بود ، اما به دلیل همه گیری COVID-19 لغو شد.

در خارج از اتحادیه اروپا و نزدیک به INFOSAN
امیلی مایلز ، مدیر عامل FSA ، گفت این رویداد به موقع بود زیرا سیستم جهانی غذا با مجموعه ای از چالش های پیچیده و بهم پیوسته روبرو است.

وی گفت: “ما دارای تغییرات آب و هوایی ، نگرانی های بهداشت عمومی در مورد بیماری های غیرواگیر مانند چاقی و دیابت و چالش های اقتصادی پیش روی کشورها به دلیل تأثیر COVID هستیم.”

“این به معنای نحوه تحویل غذا و انواع غذایی است که ارائه می شود تغییر می کند و مصرف کنندگان را مجبور به تفکر و رفتار متفاوت می کند. ما به عنوان نهادهای نظارتی ، مسئولیت اطمینان از ایمن بودن غذا و آنچه را که فکر می کنیم ، است. ما باید اطمینان حاصل کنیم که کار ما انجام کار صحیح را برای مشاغل و همچنین انجام صحیح کارها را به راحتی ممکن می کند. چیزی برای خانواده های آنها. “

مایلز همچنین در مورد خروج از انگلستان از اتحادیه اروپا صحبت کرد.

“FSA مسئولیتهای جدیدی را به عهده گرفته است که اتحادیه اروپا از طرف انگلیس آنها را انجام داده است. ما اکنون باید ارزیابی ریسک برای غذاهای جدید را انجام دهیم ، برنامه هایی را از مشاغل دریافت کنیم ، خطرات را بسنجیم و به وزیران در مورد ایمن بودن محصولات و مجاز بودن مصرف آنها مشاوره دهیم. “

“ما همچنین تعهد خود را به INFOSAN افزایش داده ایم تا توانایی خود را برای مقابله با حوادث پس از Brexit تقویت کنیم. این تلاش ها تضمین می کند که ما به بهترین وجه از این شبکه های بین المللی استفاده می کنیم و این شبکه ها برای ما در دوران پس از برکسیت حیاتی خواهند بود. “

مایلز گفت ، پاسخ COVID-19 یکی از بزرگترین چالشهای پیش روی هر کشوری در زمان صلح است.

“صنایع غذایی در انگلیس و نهادهای نظارتی آن از فشارهای سال گذشته چیزهای زیادی آموخته اند. نظر ما در FSA این است که سیستم غذایی ثابت شده است. این شرکت توانسته است در شرایط دشوار ، از جمله هنگامی که مقادیر زیادی از محصولات در نظر گرفته شده برای پذیرایی و مهمان نوازی به اقلامی که در بسته های خرده فروشی یا بسته های غذایی استفاده می شود ، تامین و ایمنی خود را حفظ کند. برخی از دست اندازها در جاده وجود داشت ، اما کارساز بود. “

“بهبودی پس از یک بیماری همه گیر فرصتی برای ما است که می توانیم از این دروس استفاده کنیم تا به یک تنظیم کننده بهتر تبدیل شویم. COVID-19 همچنین به ما نشان داد که در برخی از بخشهای جامعه میزان عدم اعتماد به اطلاعاتی که از دولت و سایر منابع رسمی دریافت می کنند وجود دارد. برای شنیده شدن ، باید گوش دهیم ، باید جوامع و مصرف کنندگان و دیدگاه های آنها را بفهمیم ، تا درک کنیم که آنها چگونه دنیا را درک می کنند. “

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir