FSAI شاهد افزایش تحقیقات در مورد مشاغل غیرقانونی مواد غذایی بوده است


مقامات ایرلندی تقریباً 50 تجارت مواد غذایی ثبت نشده را در سال 2020 مورد بررسی قرار دادند که بیش از دو برابر آمار سال گذشته است.

اداره ایمنی مواد غذایی ایرلند (FSAI) بخشی از تحقیقات 47 شرکت ثبت نشده در سال گذشته در مقایسه با 19 شرکت در سال 2019 بود.

نتایج بررسی ها 17 تن غذای نامناسب یا خطرناک است که از بازار خارج شده است. بیشتر موارد شامل فروش گوشت یا محصولات آماده است.

غذای خانگی به صورت آنلاین فروخته می شود
مقامات دریافتند که بسیاری از شرکت ها از سیستم عامل های رسانه های اجتماعی مانند فیس بوک ، بازار فیس بوک ، Adverts.ie ، Done Deal و اینستاگرام برای تبلیغ محصولات غذایی خود استفاده می کنند. از واتس اپ برای دریافت سفارشات نیز استفاده می شود.

این شرکت ها بدون اطلاع و نظارت مقامات غیرقانونی فعالیت می کردند. این قانون از شرکت ها خواسته است قبل از شروع ، مرجع مربوطه را بدون در نظر گرفتن اندازه و نوع آنها مطلع کنند.

برخی از آنها به دلیل تعطیلی موقت مشاغلی که افراد به دلیل محدودیت های بیماری همه گیر COVID-19 در آن مشغول به کار بودند ، در آشپزخانه های منازل یا منازل شخصی با فرآیندها و رویه های ایمن غذایی ناکافی قرار داشتند.

این شرکت ها غذاهای مختلفی مانند کالاهای پخته شده را تولید ، فرآوری یا توزیع کردند. تخم مرغ محصولات سوشی آماده برای خوردن؛ پرندگان خانگی؛ و همچنین گوشت خام و پخته شده.

در سال 2020 ، پنج دستور تعطیلی ، پنج اعلامیه انطباق و سه دستور ممنوعیت در مشاغل غیر مجاز مواد غذایی ارائه شد. برای دسترسی به شرکت های ثبت نشده ای که از سایت های محلی کار می کنند ، دو سفارش نیز دریافت شده است.

سایر آژانس های شرکت کننده شامل سرویس بهداشت محیط مدیر اجرایی سرویس بهداشتی ، خدمات دامپزشکی مقامات محلی و وزارت کشاورزی ، غذا و امور دریایی هستند. در برخی موارد ، An Garda Siochana (پلیس ایرلند) نیز همکاری می کرد.

نگرانی برای افزایش
FSAI گفت: اگر مواد غذایی به درستی برچسب گذاری نشوند یا اطلاعاتی در مورد مواد آلرژی زا وجود نداشته باشد ، یا اگر به درستی تهیه نشود و هیچ روش مدیریت ایمنی غذایی برای اطمینان از عدم آلودگی متقابل وجود نداشته باشد ، احتمال بروز آلرژی وجود دارد.

پیش از این ، آژانس تعطیلی سه رستوران سوشی سوشی آنلاین ثبت نشده را از اتاق خواب یک خانه در دوبلین اعلام کرده بود.

پاملا بیرن ، مدیر عامل FSAI ، از مصرف کنندگان خواست که هوشیار باشند و فقط از شرکت های معتبر غذا خریداری کنند.

وی گفت: “مصرف كنندگان حق داشتن غذای ایمن را دارند و اپراتورهای تقلبی كه به دنبال كسب سریع سود هستند و می توانند مصرف كنندگان را مریض كنند یا غذاهای غیرقابل انطباق یا تقلبی بفروشند با استفاده از اختیارات قانونی كه در اختیار ما قرار می گیرد تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت.”

“بیشتر مشاغل مواد غذایی الزامات قانونی خود را برای اطلاع قبل از شروع کار رعایت می کنند. با این حال ، مشاهده افزایش تعداد مشاغل غذایی ثبت نشده ثبت شده در سال 2020 بسیار نگران کننده است.

“تردیدی نیست که COVID-19 چالش های زیادی را برای صنعت غذا و افرادی که در این بخش کار می کنند ایجاد کرده است ، اما این شرایط قانونی را که برای محافظت از سلامت مصرف کنندگان وجود دارد تغییر نمی دهد. همه صاحبان مشاغل کوچک ، بزرگ یا کوچک ، اعم از تجارت از محل کسب و کار ، خانه ، دستگاه تلفن همراه ، کامیون مواد غذایی و / یا آنلاین ، باید با قوانین بهداشت مواد غذایی و ایمنی مواد غذایی آشنا باشند. “

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>