[ad_1]

سازمان ایمنی مواد غذایی ایرلند (FSAI) خطرات در حال ظهور ایمنی مواد غذایی ، ارزیابی آسیب پذیری زنجیره غذایی و ردیابی محصولات تازه را به عنوان مناطق تحقیقاتی شناسایی می کند.

آژانس اعلام کرد که تحقیقات برای رفع شکاف دانش ، کمک به تنظیم و شناسایی مشکلات و تهدیدهای سیستم غذایی غذایی ایرلند مورد نیاز است.

FSAI زمینه های تحقیقاتی با اولویت را برای بدن هایی که چنین کارهایی را تأمین می کنند و دانشمندان را در م institسسات منتشر می کند تا بتوانند بخشی از تماس های تحقیقاتی آژانس های تأمین مالی یا موضوع پیشنهادات بودجه تحت هدایت تحقیقات باشند. سند نیازهای تحقیق شامل موضوعاتی است که به ارزیابی ریسک و کار مدیریت FSAI کمک می کند و از حفاظت از بهداشت عمومی حمایت می کند.

تقلب ، تولید و اقتصاد دورانی
یک موضوع ارزیابی آسیب پذیری است. آنها برای اولویت بندی نظارت و نظارت و درک امنیت زنجیره غذایی مورد نیاز هستند. زنجیره های اصلی تأمین در ایرلند باید نگاشت و آسیب پذیری ها شناسایی شوند. اولویت ها بخش های گوشت گاو ، گوشت خوک ، مرغ و ماهی سفید است.

زیست شناسی مصنوعی توالی DNA را برای ایجاد غذاهایی که در طبیعت وجود ندارند اصلاح می کند ، اما ایمنی مواد غذایی همیشه در مرحله توسعه مورد توجه نیست. طبق FSAI ، گزارشی به بررسی این حوزه ، کاربرد بالقوه آن در بخش غذا و جنبه های احتمالی ایمنی غذا می تواند منبع مفیدی برای دانشمندان نظارتی باشد.

شواهد نشان می دهد احتمال بروز محصولات تازه در شیوع بیماری وجود دارد ، اما هیچگاه ارتباط قطعی اپیدمیولوژیکی در ایرلند برقرار نشده است. FSAI گفت ، تحقیقات لازم برای توسعه یک سیستم ردیابی قابل دسترسی برای همه احزاب و مقامات مورد نیاز است که به شناسایی و توقیف سریع محصولات خطرناک کمک می کند.

این مقام اظهار داشت که این امر به شناسایی دقیق تر خطر و روشهای متعدد خطر که به طور همزمان می تواند تعدادی از مشکلات غذایی را کشف کند ، نیاز دارد. روش ها نیز باید ارزان تر ، ساده تر و سریعتر باشند. تولید کیت های تست سریع برای شناسایی مایکوتوکسین ها منطقه دیگری است ، زیرا انتظار می رود در آینده با گرمتر و مرطوب شدن هوا ، آلودگی محصولات ایرلندی افزایش یابد.

حوزه دیگر تأثیر اقتصاد دایره ای بر ایمنی مواد غذایی است. این حوادث استفاده از مواد بازیافتی در سطح مزرعه را برجسته می کند ، که منجر به آلودگی گوشت و شیر به آلاینده های آلی پایدار می شود. استفاده نادرست از مواد بازیافتی نیز می تواند منجر به آلودگی مواد غذایی به دلیل نشت شود.

ایجاد توزیع فصلی سموم طبیعی مانند تروپان ، پیرولیزیدین و آلکالوئیدهای ارگوت در محصولات پرورش یافته در ایرلند ضروری است. تأثیرات احتمالی در ظهور سموم گیاهی به دلیل تغییر سیاست های اتحادیه اروپا در کاهش استفاده از سموم دفع آفات و افزایش تنوع زیستی نیز باید مورد بررسی قرار گیرد.

مکمل ها ، ماهیگیری و هوشیاری غذایی
کمیسیون اتحادیه اروپا حداکثر مقادیر کمتری را برای نیترات و نیتریت پیشنهاد کرده است و نگرانی هایی در صنعت ایرلند در مورد تأثیر محصولات گوشت خشک از نظر پایداری و ماندگاری وجود دارد. طبق FSAI ، هر مطالعه باید حداقل مقدار این مواد افزودنی را که برای اطمینان از ایمنی و پایداری میکروبی در تمام مدت ماندگاری محصولات گوشتی ضروری هستند ، ارزیابی کند.

این نگرانی وجود دارد که یافته های مسمومیت با صدف صدفی (PSP) منظم تر شده و توزیع جغرافیایی را افزایش دهد. وقوع در آبهای ساحلی ایرلند منجر به آلودگی صدف در مناطق تولید طبقه بندی شده شده است.

همچنین به ایجاد سیستم هوشیاری مواد غذایی در ایرلند اشاره شده است. این یک سیستم گزارش دهنده رویدادهای نامطلوب است که هشدارهای اولیه راجع به خطرات شیمیایی در حال ظهور از مواد غذایی یا مواد افزودنی خوراکی را ارائه می دهد و در حال حاضر در برخی از کشورهای اروپایی وجود دارد. در سالهای اخیر ، در ایرلند حوادثی مانند مسمومیت با قارچ وحشی و مغز زردآلو و وجود استروئیدهای غیرقانونی در مکمل های ورزشی رخ داده است.

FSAI همچنین می خواهد داده هایی در مورد مصرف و ترکیب برخی مکمل های غذایی و مصرف غذاهای دریایی برای کودکان در ارزیابی خطر کمک کند.

در سال 2020 ، یک نشریه دیگر FSAI به فن آوری های جدید و نوظهور پردازش مواد غذایی و خطرات احتمالی ایمنی مواد غذایی پرداخت. این شامل درمان فشار بالا (HPP) ، اشعه ماورا بنفش ، گرمایش با فرکانس رادیویی ، درمان پرتوی الکترون ، پلاسمای سرد و ازن بود.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir