[ad_1]

آژانس استاندارد غذا (FSA) برای سومین بار به مردم در مورد مرغ نان دار مرتبط با عفونتهای سالمونلا هشدار داده و در مورد شیوع آن در جلسه هیئت مدیره صحبت می کند.

دو سویه سالمونلا انتریتیدیس در محصولات مرغ منجمد ، خام و نان گرفته از لهستان از ژانویه باعث ایجاد تقریباً 500 بیماری و حداقل یک مرگ شده است. این آژانس پیش از این در اکتبر 2020 و فوریه سال جاری رایزنی های مصرف کننده را صادر کرده بود.

بریتانیا بیش از 120 بیماری مرتبط با توالی سالمونلا انتریتیدیس نوع 11 داشته است که بر اساس گزارش مرکز اروپایی پیشگیری از بیماری ها و ارزیابی (ECDC).

دومین تحقیق شیوع در جولای سال 2020 ، 300 مورد گزارش شده در انگلیس را نشان می دهد. مقامات فرانسوی همچنین افرادی را شناسایی کرده اند که جدا شده از سالمونلا انتریتیدیس هستند که با سویه های موجود در انگلستان ارتباط نزدیک دارند.

سخنگوی ECDC گفت که آژانس قادر به ارائه جزئیات در مورد دومین نوع شیوع نیست.

“از آنجا که چندین سویه در زنجیره غذایی از طریق چندین زنجیره انتقال و آلودگی با هم تداخل دارند و از یکدیگر عبور می کنند ، پوشش دادن تمام جزئیات در یک ارزیابی امکان پذیر نیست. در عوض ، ما با EFSA توافق کردیم که بر فشار جدیدتری با شواهد قوی از خطر بهداشت عمومی تمرکز کنیم. با این حال ، ما توانستیم اطلاعاتی در مورد سایر سویه های سالمونلا انتریتیدیس و سایر سروتیپ های سالمونلا که در طی تحقیقات مربوط به سویه انتخاب شده جدا شده بودند ، اضافه کنیم ، بنابراین میزان خطر بالقوه سلامت عمومی را نشان می دهیم. “

موضوع جلسه هیئت مدیره FSA
بیماران عمدتا در انگلستان ، بلکه در اسکاتلند ، ولز و ایرلند شمالی نیز زندگی می کنند. برای بیماران دارای اطلاعات ، یک سوم آنها نیاز به درمان در بیمارستان دارند. بیشتر مبتلایان 16 سال یا کمتر هستند.

هفته گذشته امیلی مایلز ، مدیر اجرایی آژانس ، در گزارشی به هیئت مدیره FSA طی جلسه ای گفت که 40 برداشت و 8 مورد فراخوان صورت گرفته است.

“ما با خرده فروشان در انگلیس کار می کنیم تا آنها از منبع احتمالی مرغ آلوده آگاه شوند و بتوانند زنجیره تأمین خود را ادامه دهند. ما گمان می کنیم که این بیماری ها از فرآورده های فرآوری نشده ناشی می شوند ، اما همچنین معتقدیم که نباید مرغ را به همراه سالمونلا از لهستان مصرف کنیم. “

وی افزود: “با توجه به ماندگاری طولانی این محصولات و اینكه ما همچنان گزارش بیماری های ناشی از شیوع سویه های سالمونلا را دریافت می كنیم ، بار دیگر اهمیت پخت و فرآوری محصولات مرغ نان منجمد را به مردم یادآوری می كنیم. در مواردی که شواهدی وجود دارد که نشان می دهد اقدامی نامناسب یا خطرناک بر روی محصول انجام شده است. اکنون لازم است در منابع در لهستان اقدام شود. “

FSA و Defra موضوع را با مقامات لهستانی در میان گذاشتند تا در مورد اینکه چه کنترل های اضافی می توانند وارد شوند بحث کنند.

دو تامین کننده در لهستان
کالین سالیوان ، مدیر عامل FSA ، گفت که گونه های شیوع این بیماری در دو تامین کننده در لهستان ردیابی شده است.

“با یکی از دو تأمین کننده ، از دسامبر یک روش معافیت مثبت داریم. وی گفت: “از ماه دسامبر ، مرغ هایی که از لهستان با این قالب (مرغ نان دار) می آیند به صورت حرارتی پخته می شوند.”

“در چند هفته گذشته پس از پخت و پز حرارتی از دسامبر به بعد ، ما شاهد کاهش تعداد هستیم ، بنابراین 20 مورد وجود دارد ، سپس تا هفت مورد ، و این هفته گذشته فقط یک مورد وجود دارد ، بنابراین ما فکر می کنیم که بالا. “

SFC کلیه محصولات مرغ ساخته شده قبل از معرفی کنترلها را پس گرفته و فراخوانی می کند. برخی از آنها بهتر است قبل از تاریخ تا 30 ژوئن 2022 باشد.

Vestey Foods ماه گذشته برخی از گزش های مرغ را بخاطر سالمونلا به خاطر آورد. این محصول فقط در Heron Foods ، B&M و B&M Express به فروش می رسد. یادآوری های قبلی توسط سوپرمارکت های Lidl ، Aldi و Iceland انجام شده است.

ساحر غربیا ، رئیس گروه پاتوژن های دستگاه گوارش در اداره ملی عفونت های PHE ، گفت: از طریق دنباله ای از کل ژنوم ها ، بنابراین مهم است که افراد نکات بهداشتی مواد غذایی را به دقت رعایت کنند. “

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir