FSA تلاش می کند تا دستورالعمل های کلی برای ماندگاری گوشت تازه را به 10-13 روز افزایش دهد


آژانس استاندارد مواد غذایی (FSA) با توجه به دستورالعمل های ماندگاری گوشت ، از یک رویکرد جهانی برای همه دور شده است.

راهنمای اصلاح شده شامل گوشت گاو ، گوشت بره و گوشت خوک تازه خنک شده و جوی اصلاح شده (VP / MAP) است. این ماده برای گوشتهایی که تحت فرآوری بیشتر هستند ، مانند گوشت چرخ کرده ، پخت و پز یا مخلوط شدن با مواد دیگر مانند گیاهان ، ادویه ها یا نمک ها اعمال نمی شود.

دستورالعمل های موجود ، که در سال 2017 به روز شده است ، ماندگاری 10 روز برای تمام گوشت های تازه را تعیین می کند. مشاغل غذایی اکنون می توانند برای گاو ، گوشت خوک و گوشت بره تازه مطابق با سیستم های مدیریت ایمنی غذایی موجود خود ، به همان روشی که برای سایر مواد غذایی ، ماندگاری دارند.

ماندگاری یک محصول به شغل ارائه شده برای پشتیبانی از FSA و مقامات محلی برای توجیه آن بستگی دارد.

این دوره براساس توصیه های میکروبیولوژیستی متخصص ، اطلاعات اپیدمیولوژیک در مورد بروز بوتولیسم و ​​سالها داده های بین المللی در مورد محصولات گوشتی است.

کارگروه تنظیم مقررات و صنعت
دیوید لیندارس ، رئیس مشترک کارگروه FSA و صنعت و مدیر عملیات فنی انجمن پردازندگان گوشت انگلیس ، گفت که این تصمیم یک آیین نامه مدرن و مبتنی بر شواهد است.

وی گفت: “ما متقاعد شده ایم که این نتیجه متناسبی است که به نفع مصرف کنندگان و تجارت غذا خواهد بود و به کاهش ضایعات غذا کمک می کند در حالی که ایمنی غذا را به خطر نمی اندازد.”

این گروه کاری همچنین شامل کنسرسیوم خرده فروشی انگلیس ، انجمن غذای سرد (CFA) ، انجمن صادرکنندگان گوشت در ایرلند شمالی و انجمن فروشندگان اسکاتلند بود.

کارین گودبرن ، مدیرعامل CFA ، گفت که دستورالعمل ها و قوانین غیر استاندارد باید از نظر علمی پایه داشته باشند و متناسب با خطر باشد.

گودبرن گفت: “ما خوشحالیم كه تحقیقات و راهنمایی های قبلی ما تعیین كننده رویكرد مناسب آینده است – این در حال حاضر اساس عمل استاندارد طولانی مدت در صنعت است.” “ما مشتاقانه منتظریم تا در مرحله بعدی بررسی FSA در مورد مدیریت VP / MAP مشارکت داشته باشیم که از نظر بین المللی بی نظیر است.”

تغییر برای شرکتهای کوچکتر
پردازنده هایی که دارای تکنسین های مواد غذایی داخلی هستند که می توانند اطلاعات علمی را تفسیر کرده و آنها را در فرآیند تولید قرار دهند ، می توانند از این رهنمودها استفاده کنند که بلافاصله لازم الاجرا می شوند. برای شرکت های کوچکتر فاقد این تخصص ، تاریخ انقضا پیش فرض اکنون به جای 10 روز 13 روز است.

FSA گفت که تصدیق کرده است که مشاغل کوچک و متوسط ​​ممکن است منابع یا تجربه لازم را نداشته باشند.

این شرکت ها می توانند از توصیه کمیته مشورتی ایمنی غذایی میکروبیولوژیکی مواد غذایی (ACMSF) برای گوشت گاو ، گوشت بره و گوشت خوک تازه خنک شده VP / MAP استفاده کنند ، به این معنی که آنها می توانند ماندگاری حداکثر 13 روز را برای اثبات این محصولات اعمال کنند. ایمنی با توجه به کلستریدیوم بوتولینوم.

ربکا سودورث ، مدیر سیاست FSA ، گفت که این صنعت مسئول اطمینان از ایمنی مواد غذایی موجود در بازار است.

“مشاغل غذایی می توانند برای اطمینان از ماندگاری مناسب این محصولات ، از دستورالعمل های صنعت موجود پیروی کنند ، در حالی که از مشاغل کوچکتر پشتیبانی می شود که ممکن است با تنظیم یک اصلاح سقف 13 روزه ، “سودورث گفت.

در اکتبر و نوامبر یک مشاوره عمومی در مورد تغییر دستورالعمل های 10 روزه بهترین روش به تاریخ انقضا برگزار شد. پاسخ ها هنوز منتشر نشده است.

این تصمیم همراه با استانداردهای غذایی اسکاتلند (FSS) گرفته شد.

مارتین مورگان ، مدیر اجرایی انجمن عمده فروشان گوشت اسکاتلند ، گفت: “تعهد واضح FSS و FSA برای بررسی این کنترل ها بر اساس آخرین شواهد علمی و مشاوره های تخصصی قابل تحسین است و رویکردی که ما به شدت از آن پشتیبانی می کنیم.”

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>