FSA بر اهمیت “استفاده از” پس از سردرگمی در یک کارزار اتلاف مواد غذایی تأکید می کند


آژانس استانداردهای غذایی (FSA) به رسانه های اجتماعی مراجعه کرده است تا بتواند سردرگمی احتمالی ناشی از یک برنامه هدر رفت مواد غذایی را تشویق کند که مصرف کنندگان را به بویایی ، دیدن و چشیدن ترغیب می کند تا مواد غذایی را خراب کند.

حساب رسمی FSA در چندین سیستم عامل مردم را به سمت اطلاعاتی در مورد چگونگی درک تفاوت بین “استفاده توسط” و “بهترین قبل از” تاریخ سوق می دهد.

عکس با مجوز از FSA

“به دلایلی تاریخ استفاده در دسترس است. خوردن غذایی که قبل از استفاده منقضی شده باشد می تواند شما را بیمار کند. بعد از تاریخ استفاده نمی توانید به تست استنشاق غذا اعتماد کنید. چرا؟ آژانس افزود: زیرا شما همیشه نمی توانید باکتری های عامل مسمومیت غذایی را بو کنید (یا مزه آنها را بچشید).

برچسب تاریخ را اشتباه بگیرید
Too Good To Go اخیراً کمپینی را با برخی مارک های غذایی راه اندازی کرده است تا سردرگمی برچسب خرما را برطرف کند و به کاهش ضایعات غذا کمک کند ، که شامل بو و طعم غذا است.

جیمی کرومی ، یکی از بنیانگذاران Too Good To Go ، گفت: “برچسب زدن خرما از مدت ها پیش باعث ایجاد گیجی و اتلاف مواد غذایی غیرضروری در انگلیس شده است. اگر می خواهیم در کاهش هدر رفتن مواد غذایی پیشرفت چشمگیری داشته باشیم ، باید اکنون اقدام کنیم. “

در کمپین “مشاهده ، بو ، طعم ، از دست ندهید” 25 مارک ثبت شده شامل Arla ، Danone و Nestlé وجود دارد.

مارک ها می توانند در موارد خاص محصولات را از برچسب “استفاده به” به “بهترین قبل” تبدیل کنند و همچنین یادآوری روی بسته بندی را برای استفاده از حواس خود برای تصمیم گیری در مورد خوردن غذایی که قبل از تاریخ به بهترین شکل انجام شده است ، استفاده می کنند.

سازمان ایمنی مواد غذایی اروپا (EFSA) اخیراً ابزاری را برای کارمندان شرکت مواد غذایی راه اندازی کرده است تا به آنها کمک کند در مورد استفاده از تاریخ “استفاده تا” یا “بهترین محدودیت زمانی” تصمیم بگیرند.

استفاده براساس تاریخ مربوط به ایمنی است
تاریخ استفاده از مواد غذایی مربوط به ایمنی است و اغلب در غذاهای کوتاه مدت ، مانند محصولات گوشتی یا سالاد های آماده ، یافت می شود. بعد از این تاریخ ، غذا نخورید ، پخته یا منجمد نکنید.

تاریخ “بهترین قبل” مربوط به کیفیت است. خوردن غذا بعد از این تاریخ بی خطر خواهد بود ، اما ممکن است طعم و مزه آن تحت تأثیر قرار گیرد. این خرما روی غذاهای منجمد ، خشک و کنسرو دیده می شود. این دقیقاً درست خواهد بود اگر غذا طبق دستورالعمل روی بسته ذخیره شود.

آرلا گفت این اولین بار در گروه شیر است که از “استفاده به” به “بهترین قبل” رسیده است.

دیوید مون ، رئیس همکاری تجاری در WRAP ، گفت که بسته به نوع غذا و نحوه ذخیره آن ، غذایی که دارای “بهترین غذای قبل” است ، ممکن است روزها ، هفته ها یا ماه ها از تاریخ بسته بندی بخورد.

با این حال ، مهم است که به یاد داشته باشید که تاریخ “استفاده تا” علامت ایمنی است و برای محافظت از ما وجود دارد. غذاهایی که تاریخ آنها “استفاده می شود” هرگز نباید بعد از آن تاریخ خورده شوند ، بنابراین باید سعی کنیم از این محصولات استفاده کنیم یا آنها را فریز کنیم. “

WRAP ضایعات سالانه مواد غذایی را در خانوارهای انگلستان ، هتل ها و خدمات غذایی ، تولید مواد غذایی ، خرده فروشی و عمده فروشی در سال 2018 حدود 9.5 میلیون تن تخمین می زند.

بن الیوت ، قهرمان مواد غذایی و مواد زائد دفرا ، گفت: “کمک به مردم برای درک بهتر ایمن بودن محصولات برای خوردن غذا و تمیز نگه داشتن اطلاعات مواد غذایی با کمک به مردم در تصمیم گیری ، مهم است.”

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>