[ad_1]

با توجه به ارزیابی استفاده از این روش در طی همه گیری ، صحت برآورد از راه دور یک مسئله اساسی است که توسط بیشتر مقامات محلی مطرح شده است.

مقامات محلی می ترسند كه اطلاعات در معرض دستكاری مشاغل غذایی قرار داشته باشد و مشكلات منجر به خطرات بهداشت عمومی از دست برود. همچنین ناتوانی در استفاده از غرایز و آگاهی حسی برای ارزیابی مشاغل ، مانند از دست دادن بو برای تشخیص آفات و عدم توانایی دیدن نحوه تعامل کارکنان ، وجود داشت.

آژانس استانداردهای غذایی (FSA) از مشاوره و ارائه دهنده فناوری ICF خواسته است تا شرکت های مواد غذایی و مقامات محلی را در استفاده از ارزیابی از راه دور در انگلستان ، ولز و ایرلند شمالی ارزیابی کند تا بهداشت و استانداردهای مواد غذایی را در طی بیماری همه گیر COVID تأیید کند. -19.

اختلافات از راه دور و محلی
یکی از کارمندان توضیح داد که مراجعه مجدد به قصابی که در حین بازرسی از راه دور به طور مطلوبی کار می کند ، چندین مشکل تمیزی را نشان می دهد که با تماس های تلفنی یا تصاویر به اشتراک گذاشته شده توسط شرکت تشخیص داده نشده است.

یک مقام محلی دیگر گزارش داد که موارد مختلفی وجود دارد که ادعاهای مربوط به مشاغل مواد غذایی در هنگام کنترل از راه دور تلفنی با آنچه در بازدیدهای بعدی در محل مشاهده کرده اند مطابقت ندارد.

ارزیابی از راه دور در مراکز کم خطر مناسب تر در نظر گرفته می شود ، زیرا خطر کاهش سلامت عمومی همراه با عدم توانایی در شناسایی خطرات غذایی وجود دارد. کسانی که فقط با بهداشت مواد غذایی کار می کنند ، ممیزی های مجازی پذیرفته شده را کنترل می کنند تا محدودیت های بیشتری نسبت به افرادی که با استانداردهای غذایی سرو کار دارند داشته باشند.

این نظرسنجی شامل 20 مصاحبه با مقامات محلی بود و در حالی که سه تجارت مواد غذایی درگیر بودند ، فقط دو مصاحبه بین اکتبر و دسامبر سال 2020 با یک کافه خانوادگی و قصابان خانوادگی تکمیل شد.

FSA گفت که در حال بررسی این یافته ها برای کمک به راه حل ها برای هر آزمایش یا آزمایش بعدی برای ارزیابی محل های استفاده از راه دور در آینده است.

FSA به عنوان بخشی از پاسخ خود به ویروس کرونا ، در برخی شرایط به مقامات محلی اجازه استفاده از سنجش از دور را داد. ارزیابی بهداشت مواد غذایی فقط پس از بازدید از سایت انجام می شود یا به روز می شود. با این حال ، یک بدن ناشناس تصدیق کرد که برخلاف توصیه FSA ، چنین ارزیابی هایی را با استفاده از ارزیابی از راه دور صادر کرده است.

هجده مقام محلی از سنجش از دور استفاده کردند. این دو که به منابع محدود اعتماد نمی کردند ، دسترسی به فناوری را کاهش داده و فکر نمی کردند که می توانند کار خود را آسان کنند و یا مزایای دیگری به همراه داشته باشند.

سه نفر دیگر از استفاده از رتبه بندی از راه دور دست کشیدند زیرا بعد از آسان شدن قفل هیچ فایده ای از آنها نمی دیدند و آنها دوباره توانستند از شرکت های غذایی بازدید کنند. هفت مقام دیگر گزارش دادند که به دلیل تضعیف محدودیت های قفل ، کمتر از ژوئن تا نوامبر 2020 استفاده کرده اند.

مثبت ، بر روی استانداردهای غذایی و نظرات شرکت تمرکز کنید
تحقیقات نشان می دهد که ارزیابی های مجازی عمدتا برای تبادل اسناد و اطلاعات در مورد بازرسی های قبلی مواد غذایی ، شناسایی نقاط کانونی برای بازدیدهای بعدی در محل و کمک به مقامات در تشخیص اینکه آیا بازدید فوری در محل مورد نیاز است یا خیر ، مورد استفاده قرار گرفته است. ممکن است به تعویق بیفتد.

مقامات محلی توافق کردند که این تکنیک ها برای ایمن نگه داشتن کار در هنگام شیوع بیماری و اولویت دادن به ویزیت های اضطراری مفید هستند. آنها از آنها برای ارزیابی و به تعویق انداختن بازدید از شرکتهای جدیدی که احتمالاً در معرض خطر بسیار کمی هستند مانند نانوایان خانگی استفاده کردند.

بسیاری از مقامات محلی برای انجام ارزیابی از راه دور از تماس تلفنی و ایمیل استفاده کردند ، در حالی که تنها چهار نفر از فناوری ویدیو یا خدمات سفارشی استفاده می کردند. بیشتر مقامات گفتند از زمانی که آنها شروع به استفاده از روش سنجش از دور به همراه بازرسی در محل کرده اند ، زمان صرف شده برای کار بازرسی افزایش یافته است.

از سازمان های ارزیابی از راه دور ، 12 كد ویژه برای سیستم عامل های اطلاعات مدیریت داده ایجاد كردند تا آنها را به روشنی از كارهای معمول ، به دنبال توصیه های FSA ضبط كنند. با این حال ، در عمل ، پنج نفر به طور مداوم از کدها استفاده نکردند ، بنابراین آنها قادر به حساب کردن تعداد ارزیابی های انجام شده نبودند.

کارکنان درگیر در کنترل از راه دور استانداردهای غذایی توضیح دادند که مواردی مانند کیفیت غذا ، فرآیندها و برچسب زدن را می توان نسبتاً با اطمینان از طریق راه دور ارزیابی کرد. با این حال ، این امر برای پارامترهای بهداشت مواد غذایی مانند تمیزی امکان پذیر نبود.

هر دو شرکت مواد غذایی از قبل در مورد بازدید هشدار داده شدند. هر دو گفتند که از آن زمان برای تهیه اسناد برای بازرسی استفاده کردند.

از مزایای این شرکتها می توان به بازرسان در محل نسبت به سایر موارد در زمان کمتری اشاره کرد و چون ارزیابی از قبل برنامه ریزی شده است ، خدمات قطع نمی شود. این محدودیت ها بار اداری و موقت یافتن و اسکن اسناد لازم و همچنین پر کردن فرم های اضافی و از دست دادن تعامل غیررسمی منظم بین آنها و کارکنان در هنگام بازدیدهای محل ، اعتماد سازی و بی پروایی مشاوره گرفتن بود.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir