Food Standard Scotland کمپین ایمنی غذایی کریسمس را ارائه می دهد خرما را توضیح می دهد


کمپین تعطیلات ایمنی غذایی Food Standard اسکاتلند بر تاریخ “استفاده توسط” و “بهترین قبل” است.

اطلاعیه امسال مصرف کنندگان را یادآوری می کند که به برچسب گذاری غذا با خاله می توجه کنند. او شخصیتی است که علاقه مندان به تئاتر از پانتومیم ها می شناسند.

پیام مراقبت از آشپزخانه و پایبندی به روشهای ایمنی غذایی مناسب است که می تواند به مردم اسکاتلند کمک کند از مسمومیت غذایی جلوگیری کنند و هرگونه تأثیر احتمالی بر خدمات NHS را کاهش دهند.

این ویدئوها را می توان در YouTube Standards Food Standards در YouTube و سیستم عامل های رسانه های اجتماعی مانند Facebook ، Instagram و Twitter مشاهده کرد.

گیج شدن تاریخ
آخرین ابزار نظارت بر ایمنی مواد غذایی در اسکاتلند (FSS) از ژوئن نشان داد که از هر سه نفر یک نفر در کشور نمی داند که تاریخ “استفاده توسط” بهترین شاخص برای تعیین ایمنی مواد غذایی است.

تاریخ “استفاده تا” مربوط به ایمنی است ، در حالی که “بهترین قبل” به کیفیت اشاره دارد. سازمان ایمنی مواد غذایی اروپا اخیراً راهی را برای کمک به مشاغل در تصمیم گیری برای تولید محصولات خود راه اندازی کرده است.

جین هورن ، رئیس علوم و نظارت بر ایمنی مواد غذایی در FSS ، گفت که نحوه جشن کریسمس امسال احتمالاً متفاوت از حالت عادی است.

وی گفت: “آیا می توانید در کنار خانواده و دوستان خود باشید یا آن را در خانه خود نگه دارید ، تنها چیزی که باید ثابت بماند تهیه و پخت و پز ایمن غذا در خانه شما است.”

تاریخ “استفاده تا” از نظر ایمنی مواد غذایی مهم است و برای غذاهایی که زود از بین می روند مانند خوک در پتو ، پت ، گوشت چرخ کرده پخته شده ، محصولات لبنی و میگو استفاده می شود. بعد از تاریخ “استفاده تا” نباید از هیچ غذایی استفاده کنید ، حتی اگر ظاهر زیبایی و بوی خوبی داشته باشد ، زیرا ممکن است حاوی باکتری های مضر باشد.

“بهترین” قبل از خرما “کیفیت غذا را نشان می دهد ، بنابراین بعد از تاریخ خوردن غذا برای خوردن غذا ایمن خواهد بود ، اما ممکن است طعم ، رنگ یا بافت آن خراب شود.”

سایر نکات ایمنی غذایی عبارتند از:

  • دستورالعمل های نگهداری برچسب ، که نشان می دهد چه مدت می توانید مواد غذایی را ذخیره کنید – به ویژه پس از باز کردن – و اینکه آیا باید در یخچال نگهداری شود ، دنبال کنید.
  • برنامه ریزی کلیدی در پس انداز پول و اتلاف مواد غذایی است. چرا اگر تعداد افراد کمتری برای خوردن یا مرغ به جای بوقلمون دارید ، به دنبال تاج بوقلمون نروید؟
  • پس از برش بوقلمون یا گوشت دیگر ، مواد باقی مانده را در یخچال قرار دهید و تا دو روز در یخچال نگهداری کنید – یا آنها را برای استفاده بعدی منجمد کنید. مواد باقیمانده نیز می تواند مواد غذایی دیگر ، مانند سوپ یا کاری باشد.

هشدار جرم غذایی
FSS همچنین به مصرف کنندگان اطلاع می دهد که ممکن است در طول تعطیلات خطر جرایم مربوط به مواد غذایی افزایش یابد. تقلب در غذا اغلب با مشکلات ایمنی غذا همراه است. واحد جرایم و حوادث غذایی اسکاتلند (SFCIU) از مردم خواسته است تا از سه زمینه آگاه شوند تا به آنها کمک کند تا از قربانیان کلاهبرداری که می خواهند در این زمان از سال از مردم سو explo استفاده کنند ، جلوگیری کنند.

اولین مورد این است که اگر قیمت برای واقعی بودن خیلی خوب به نظر برسد ؛ مورد دوم تجارت غذایی ثبت نشده در شبکه های اجتماعی و آنلاین است. و دومی الکل تقلبی است که به عنوان مارک های معروف قانونی مخفی شده است.

ران مک ناگتون ، رئیس SFCIU ، اظهار داشت: افرادی که قبل از کریسمس به دنبال یک معامله هستند فرصت دارند تاجران بی وجدان گوشه گوشه را قطع کنند و مستقیم به افراد و خرده فروشان بفروشند.

“این می تواند شامل ، به عنوان مثال ، محصولات گوشتی و ماهی که به درستی در زنجیره تأمین فرآوری نشده اند ، یا الکل تقلبی ارزان قیمت باشد. وی گفت: “جرایم غذایی نه تنها غیرقانونی و فریبنده است ، بلكه به طور بالقوه برای سلامتی مضر است ، بنابراین ما از مصرف كنندگان می خواهیم كه با پیشنهاداتی كه به نظر می رسد بیش از حد واقعی نباشند ، وسوسه شوند – زیرا احتمالاً وجود دارد.”

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>