FDA همچنان به مبارزه با آلودگی سبزیجات برگ دار با حیوانات ادامه می دهد


FDA با استناد به شیوعهای متعدد E. Coli O157: H7 در ارتباط با سبزیجات برگ دار ، به این صنعت می گوید که زمان مشاهده کار با گاوها از مزارع کاهو گذشته است.

در گزارش جدید ، سازمان غذا و دارو آنچه را که این صنعت می خواهد ببیند و چگونه به این نتیجه رسیده است ، بیان می کند. گزارش بررسی شیوع اکتبر 2020 اولین مورد از یکی دو اعتصابی است که امروز منتشر شد. دومین خبر شامل به روزرسانی در برنامه اقدام سبز سبز FDA است که اولین بار در سال 2020 منتشر شد.

برای بزرگنمایی بر روی تصویر کلیک کنید.

در بخشی از برنامه اقدام ، آنچه FDA می خواهد تولید و تولید حیوانات انجام دهد ، برای کاهش خطرات مداوم آلودگی غذایی که معمولاً به صورت خام مصرف می شود ، بیان شده است. همان سویه های E. coli همچنان در شیوع سبزیجات برگ ظاهر می شوند و این گونه ها در نمونه های کود حیوانی یافت می شوند.

تا کنون بیشترین آلوده بودن منابع آلودگی در گزارش و برنامه اقدام FDA ، عملیات با گاوهایی است که در مجاورت مزارع سبزیجات برگدار و از آن قرار دارند. از زیستگاه های حیات وحش نیز به عنوان مسئله ساز یاد می شود.

در این گزارش در مورد FDA آمده است: “بنابراین به نظر می رسد این سویه بیماریزا راجعه E. coli در منطقه رشد برگ ساحلی کالیفرنیای مرکزی و به ویژه در منطقه جنوب مونتری در منطقه دره سالیناس قابل پیش بینی باشد.”

“مزارع مشمول مقررات ایمنی تولید FSMA موظفند تمام اقدامات لازم را برای شناسایی و عدم جمع آوری محصولاتی كه احتمالاً به یك خطر شناخته شده یا قابل پیش بینی منطقی آلوده شود ، انجام دهند.”

“طرح به روز شده شامل تمرکز جدیدی بر اقدامات پیشگیری از آلودگی ناشی از فعالیت ها در سرزمین های همسایه است. . . “

گزارش FDA از تلاش تولید کنندگان محلی ، صاحبان حیوانات و سایر صنایع کشاورزی ، از جمله اداره شهرستان مونتری و CDFA قدردانی می کند. FDA گفت ، کار آنها باید ادامه یابد و گسترش یابد ، زیرا راه حل های کوتاه مدت و بلند مدت باید به سرعت جستجو شوند.

بر اساس گزارش تحقیق FDA با تمرکز بر شیوع اکتبر 2020 همراه با کاهو زرد ، عملیات بالادست دام با سبزیجات برگ به عنوان منبع احتمالی بیش از یک مورد مورد بررسی قرار گرفته است.

این گزارش می گوید شیوع در سال های 2017 ، 2018 ، 2019 و 2020 یک پدیده جدید نیست.

برای بزرگنمایی بر روی تصویر کلیک کنید.

“در ایالات متحده ، شیوع E. coli O157 برای اولین بار با سبزیجات برگ آلوده مرتبط بود. بعداً ، با مطالعه یك دهه تحقیقات بین 2009 و 2018 ، FDA و مراكز كنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) 40 شیوع را شناسایی كردند. از ابتلا به عفونت های STEC در ایالات متحده با ارتباط تأیید شده یا مشکوک به سبزیجات برگ دار ، “طبق برنامه اقدام به روز شده برگ سبز FDA.

” . . یافته های اخیر از تحقیقات و یافته های قبلی از بررسی یک بیماری همه گیر بیماری های منتقله از غذا که به سال 2013 بازمی گردد ، حاکی از آن است که یک عامل موثر در عفونت بیماریزای E. coli از سبزیجات برگ ، مجاورت گاوها است. گاو به طور مکرر نشان داده شده است که منبع ثابت E. coli بیماری زا است ، از جمله E. coli O157: H7. . .

“شیوع مداوم این سویه E. coli بیماریزا در ارتباط با مصرف سبزیجات برگ دار ، بار قابل توجهی بر سلامت عمومی می گذارد ، اعتماد مصرف کننده را به تأمین مواد غذایی کاهش می دهد و نیاز به همکاری بیشتر تولیدکنندگان ، صاحبان حیوانات و جامعه کشاورزی برای گسترش تلاش برای پاسخگویی را بهبود بخشید و از سلامت عمومی محافظت کنید “

توصیه های خاص FDA می خواهد صنعت در منطقه کالیفرنیا برای سواحل مرکزی – پوشش دره های سالیناس و سانتا ماریا – شامل موارد زیر باشد:

  • این سویه خاص E. coli O157: H7 را یک خطر قابل پیش بینی منطقی در نظر بگیرید. مطابق قانون ایمنی تولید (21 CFR 112.112 و 112.113) ، مزارع باید: تمام اقدامات لازم را برای شناسایی ، جمع آوری نکردن محصولات پوشیده شده که احتمالاً آلوده به خطر شناخته شده یا قابل پیش بینی هستند ، انجام دهند. و محصولات پوشیده شده برداشت شده را در حین فعالیتهای داخلی به گونه ای کنترل کنید که از آلودگی با خطرات شناخته شده یا قابل پیش بینی محافظت کند.
  • هنگامی که عوامل پاتوژن توسط مطالعات میکروبیولوژیکی ، آزمایشات قبل از برداشت یا آزمایشات پس از برداشت شناسایی می شوند ، ما توصیه می کنیم که تولیدکنندگان برای تعیین میزان احتمال آلودگی ، از تجزیه و تحلیل اصلی ناشی از صنعت استفاده کنند و سپس اقدامات مناسب پیشگیری و کنترل را انجام دهند.
  • برای شناسایی اقداماتی که می توان برای کاهش خطر آلودگی STEC به سبزیجات برگ دار در این منطقه رشد خاص انجام داد ، با ابتکار محلی همسایگان کشاورزان کالیفرنیا (CAN) به رهبری CDFA و اداره مزرعه مونتری به طور فعال درگیر شوید.
  • برای درک بهتر زیست محیطی عوامل بیماریزای انسانی در منطقه در حال رشد ، به طور فعال در مطالعه طولی کالیفرنیا (CALS) شرکت کنید. این تلاش چند ساله با هدف ارائه اطلاعاتی در مورد چگونگی زنده ماندن عوامل بیماریزای انسانی در محیط کشاورزی گسترده تر و نحوه حرکت آنها به محیط زیست ، منجر به آلودگی احتمالی محصولات قبل یا هنگام برداشت می شود. نتایج این همکاری به منظور بهبود روشهای پیشگیری یا کاهش خطرات ایمنی مواد غذایی و در نهایت کمک به افزایش ایمنی محصولات رشد یافته در منطقه انجام می شود.
  • مشارکت فعال دارندگان حیوانات همسایه و نزدیک و سایر دامداران منطقه را برای شرکت در CALS تشویق کنید.
  • خطراتی که ممکن است استفاده از زمین های همسایه به خصوص در مورد دام ها و ارتباط بین زمین های کشاورزی ، مراتع و سایر زمین های کشاورزی ایجاد کند را در نظر بگیرید و در نظر بگیرید.
  • ارزیابی عملکردهای رو به رشد برای اطمینان از اجرای اقدامات پیشگیرانه مناسب علمی و مبتنی بر ریسک ، از جمله مفاد قابل اجرا در مقررات ایمنی تولید FSMA و روشهای مناسب کشاورزی
  • دیجیتالی سازی ، قابلیت همکاری و استاندارد سازی رکوردهای ردیابی در مزرعه سبز سبز را افزایش دهید تا تداوم پیگیری را تسریع کرده و از بیماری بعدی پیشگیری کند. این مهم نه تنها در سطح تولید کننده است ، بلکه برای حمل و نقل ، تولیدکنندگان و خرده فروشان برای بهبود قابلیت ردیابی کلی در سراسر زنجیره تأمین بسیار مهم است.

یک منطقه خاص از تمرکز در اسناد FDA ، قابلیت ردیابی است.

“به دنبال شیوع E. coli در سال 2018 مربوط به کاهو رومین ، تولیدکنندگان منجر به تغییر در برچسب گذاری برای شناسایی منطقه در حال رشد کاهو روم بسته بندی شده شده اند. در حالی که قابلیت ردیابی بهتر مواد غذایی برای بازگشت به مزرعه هدف نهایی است ، اما به عنوان یک اقدام موقتی ، برچسب زدن برای منشا در شناسایی ردیابی مکانی که در آن چاودار بالقوه آلوده رشد کرده است ، مفید است. “

“بنابراین ، صنعت باید اتخاذ تصمیم بهبود یافته – با مشخصات دقیق تر در خارج از تعیین منطقه فعلی – و گسترش برای پوشش محصولات گیاهی برگ ، علاوه بر برچسب گذاری کاهوی رومانیایی ، برای محافظت بیشتر از مصرف کنندگان در صورت برداشت محصول و مقدار محصول دور ریخته شده را به حداقل برسانید. “

طبق FDA ، طبیعت سبزیجات برگ دار – كه در فضای باز پرورش می یابد – كاهش خطرات آلودگی را دشوار می كند ، اما این مشكلات دلیلی برای كنار گذاشتن جنگ یا پذیرش وضع موجود نیست. با این حال ، 2020 تغییرات منحصر به فرد و اجتناب ناپذیری را در وضعیت موجود ایجاد کرد ، که به گفته FDA بخشی از به روزرسانی برنامه اقدام به برگ سبز را تحریک می کند.

” . . سال 2020 چالش های منحصر به فردی برای اجرای برنامه اقدام ارائه کرد. بروز همه گیر COVID-19 برخی از اقدامات را به ویژه دشوار کرده است و این نیاز را برای ادامه کار با تمرکز جدید در سال آینده ایجاد کرده است. “

” . . تأکید بیشتر بر روی موضوعات پیچیده ای مانند استفاده از زمین همسایه ، آب کشاورزی و درک مسیرهای احتمالی که عوامل بیماری زای انسانی می توانند سبزیجات برگ را آلوده کنند ، مورد نیاز خواهد بود. “

توصیه های جدید در برنامه اقدام به برگ سبز برای سال 2021 شامل موارد زیر است:

  • جلسات عمومی ، کارگاه ها ، تماس با تامین کنندگان مواد شیمیایی برای یادآوری قوانین EPA به آنها.
  • تکالیف نمونه گیری هدفمند اضافی برای رژگونه آریزونا که در آریزونا رشد کرده است.
  • با انتشار سریع یافته های جدید تحقیقات ، ارتباط و همکاری بین دولت ، صنعت و دانشگاه را بهبود ببخشید.
  • یک بررسی بیشتر از یافته های FDA بررسی شده در مزارع مربوط به شیوع سم شیشای تولید سم اشریشیا کلی از کاهو 2009-2018 منتشر کنید ؛
  • سندی را جمع بندی کنید که خلاصه تمام داده های فعلی را برای بررسی در هدایت سیاست های آینده ، دستورالعمل ها و فعالیت های تحقیقاتی پیرامون استفاده ایمن و م ofثر از تغییرات بیولوژیکی خاک با منشا حیوانی ، منتشر کند.

توصیه های نسخه اصلی برنامه اقدام سبزهای سبز FDA ، منتشر شده در سال 2020 ، که در برنامه به روز شده ذکر شده است ، شامل موارد زیر است:

  • ادامه ممیزی های شخص ثالث ؛
  • اعتماد داوطلبانه داده های سبزیجات برگ دار دولتی و خصوصی
  • به کار با سهامداران برای به اشتراک گذاشتن دانش در مورد فن آوری های جدید ادامه دهید.
  • ادامه گفتگوی مداوم در مورد مسائل مربوط به زمان واقعی ویژه منطقه با طیف گسترده ای از ذینفعان در حال رشد یوما ، آریزونا در منطقه ؛
  • توسعه قانون نهایی برای اجرای بخش 204 FSMA ، مربوط به سوابق مورد نیاز برای ردیابی و ردیابی غذاهای خاص ، که می تواند به عنوان پایه ای برای ردیابی در کل سیستم غذایی باشد ، بهبود یابد. و
  • برای بهبود جمع آوری و انتقال به موقع اطلاعات خرید در خلال تحقیقات پیگیری باز ، با خرده فروشان و شرکای دولت همکاری کنید.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>