FDA شفافیت را افزایش می دهد. گزارش های هفتگی در مورد برخی شیوع ها را شروع می کند


مقامات فدرال می گویند به محض شروع تحقیقات ، به روز رسانی های هفتگی در مورد برخی از شیوع مواد غذایی را ارائه می دهند ، بنابراین قول شفافیت را حفظ می کنند. فقط شیوع بیماری در چند کشور در پایگاه داده جدید گنجانده شده است.

بر اساس بیانیه فرانک جاناس ، معاون کمیساریای غذا و غذا در FDA ، واحد تحقیقاتی سازمان غذا و دارو – تیم ارزیابی و مقابله با اپیدمیک (CORE) – جدول تحقیقاتی آژانس را رهبری می کند. اپیدمی هایی که به طور فعال توسط FDA بررسی نشده و شیوع های فردی در این جدول وجود ندارد.

فرانک جاناس

“ما قبلاً اقداماتی را برای انتشار اطلاعات به موقع انجام داده ایم ، در برخی موارد قبل از اینکه یک ماده غذایی خاص با شیوع آن مرتبط شود ، از جمله در گزارش های اخیر ما در مورد تحقیقات در مورد سه شیوع E. coli O157: H7. ما قول داده ایم که به زودی اقدامات بیشتری را برای انتشار اطلاعات در مورد شیوع در مراحل اولیه تحقیقات انجام خواهیم داد ، و با راه اندازی این ابزار جدید ، و همچنین تلاش های دیگر تحت ابتکار عمل جدید ایمنی مواد غذایی هوشمند ، ما این کار را انجام می دهیم. “، یانا گفت.

“اگرچه ما در مراحل اولیه بررسی شیوع ، تمام اطلاعات را نخواهیم داشت و اغلب اطلاعات خاصی در مورد اقدامات مصرف کنندگان وجود ندارد ، اما ما معتقدیم که به اشتراک گذاشتن اطلاعاتی که از اوایل این جدول جدید داریم بسیار مهم است ، زیرا مصرف کنندگان و سهامداران از شیوع مورد بررسی FDA آگاه هستند. “

در بیانیه جداگانه ای درباره قالب اطلاعات جدید ، FDA گفت این جدول “همچنین با تلاش CDC برای ارائه اطلاعات در مورد تعداد گروه های بیماری که هر هفته بررسی می کنند ، همسو خواهد شد.” به نظر نمی رسد از چهارشنبه شب ، مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری اطلاعاتی را منتشر کرده اند که با تلاش های FDA همزمان باشد.

از بعد از ظهر چهارشنبه ، هفت به روزرسانی از شیوع آن در نمودار تحقیق FDA منتشر شد.

ابزار جدید اطلاعات وب در مرحله آزمایشی است که باید شش ماه به طول انجامد. آژانس علاقه مند به دریافت بازخورد است تا بتواند جدول را بر اساس نیاز ، مطابق پیام تنظیم کند. پیام مشخص نمی کند که چگونه این بازخورد ارسال شود.

جدول تحقیق FDA در حال حاضر شامل اطلاعات زیر است:

  • تاریخ ارسال شده روی میز – با توجه به زمانی که FDA تعیین می کند شیوع ممکن است شامل مواد غذایی تنظیم شده توسط FDA باشد ، تعیین می شود.
  • شماره مرجع – یک شماره تعریف شده توسط FDA برای شناسایی شیوع مرجع توسط ذینفعان استفاده می شود.
  • پاتوژن اضطراب
  • محصولات (ها) مربوط به بیماری ها ، در صورت وجود ؛
  • تعداد بیماران
  • وضعیت تحقیق
  • شرایط شیوع
  • بازیابی آغاز شد
  • ردیابی آغاز شده است
  • بازرسی در محل آغاز شده است
  • جمع آوری و تجزیه و تحلیل نمونه گیری

جدول بررسی شیوع به عنوان “گامی” توصیف می شود که افراد را از دستیابی به اطلاعات بسیار کمی برای دستیابی به اطلاعات در مراحل اولیه تحقیق دور می کند.

” . . توجه به این نکته مهم است که در مراحل اولیه تحقیقات ، اقدامات خاصی که کاربران می توانند هنگام جمع آوری اطلاعات و تحقیقات در حال انجام باشند ، انجام نمی شود. “

“به عنوان مثال ، در مراحل اولیه تحقیقات ، ممکن است ندانیم کدام محصول یا وسیله غذایی خاص مسئول بیماری است و بازه زمانی که برای خرید در دسترس بود. این اطلاعات برای تهیه پیام های صحیح بهداشت عمومی برای کمک به محافظت از مصرف کنندگان در برابر قرار گرفتن در معرض مواد غذایی بالقوه و همچنین خرده فروشان و مصرف کنندگان برای اقدامات مناسب بسیار مهم است. “

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>