FDA در حال پاسخ به س questionsالات مربوط به گزارش سرب و سموم دیگر در غذای کودک است


نظر

یادداشت ویراستار: برای اطلاع از گزارش کنگره ، لطفا اینجا کلیک کنید.

FDA قرار گرفتن در معرض عناصر سمی موجود در مواد غذایی را بسیار جدی می گیرد ، خصوصاً وقتی که صحبت از محافظت از سلامت و ایمنی جوانترین و آسیب پذیرترین افراد در جامعه باشد. عناصر سمی مانند آرسنیک و سرب در محیط وجود دارند و می توانند از طریق خاک ، آب یا هوا وارد مواد غذایی شوند. از آنجا که این عناصر در محیط یافت می شود ، در حال حاضر نمی توان از آنها به طور کامل در میوه ها ، سبزیجات یا غلات که اساس غذاهای کودک ، آب میوه ها و غلات کودک هستند و توسط شرکت ها یا توسط مصرف کنندگان که خود مواد غذایی تولید می کنند ، جلوگیری کرد. همچنین با استفاده از روش های کشاورزی ارگانیک نمی توان به طور کامل از آنها اجتناب کرد. هدف ما کاهش مواجهه با عناصر سمی در مواد غذایی تا حد ممکن و ادامه پیشرفت در این زمینه از طریق تحقیقات بیشتر و همکاری بیشتر بین ذینفعان است.

مقررات و کنترل های FDA به اطمینان از ایمنی غذاهای کودک فروخته شده یا تولید شده در ایالات متحده کمک می کند.

در حالی که این گزارش ، که در 4 فوریه 2021 توسط کمیته فرعی سیاست اقتصادی و مصرف کننده در مجلس نمایندگان منتشر شد ، س importantالات مهمی را در مورد اینکه چه کارهایی می توان برای کاهش عناصر سمی در غذای کودک انجام داد ، ایجاد می کند ، FDA به طور فعال با استفاده از رویکرد مبتنی بر ریسک برای اولویت بندی و هدایت تلاش های آژانس. مصرف کنندگان باید آگاه باشند که محققان FDA به طور منظم از طریق بررسی رژیم عمومی ، سطح عناصر سمی موجود در غذاهای کودک را به همراه سایر غذاهای مصرفی در رژیم غذایی کشور کنترل می کنند. علاوه بر این ، FDA غذای کودک را به عنوان بخشی از برنامه FDA برای انطباق با عناصر سمی در غذا و غذا و رادیونوکلیدها در غذا و از طریق اهداف نمونه گیری کنترل می کند.

هنگامی که عناصر سمی موجود در غذا یک خطر بالقوه برای سلامتی دارند ، FDA اقداماتی را برای کاهش سطح انجام می دهد ، مانند استفاده از علم برای تعیین سطح عملکرد ، افشای داده ها و همکاری با صنعت برای شناسایی استراتژی های موثر کاهش.

به عنوان مثال ، نمونه برداری FDA از غلات شیرخوارگان FDA در سال 2011 نشان می دهد که تولیدکنندگان از طریق تهیه انتخابی و آزمایش برنج و مواد تشکیل دهنده مشتق شده از برنج (به عنوان مثال آرد برنج) ، در کاهش آرسنیک در محصولات غلات نوزاد پیشرفت چشمگیری داشته اند. این پیشرفت توسط FDA از طریق رهنمودهای قطعی صنعت در مورد سطح اقدامات صورت گرفته است. در نتیجه این تلاش ها ، اکنون غلات کودک نسبت به یک دهه قبل در بازار ایمن تر هستند و ما انتظار داریم که با کمک دانش در حال ظهور و روش های خوب تولید ، شرکت ها به کاهش سطح آرسنیک در غلات برنج نوزاد ادامه دهند.

شرکت ها و اشخاصی که مواد غذایی را تولید یا می فروشند طبق قانون فدرال غذا ، دارو و لوازم آرایشی و بهداشتی مسئولیت قانونی دارند که از ایمنی محصولات خود اطمینان حاصل کنند. FDA اطلاعات را بررسی می کند و به صورت موردی اقدام می کند. اگر FDA متوجه شود كه محصولی تخطی از قانون است ، آژانس برای جلوگیری از واردات محصول اقدام می كند ، برای جلوگیری از فروش آن اقدامات قانونی انجام می دهد یا اگر در بازار داخلی باشد آن را فراخوانی می كند.

به عنوان مثال ، در 15 ژانویه 2021 ، FDA به یک شرکت آمریکایی که به حکم دادگاه توزیع شده بود دستور توزیع غذای تقلبی را داد تا توزیع محصولات آب تقلبی حاوی مقادیر بالقوه مضر عنصر سمی آرسنیک غیر آلی و مایکوتوکسین پاتولین را متوقف کند تا زمانی که شرکت مطابق قانون عمل کند. با قانون فدرال غذا ، دارو و لوازم آرایشی و سایر موارد در حکم دادگاه. FDA همچنین با تولیدکنندگان زیادی کار کرده است که محصولات آنها حاوی سطح بالایی از عناصر سمی است تا آنها را از بازار خارج کند. بعلاوه ، بین سالهای 2019-2020 ، تقریباً 65 سهام وارداتی از ورود ایالات متحده به محصولات با عناصر سمی بالقوه بالا جلوگیری می کند.

در حال حاضر FDA تعدادی سیگنال وارداتی مداوم برای عناصر سمی در غذا دارد ، از جمله آرسنیک در آب میوه ها ، آب بطری و مواد افزودنی غذایی و سرب در آب نبات ، میوه های خشک ، ادویه ها ، مواد افزودنی غذایی و سایر مواد غذایی.

FDA به کار خود ادامه می دهد تا اطمینان حاصل کند که هر دو غذای محلی و وارداتی از استانداردهای یکسانی برای عناصر سمی برخوردار هستند.

به عنوان مثال ، دانشمندان FDA با شرکت در Codex Alimentarius ، یک سازمان بین المللی استانداردهای غذایی سازمان غذا و کشاورزی و سازمان بهداشت جهانی ، به اطمینان از استانداردهای شناخته شده بین المللی برای کاهش سطح عناصر سمی در مواد غذایی کمک می کنند. به عنوان بخشی از کار FDA در Codex ، دانشمندان ما در تعیین حداکثر سطوح و ایجاد کدهای عملیاتی برای عناصر سمی ، از جمله سرب ، آرسنیک ، کادمیوم و جیوه سهیم بوده اند. سطح تعیین شده توسط Codex ، اگرچه الزام آور نیست ، اما می تواند تصمیمات نظارتی ما را آگاه کند.

FDA نکات مفیدی در مورد محدود کردن قرار گرفتن در معرض عناصر غذایی سمی به مصرف کنندگان ارائه می دهد.

به عنوان مثال ، FDA در راستای توصیه های گزارش کنگره ، توصیه هایی در مورد اهمیت تغذیه نوزادان با انواع غلات حاوی غلات ارائه داده است. غلات برنج غنی از آهن منبع خوبی از مواد مغذی برای نوزادان است ، اما آنها نباید تنها منبع باشند و لازم نیست اولین منبع باشند.

FDA به کار با شرکای فدرال ، صنعت و طرفداران مصرف کننده و بهداشت در مورد هدف کلی ما در کاهش مواجهه مصرف کننده با عناصر غذایی سمی ادامه خواهد داد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>