[ad_1]

یک شرکت کانادایی اکنون پس از شروع برداشت در کانادا ، اسفناج کودک را در ایالات متحده به یاد می آورد ، زیرا آزمایش مثبت آزمایشگاهی نشان داد که محصولات تازه می توانند به سالمونلا آلوده شوند.

بر اساس بیانیه فراخوان شرکت صادر شده توسط سازمان غذا و دارو ، Vegpro International در شرینگتون ، کبک ، کانادا ، اسفناج تازه کودک با مارک Attitude را در شرق کانادا و شمال شرقی ایالات متحده توزیع کرده است. شش ایالت شرکت کننده در ایالات متحده نیویورک ، نیوجرسی ، دلاور ، کنتیکت ، مریلند و پنسیلوانیا هستند.

اسفناج برداشت شده بهترین تاریخ ها را تا 5 دسامبر دارد ، بنابراین این نگرانی وجود دارد که مصرف کنندگان بسته بندی این محصول را در خانه های خود داشته باشند. مصرف کنندگان نباید محصولات بارگیری شده را طبق اعلان بارگیری مصرف کنند.

در زمان انتشار اعلامیه های فراخوان هیچ بیماری گزارش نشده است.

FDA در بیانیه ای گفت: “این برداشت پس از مشخص شدن احتمال آلودگی این محصول به سالمونلا آغاز شد ، تحقیقات بعدی نشان داد كه این مسئله ممكن است به دلیل آلودگی برخی اسفناج های كودك ایجاد شده باشد.”

مصرف کنندگان می توانند با جستجوی اطلاعات زیر روی برچسب ، تشخیص دهند که آیا اسفناج کودک را به صورت دستی بارگیری کرده اند یا خیر.

  • اسفناج کوچک. 8 X 5 OZ ، نگرش تازه ، بهترین قبل از 2020-12-04 و 2020-12-05 UPC: 888048000042 پرونده UPC: 10888048000049
  • اسفناج کوچک. 9 X 11 OZ ، نگرش تازه ، بهترین قبل از 2020-12-04 UPC: 888048000288 مورد UPC: 10888048000285

از مصرف كنندگانی كه این محصولات را خریداری كرده اند دعوت می شود تا آنها را برای بازپرداخت كامل به محل خرید خود بازگردانند. کاربران با س questionsال می توانند با شرکت با شماره 877-613-5700 تماس بگیرند یا از طریق وب سایت آن به آدرس: http://vegpro.com/contact/

درباره عفونت های سالمونلا

غذاهای آلوده به باکتری سالمونلا معمولاً به نظر نمی رسند ، بو نمی گیرند و از بین نمی روند. هرکسی می تواند به عفونت سالمونلا مبتلا شود. براساس CDC ، نوزادان ، کودکان ، افراد مسن و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند بیشتر در معرض خطر بیماری های جدی قرار دارند زیرا سیستم ایمنی بدن آنها شکننده است.

هرکسی که هر یک از فرآورده های خارج شده را خورده باشد و علائم عفونت سالمونلا را در خود ایجاد کرده باشد باید به پزشک مراجعه کند. افراد بیمار باید در معرض احتمال قرار گرفتن در معرض باکتری سالمونلا به پزشکان خود بگویند ، زیرا آزمایش های ویژه ای برای تشخیص سالمونلوز لازم است. علائم عفونت سالمونلا می تواند سایر بیماری ها را تقلید کند ، که اغلب منجر به تشخیص نادرست می شود.

علائم عفونت سالمونلا ممکن است شامل اسهال ، گرفتگی شکم و تب در طی 12 تا 72 ساعت پس از خوردن غذای آلوده باشد. در غیر این صورت ، بزرگسالان سالم معمولاً چهار تا هفت روز بیمار هستند. در برخی موارد ، اسهال می تواند به حدی شدید باشد که بیماران باید در بیمارستان بستری شوند.

بزرگسالان ، کودکان ، زنان باردار و افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند ، مانند بیماران سرطانی ، بیشتر در معرض بیماری شدید و شرایط جدی ، گاهی تهدید کننده زندگی قرار دارند.

برخی از افراد بدون اینکه بیمار شوند یا علائمی از خود نشان دهند ، آلوده می شوند. با این حال ، آنها هنوز هم می توانند عفونت را به دیگران منتقل کنند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir