FDA به 2 شرکت مواد غذایی در مورد برنامه های بازرسی برای تأمین کنندگان خارجی هشدار می دهد


سازمان غذا و دارو به عنوان بخشی از فعالیت های اجرایی خود ، نامه های هشدار دهنده ای را به نهادهای تحت صلاحیت خود ارسال می کند. برخی از نامه ها فقط چند هفته یا چند ماه پس از ارسال برای مشاهده عمومی منتشر می شوند. صاحبان مشاغل 15 روز فرصت دارند تا به نامه های هشدار دهنده FDA پاسخ دهند. نامه های هشدار دهنده اغلب تا زمانی که ماه ها تا سال ها به شرکت فرصت داده نشود تا مشکلات را اصلاح کند ، صادر نمی شود. FDA مرتباً بخشهایی از نامه های هشدار دهنده را که برای بازدید عموم منتشر می شود ویرایش می کند.


ذخیره آلما
بروکلین ، نیویورک

FDA به يك شركت وارداتي در بروكلين اعلام كرده است كه كنترل خاصي بر واردات تعدادي از محصولات غذايي وارداتي وجود ندارد.

FDA در نامه هشداردهنده ای به تاریخ 19 ژانویه ، از 8 اکتبر تا 9 نوامبر سال 2020 ، بازرسی از راه دور از برنامه بازرسی تامین کننده خارجی (FSVP) برای ذخیره آلما را توصیف کرد.

بازرسی FDA نشان داد که این شرکت از قوانین FSVP پیروی نکرده و منجر به صدور فرم FDA 483a شده است. تخلفات قابل توجه به شرح زیر است:

این شرکت FSVP را توسعه ، نگهداری و مطابقت نداده است. به طور خاص ، آنها برای هر یک از غذاهای زیر FSVP ایجاد نکرده اند:

  • آب نبات فاج
  • کلوچه ها
  • کیک برنج

هر سه محصول از یک نوع وارد می شوند (ویرایش شده) تأمین کننده خارجی

نامه هشدار دهنده كامل قابل مشاهده است اینجا.

شرکت بازرگانی Thai Kee
سان خوزه ، کالیفرنیا

FDA به یک شرکت وارد کننده در کالیفرنیا اعلام کرده است که برای تعدادی از محصولات غذایی وارداتی FSVP ندارد.

در نامه هشداردهنده مورخ 8 ژانویه ، FDA بازرسی از برنامه تأمین کننده تامین کننده خارجی (FSVP) را در تاریخ 26 و 28 آگوست سال 2020 در Thai Kee Trading Co.

بازرسی FDA نشان داد که این شرکت از قوانین FSVP پیروی نکرده و منجر به صدور فرم FDA 483a شده است.

تخلفات قابل توجه به شرح زیر است:

  1. این شرکت شرایط لازم برای انجام تجزیه و تحلیل خطر برای محصولاتی را که وارد می کنند ، برآورده نمی کند. آنها ممکن است با بررسی و ارزیابی تجزیه و تحلیل خطر تأمین کننده خارجی و مستند کردن بررسی و ارزیابی آن تجزیه و تحلیل خطر ، از جمله مستند کردن اینکه تجزیه و تحلیل خطر توسط شخص واجد شرایط انجام شده است ، این الزام را رعایت کنند. در هنگام بازرسی FDA ، این شرکت نسخه هایی از تجزیه و تحلیل ریسک را به تهیه کننده خارجی خود از پودر سخت کننده توسینو و آب گوشت گیاهان کنسرو قارچ ، وارد شده از (ویرایش شده)، و همچنین تجزیه و تحلیل ریسک این تأمین کننده برای سه محصول دیگر که از آنها وارد می کنند. تا آنجا که آنها برای انجام تعهدات خود تحت مقررات FSVP به این تجزیه و تحلیل خطر اعتماد کنند ، آنها بررسی و ارزیابی خود را از تجزیه و تحلیل خطر تأمین کننده خارجی مستند نکرده اند. این شرکت همچنین تجزیه و تحلیل خطرات کتبی برای برنج های یاس تایلندی آنها که از آنها وارد شده ارائه نداده است (ویرایش شده).
  2. این شرکت رویه های کتبی را ایجاد نکرده و آنها را دنبال کرده است تا اطمینان حاصل کند که آنها فقط از تأمین کنندگان خارجی که آن را تأیید کرده اند براساس ارزیابی عملکرد تأمین کننده خارجی و خطر ناشی از مواد غذایی وارد می کنند و استفاده آنها از این روش ها را مستند می کند. در هنگام بازرسی FDA ، آنها سند خود را تحت عنوان “برنامه تأیید فروشنده خارجی” ارائه دادند که شامل لیستی از فعالیت ها مانند بدست آوردن برنامه HACCP و تأیید سوابق آنلاین تأمین کننده برای برداشت ، رد و اخطارهای واردات است. با این حال ، برای برنج یاس تایلندی خود ، وارد شده از (ویرایش شده)؛ آبگوشت گیاهی پودر توسینو و قارچ کنسرو شده ، وارد شده از (ویرایش شده)، آنها از چنین اطلاعاتی برای ارزیابی تأمین کننده برخوردار نبودند. این شرکت همچنین ارزیابی و تأیید تأمین کنندگان خارجی خود را مستند نمی کند.
  3. این شرکت شرایط لازم برای انجام فعالیت های بازرسی از تأمین کنندگان خارجی محصولات وارداتی را ندارد. آنها باید اطمینان حاصل کنند که آنها از تأمین کنندگان خارجی با توجه به مواد غذایی که وارد می کنند ، بررسی های مناسب را انجام می دهند و کتبی کافی را دنبال می کنند. سندی که آنها در بازرسی اخیر FDA و در پایان بازرسی در سال 2017 ارائه دادند ، تحت عنوان “نمودار برنامه تأیید برای تامین کنندگان خارجی” شامل اشاره به فعالیت های مربوطه برای تأیید تأمین کنندگان خارجی ، از جمله (ویرایش شده) بررسی های محلی و بررسی سوابق مربوط به ایمنی مواد غذایی مربوط به تامین کننده. با این حال ، این شرکت مستند نشده است که آنها روشهایی را برای تعیین بازرسی یا انجام فعالیتهای مناسب و مستند سازی یا بدست آوردن اسناد و مدارک برای یک یا چند فعالیت بازرسی تأمین کننده برنج یاس تایلندی ، وارد شده ، ایجاد و دنبال می کنند (ویرایش شده)؛ پودر پخت و پز توسینو و آبگوشت قارچ گیاهی ، وارد شده از (ویرایش شده).
  4. علاوه بر این ، برای غذاهای کم اسید تحت عملیات حرارتی که در ظروف مهر و موم شده بسته بندی شده اند (غذاهای کم اسید در یک قوطی) ، با توجه به آن دسته از خطرات میکروبی که کنترل می شوند ، آنها باید تولید غذا را بررسی و مستند کنند. برای قارچ کنسرو شده آنها آب گوشت گیاهی است که از وارد شده است (ویرایش شده)، آنها تأیید و مستند نکردند که غذا مطابق با 21 CFR ، قسمت 113 تولید شده است.

نامه هشدار دهنده كامل قابل مشاهده است اینجا.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، کلیک اینجا)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>