[ad_1]

سازمان غذا و دارو به عنوان بخشی از فعالیت های اجرایی خود ، نامه های هشدار دهنده ای را به نهادهای تحت صلاحیت خود ارسال می کند. برخی از نامه ها فقط چند هفته یا چند ماه پس از ارسال برای مشاهده عمومی منتشر می شوند. صاحبان مشاغل 15 روز فرصت دارند تا به نامه های هشدار دهنده FDA پاسخ دهند. نامه های هشدار دهنده اغلب تا زمانی که ماه ها تا سال ها به شرکت فرصت داده نشود تا مشکلات را اصلاح کند ، صادر نمی شود. FDA مرتباً بخشهایی از نامه های هشدار دهنده را که برای بازدید عموم منتشر می شود ویرایش می کند.

ونتورا فودز LLC
Brea ، کالیفرنیا

FDA به یک شرکت غذایی در کالیفرنیا اطلاع داده شده است عدم اعلام آلرژن های اصلی غذایی بر روی برچسب های محصول نهایی.

طبق نامه هشدار FDA در تاریخ 28 اکتبر دریافت که سس سیر مشتق شده از پارمزان ، با عنوان “سس سیر” ، تولید شده در تاسیسات آنها در بیرمنگام ، آلاباما ، مارک نامناسبی دارد. برچسب زدن نامناسب یک مشکل ایمنی مواد غذایی است ، زیرا مواد حساسیت زای اعلام نشده و سایر مشکلات برچسب زدن تهدیدی جدی برای سلامت جامعه است.

کنترل های پیشگیرانه
این شرکت کنترل های پیشگیرانه را شناسایی یا اعمال نکرده است تا اطمینان حاصل کند که هرگونه خطری که نیاز به کنترل های پیشگیرانه دارد ، مانند آلرژن های اعلام نشده ، به میزان قابل توجهی به حداقل می رسد یا از آن جلوگیری می شود. به طور خاص ، آنها در مرحله برچسب زدن مواد حساسیت زای مواد غذایی را شناسایی یا اعمال نکردند ، کافی برای به طور قابل توجهی به حداقل رساندن یا جلوگیری از خطر آلرژن های اعلام نشده. این موضوع با استفاده از برچسب سس سیر بر روی محصولی حاوی پنیر ، که یک محصول لبنی است و به طور رسمی به عنوان آلرژن اصلی شناخته شده است ، گواه است.

علاوه بر این ، آنها رویه های اقدام اصلاحی موثری را که لازم است در صورت عدم اعمال صحیح کنترل پیشگیری انجام شود ، اجرا نکرده اند. به طور خاص ، اقدامات اصلاحی آنها تضمین نمی کند که تمام محصولات مربوطه از نظر ایمنی ارزیابی می شوند و نمی توانند در صورت عدم برچسب گذاری صحیح بر روی محصولشان ، به بازار وارد شوند ، و این نشان می دهد که سس سیر پارمزان با برچسب نادرست به مشتریان رسیده است. .

علامت گذاری اشتباه

طبق مقررات ایالات متحده ، شیر و گندم “عمده آلرژن های غذایی” محسوب می شوند. غذا اگر کالای خام کشاورزی نباشد و یا حاوی یا حاوی ماده ای باشد که ماده حساسیت زای اصلی خوراکی را در خود حمل می کند یا حاوی آن است ، غیر قابل علامت است ، مگر اینکه:

  • کلمه “حاوی” و به دنبال آن نام منبع غذایی که ماده اصلی آلرژن از آن مشتق شده است ، باید بلافاصله بعد یا در مجاورت لیست مواد تشکیل دهنده چاپ شود. یا
  • نام متداول یا مشترک ماده حساسیت زای اصلی غذایی در لیست مواد تشکیل دهنده با پرانتز از طرف منبع غذایی که ماده آلرژی زای اصلی از آن مشتق شده است (به عنوان مثال کشک (شیر)) ، به استثنای نام منبع غذایی. ایجاب می کند که در صورت استفاده از نام عمومی یا عمومی ماده مورد استفاده از نام منبع غذایی ، یا نام منبع غذایی در جای دیگری از لیست مواد تشکیل دهنده وجود داشته باشد (مگر اینکه نام منبع غذایی که در جای دیگری از ماده تشکیل دهنده وجود دارد ، لیست به عنوان بخشی از از طرف ماده ای که آلرژن عمده غذایی نیست).

سس پارمزان با سیر خارج شده از سس ، با عنوان “سس سیر” ، مارک اشتباهی دارد ، زیرا برچسب محصول نهایی قادر به اعلام آلرژن های اصلی غذایی شیر و گندم نیست.

نامه هشدار دهنده كامل قابل مشاهده است اینجا.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، کلیک اینجا)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir