[ad_1]

در پاسخ به گزارش اخیر كنگره در مورد سرب و سموم دیگر موجود در غذای كودك ، سازمان غذا و دارو با صدور اطلاعیه ای عمومی پیوند به یك نامه صنعتی ارسال شده توسط سوزان تی ماین ، مدیر مركز برنامه های ایمنی غذا و تغذیه .

نامه مین یک فصل و آیه ای از مقررات فدرال را نقل می کند و این صنعت را به کار در این قوانین یادآوری می کند.

در اینجا بیانیه FDA ، شامل پیوند به نامه در صنعت وجود دارد.

سازمان غذا و داروی آمریكا ، قرار گرفتن در معرض عناصر سمی مانند آرسنیك ، جیوه ، كادمیوم و سرب در مواد غذایی را بسیار جدی می گیرد ، خصوصاً وقتی كه صحبت از محافظت از سلامتی و ایمنی جوانترین و آسیب پذیرترین افراد در جامعه باشد. به همین دلیل است که امروز اقدامات جدیدی را با هدف پیشگیری بیشتر یا کاهش خطرات شیمیایی موجود در غذای کودک و کودکان خردسال اعلام می کنیم.

ابتدا ، امروز ما نامه ای به این صنعت صادر کردیم و به تولیدکنندگان این غذاها مسئولیت های موجود در رابطه با این تلاش ها را یادآوری کردیم. در مرحله دوم ، آژانس اعلام كرد كه ما به زودی طرحی را با هدف كاهش عناصر سمی در غذای كودكان و كودكان خردسال به سطوح پایین تر از حد معقول و قابل دستیابی ارائه خواهیم داد.

ما به عنوان والدین و مراقبان ، نگرانی ها را درباره عناصر سمی و اینکه چگونه می توانند بر سلامت کودکان تأثیر بگذارند درک می کنیم. ما نگرانی های عمومی راجع به سلامت کودکان در آمریکا مشترک هستیم و می خواهیم به والدین و مراقبان اطمینان دهیم که در سطوحی که از طریق آزمایش های خود پیدا کردیم ، کودکان در معرض خطر قرار گرفتن در معرض عناصر سمی مواد غذایی در معرض سلامتی فوری نیستند. FDA به طور منظم سطح عناصر سمی موجود در مواد غذایی را کنترل می کند و اگر متوجه شویم که این مواد خطر سلامتی دارند ، FDA اقداماتی را برای حذف این مواد غذایی از بازار انجام می دهد. مطالعات نشان می دهد که کاهش قرار گرفتن در معرض عناصر سمی در به حداقل رساندن اثرات احتمالی طولانی مدت بر روی مغز در حال رشد نوزادان و کودکان مهم است. گزارشی که ماه گذشته توسط کمیته فرعی سیاست اقتصادی و مصرف کننده مجلس نمایندگان ایالات متحده منتشر شد ، س questionsالات مهمی را در مورد اینکه چه کارهایی می توان برای کاهش عناصر سمی در غذای کودک انجام داد ، برجسته کرد.

FDA نامه ای به تولیدكنندگان غذای كودكان و خردسالان كه تحت پوشش مقررات كنترل پیشگیرانه روش های فعلی تولید خوب ، تجزیه و تحلیل خطر و كنترل پیشگیرانه مبتنی بر ریسك برای غذای انسان و همچنین اشخاص تحت پوشش سایر قوانین است كه نیاز به تجزیه و تحلیل خطرات دارند ، منتشر كرده است. این نامه مسئولیت موجود آنها را در نظر گرفتن خطرات خطرات شیمیایی ، از جمله عناصر سمی ، هنگام انجام تجزیه و تحلیل خطر ، از جمله برای نوزادان و کودکان خردسال ، یادآوری می کند. مقررات کنترل پیشگیرانه ، صنعت را ملزم می کند تا کنترل هایی را انجام دهد تا به طور قابل توجهی از خطرات شیمیایی شناسایی شده و نیاز به کنترل جلوگیری کند. به عنوان مثال ، برخی از تولید کنندگان ممکن است فعالیت های تأیید مانند آزمایش محصول نهایی را انجام دهند. در نهایت ، ما می خواهیم به مصرف کنندگان اطمینان حاصل شود که تولیدکنندگان غذای کودک طبق قانون فدرال غذا ، دارو و آرایشی و بهداشتی مسئول اطمینان از ایمنی محصولات خود هستند.

برای پیشرفت در کار مداوم خود با صنعت تنظیم شده در این زمینه ، قصد داریم تا به موارد زیر توجه کنیم:

    • دستورالعمل هایی را برای تعیین سطح عملکرد آلاینده ها در غذاهای اصلی ، با برنامه ریزی برای بررسی منظم و کاهش آن در صورت لزوم ، و همچنین ارائه راهنمایی به صنعت در مورد چگونگی انجام تعهدات خود تحت مقررات فعلی ، صادر کنید.
    • بازرسی ها را افزایش دهید و در صورت لزوم اقدامات انطباق و اجرا را انجام دهید.
    • افزایش نمونه برداری از غذای کودک و کودک ، از جمله نتایج به اشتراک گذاری. و
    • همکاری با دولت ، دانشگاه و صنعت برای حمایت از تحقیق و توسعه اطلاعات ایمنی اضافی در مورد عناصر سمی در غذاهای کودک و نوزاد و اقدامات اضافی که صنعت می تواند برای کاهش بیشتر سطح انجام دهد.

فعالیت های جدید ما به تلاش مستمر آژانس در این زمینه کمک خواهد کرد ، از جمله کار ما در سال 2020 برای نهایی کردن سطح اقدام در مورد آرسنیک معدنی در غلات برنج نوزاد. ما تلاش خواهیم کرد تا سطوح اضافی عمل را توسعه دهیم ، پیش نویس دستورالعمل های خود را برای کاهش آرسنیک غیر آلی در آب سیب نهایی کنیم و پیش نویس دستورالعمل هایی را منتشر کنیم که سطح عملکرد سرب در آب میوه ها را تعیین می کند. این فعالیت ها ، همراه با افزایش نمونه گیری و گزارش دهی ، به ادامه کاهش سطح عناصر سمی در غذا کمک می کند.

درک این نکته مهم است که عناصر سمی در محیط وجود دارد ، از جمله هوا ، آب و خاک ما ، و بنابراین در تأمین مواد غذایی عمومی اجتناب ناپذیر است. به همین دلیل بخش دیگری از برنامه ما افزایش دسترسی به اطلاعات و منابع مصرف کننده است که تأکید می کند چگونه تنوع کلید تغذیه سالم است ، از جمله برای نوزادان و کودکان خردسال.

به عنوان مثال ، FDA مشاوره ای در مورد اهمیت تغذیه نوزادان با انواع غلات حاوی غلات ارائه داده است. غلات برنج غنی از آهن منبع خوبی از مواد مغذی برای نوزادان است ، اما نباید تنها منبع باشد و نیازی به اولین منبع نیست. FDA توصیه نمی کند غذاهای بسته بندی شده را برای نوزادان و کودکان خردسال دور بیندازید یا برخی از غذاها را از رژیم غذایی کودکان حذف کنید. این آژانس به والدین و مراقبان توصیه می کند که با یک متخصص اطفال در مورد رژیم غذایی که شامل انواع غذاهای سالم متناسب با سن برای تأمین مواد مغذی مورد نیاز است ، صحبت کنند. اگرچه ارتباط مستقیمی ندارد ، اما یادآوری والدین و مراقبان نیز مهم است که نوزاد خود را نسازند ، زیرا این امر منجر به این شده است که نوزادان به دلیل کمبود مواد مغذی و اختلالات خوردن میکروبی از بیماری شدید رنج می برند. ما به کار با ذینفعان اصلی برای تولید پیام هایی که توصیه های مهمی برای والدین و مراقبان در تهیه انواع برنامه های تغذیه ای برای نوزادان و کودکان خردسال ارائه می دهند ، ادامه خواهیم داد.

مشارکت ذینفعان و شرکای فدرال ما در مسائلی از جمله توسعه و تعیین استانداردها به شناسایی راه حل های تأثیرگذار برای کاهش عناصر سمی در غذا کمک می کند

توسط نوزادان و کودکان خردسال مصرف می شود. به همین ترتیب ، ما به زودی یک کارگاه عمومی را برای بحث در مورد سطح علمی قرار گرفتن در معرض که منجر به اثرات توسعه و غذاهایی می شود که می توانند در معرض آن قرار بگیرند ، اعلام خواهیم کرد تا راه حل هایی برای محافظت از جوانترین مصرف کنندگان داشته باشیم.

FDA متعهد است تا حد ممکن در معرض عناصر سمی در مواد غذایی قرار گیرد و به پیشرفت در این زمینه ادامه دهد. ما مشتاقانه منتظر ارائه به روزرسانی های اضافی در آینده نزدیک هستیم.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir