FDA اعلام کرد که نزدیکتر به برنامه صفر برای کاهش عناصر سمی خورده شده توسط نوزادان و کودکان است


جانت وودكاك ، مسئول كمیسیون غذا و دارو و سوزان تی مین ، مدیر مركز ایمنی و تغذیه غذایی (CFSAN) ، روز پنجشنبه از برنامه عملیاتی “نزدیك به صفر” برای كاهش قرار گرفتن در معرض عناصر سمی در غذا خبر دادند. که معمولاً در کمترین میزان ممکن توسط نوزادان و کودکان خردسال مصرف می شود.

نظرات آنها در رابطه با پیام شامل موارد زیر است:

“اگرچه آزمایش های FDA نشان می دهد كه كودكان از قرار گرفتن در معرض عناصر سمی در مقادیر موجود در غذا در معرض خطر فوری سلامتی قرار ندارند ، ما بلافاصله كار بر روی این طرح را آغاز می كنیم ، با اهداف كوتاه مدت و بلند مدت دستیابی به پیشرفت های مداوم برای كاهش سطح به مرور عناصر سمی موجود در این غذاها وجود دارد.

“ما تشخیص می دهیم كه آمریکایی ها عناصر سمی صفر را در غذایی كه نوزادان و كودكان آنها می خورند می خواهند. در حقیقت ، از آنجا که این عناصر در هوا ، آب و خاک ما یافت می شوند ، محدودیت هایی در میزان پایین بودن این سطح وجود دارد. بنابراین ، هدف FDA کاهش میزان آرسنیک ، سرب ، کادمیوم و جیوه در این غذاها تا حد ممکن است. ما همچنین نسبت به این واقعیت حساس هستیم که نیاز به سطوحی که در حال حاضر عملی نیستند ، می تواند منجر به کاهش قابل توجهی در دسترس بودن غذاهای مقوی و مقرون به صرفه شود که بسیاری از خانواده ها برای فرزندان خود به آن اعتماد دارند. بنابراین ، برنامه ما یک رویکرد تکراری چند فازی ، مبتنی بر علم را برای دستیابی به هدف ما از دستیابی به سطوح نزدیک به صفر عناصر سمی در غذا با گذشت زمان ترسیم می کند.

“نزدیک تر به صفر” شامل مطالعه و ارزیابی تغییرات در معرض رژیم غذایی با عناصر سمی ، تعیین سطح عملکرد (محدودیت های توصیه شده از عناصر سمی در مواد غذایی است که می تواند توسط صنعت حاصل شود و به تدریج در صورت لزوم کاهش یابد) ، ترویج اتخاذ بهترین روش های صنعت برای نظارت بر پیشرفت

“برنامه عملیاتی ما در سه مرحله اجرا خواهد شد. به عنوان بخشی از مرحله اول ، ما بلافاصله کار خود را با تنظیم سطوح اقدام با استفاده از یک رویکرد چهارجانبه آغاز خواهیم کرد:

  1. مبنای علمی سطح فعالیت ها را ارزیابی کنید. چرخه بهبود مستمر با ارزیابی FDA از داده های موجود از آزمایش معمول مواد غذایی ، تحقیقات و داده ها در مورد روش های تجزیه و تحلیل شیمیایی ، تجزیه و تحلیل سم شناسی ، ارزیابی قرار گرفتن در معرض و خطر و سایر اطلاعات علمی مرتبط ، آغاز می شود. از طریق فرایندی که ممکن است شامل کمیته های مشورتی ، سمینارهای عمومی و مشاوره با کارشناسان علمی ، شرکای آژانس فدرال و سایر ذینفعان باشد ، آژانس سطوح مرجع میانی (IRLs) را برای برخی از عناصر سمی ، به طور مناسب ایجاد خواهد کرد. IRL معیاری برای قرار گرفتن در معرض مواد غذایی است که FDA می تواند برای تعیین اینکه آیا میزان قرار گرفتن در معرض یک عنصر خاص در غذا می تواند منجر به اثر خاصی بر سلامتی شود ، استفاده کند.
  2. پیشنهاد سطح اقدامات. IRLs ممکن است از جمله عوامل اصلی اطلاع رسانی در مورد توسعه سطح پیشنهادی FDA برای برخی از عناصر سمی در گروه های غذایی کودک باشد (به عنوان مثال غلات ، فرمول ، پوره های میوه و سبزیجات ، و غیره) و سایر غذاهایی که معمولاً یافت می شوند. نوزادان و کودکان خردسال.
  3. در مورد سطوح پیشنهادی اقدام با ذینفعان مشورت کنید ، از جمله قابلیت دستیابی و امکان پذیری سطوح اقدام. برای هر عنصر سمی – برای هر گروه غذایی مشخص شده – FDA داده ها و سایر اطلاعات را از طریق یک فرآیند مشاوره ، که ممکن است شامل کارگاه های آموزشی ، جلسات علمی و همکاری با شرکای فدرال باشد ، جمع آوری می کند تا از جمله سایر موارد ، امکان سنجی و امکان سنجی آنها را ارزیابی کند. سطوح پیشنهادی اقدام و مهلت های رسیدن به آنها.
  4. نهایی کردن سطح اقدامات. FDA از اطلاعات ذینفعان ، تحقیقات به روز شده و نظارت بر داده های معمول برای ایجاد تنظیمات لازم و نهایی کردن مراحل اقدام استفاده خواهد کرد.

“هنگامی که FDA سطوح نهایی اقدام را منتشر كرد ، آژانس مهلتی را برای ارزیابی پیشرفت صنعت در جهت دستیابی به سطوح عمل تعیین می كند و چرخه را دوباره آغاز می كند تا مشخص كند آیا داده های علمی از تلاش برای تنظیم بیشتر اقدامات حمایت می كند یا خیر.

“برنامه اقدام ما با اولویت بندی کار ما در مورد عناصری که بیشترین داده ها و اطلاعات را برای آنها داریم – آرسنیک و سرب – آغاز می شود ، در حالی که تحقیقات در مورد سایر عناصر ادامه دارد ، از طریق هر عنصر با گذشت زمان در دسته های مختلف پیشرفت می کند. غذاهای مصرفی توسط نوزادان و جوانان فرزندان. در سال اول برنامه (مرحله اول) ، ما سطوح اقدام برای سرب را در گروه های غذایی که توسط نوزادان و کودکان خردسال مصرف می شود ، با مشاوره و جمع آوری داده ها از طرف های ذینفع و شرکای فدرال در مورد مواردی مانند امکان دستیابی به سطح اقدام برای سرب و اشتراک منابع با صنعت در مورد بهترین روش ها برای کاهش یا جلوگیری از آلودگی سرب. ما همچنین کارهای نمونه گیری به روز شده را برای آزمایش سطح عناصر سمی در غذاهای کودک انجام خواهیم داد و علوم مرتبط با قرار گرفتن در معرض آرسنیک از غذاهای دیگر به غیر از غلات برنج نوزاد را ارزیابی خواهیم کرد. فازهای دو ، سه و بعد از آن در برنامه ما مشخص شده است.

“از طریق این طرح ، ما همچنین گام هایی را اتخاذ خواهیم کرد تا اطمینان حاصل کنیم که محدود شدن قرار گرفتن در معرض عناصر سمی در غذا هیچ پیامد ناخواسته ای ندارد – مانند محدود کردن دسترسی به غذاهایی که دارای مزایای قابل توجه تغذیه ای هستند ، آنها را برای بسیاری از خانواده ها غیرقابل دسترسی یا غیرقابل قبول می کند ، یا افزایش ناخواسته مواد غذایی وجود یک عنصر سمی در هنگام تنظیم مجدد غذاها برای کاهش حضور عنصر دیگر. علاوه بر این ، هدف ما از نزدیک شدن به صفر این واقعیت را نشان می دهد که میوه ها ، سبزیجات و غلات همزمان با رشد ، عناصر سمی را به محیط جذب می کنند. با چرخه بهبود و همکاری مداوم ، ما تلاش می کنیم با گذشت زمان سطح عناصر سمی موجود در این مواد غذایی را به صفر برسانیم.

“در حالی که آزمایش های ما برای یافتن عناصر سمی در غذا نشان می دهد که در حال حاضر کاهش قابل توجهی در عناصر سمی موجود در غذا وجود دارد ، FDA اطمینان دارد که برنامه جدید ما به پیشرفت بیشتر ما در این زمینه کمک خواهد کرد. به عنوان بخشی از تلاش های مداوم ما برای کاهش قرار گرفتن در معرض عناصر سمی مواد غذایی ، ما به تحقیق و همکاری خود در این زمینه ادامه خواهیم داد ، سطح اقدامات آرسنیک موجود در آب سیب را نهایی خواهیم کرد و در آینده نزدیک پیش نویس اقدامات مربوط به سرب در آب میوه ها را صادر خواهیم کرد. ، ارزیابی تأثیر بالقوه فناوری های جدید ، مداخلات یا کنترل های کاهش برای کاهش قرار گرفتن در معرض و ارزیابی مجدد خطرات بر اساس کاهش سطح عناصر سمی در مواد غذایی. ما این کار و برنامه Closer to Zero را بخشی از تلاش بزرگتر برای بهبود تغذیه و سلامت مادران و نوزادان می دانیم. ما قصد داریم تلاش های خود را برای کاهش قرار گرفتن در معرض عناصر سمی در غذاهای کودک با سایر اقدامات FDA برای بهبود سلامت مادران ، نوزادان و کودکان ترکیب کنیم.

“مجدداً ، توجه به این نکته مهم است که آزمایشات FDA نشان می دهد که کودکان در معرض عناصر سمی موجود در مواد غذایی در معرض خطر فوری سلامتی قرار ندارند. با این حال ، ما می دانیم که می توان پیشرفت بیشتری ایجاد کرد و اطمینان داریم که یک روند علمی سالم ، شفاف و فراگیر به کاهش بیشتر قرار گرفتن در معرض این عناصر سمی کمک خواهد کرد. ما به دنبال به روزرسانی های اضافی برنامه خود هستیم که داده های جدید ، اطلاعات ، به روزرسانی های پیشرفت و مواد اضافی ارائه شود. “

دهه برنامه
Consumer Reports (CR) برنامه FDA را “پیشرفت مثبت پس از سالها بی تحرکی” خواند. اما گفت معلوم نیست که آیا این امر منجر به محدودیت های لازم برای محافظت از کودکان می شود یا خیر. “

CR بیش از یک دهه است که از FDA خواسته است تا با توجه به آزمایشات خود و تحقیقات انجام شده توسط دیگران ، میزان محدودی از فلزات سنگین در غذای کودک را تعیین کند که می تواند مشکلات سلامتی جدی را در کودکان ایجاد کند.

برایان رونهلم ، مدیر سیاست گذاری مواد غذایی در Consumer Reports ، گفت: “کارشناسان اتفاق نظر دارند که هیچ سطح مطمئنی از قرار گرفتن در معرض فلزات سنگین به ویژه برای کودکان وجود ندارد.” “دلگرم کننده است که FDA در حال تهیه طرحی برای مقابله با این خطرات است ، اما خیلی زود است که بدانیم آیا آژانس آماده است نوع محدودیت های دقیق مورد نیاز برای محافظت از کودکان را تعیین کند. کنگره مجبور نیست منتظر عمل FDA بماند و باید قانون را برای محافظت از کودکان در برابر فلزات سنگین سمی ، که در غذاهای مخصوص کودکان بسیار رایج است ، محافظت کند. “

طبق برنامه اقدام جدید ، FDA مبنای علمی تعیین محدودیت های فلزات سنگین را از آرسنیک و سرب ارزیابی می کند و براساس این بررسی محدودیت هایی را پیشنهاد می کند. سپس FDA یک بررسی مشابه برای کادمیوم و جیوه انجام می دهد و محدودیت هایی را برای هر دو پیشنهاد می کند.

طبق CR ، قرار گرفتن در معرض حتی مقدار کمی فلزات سنگین در سنین پایین می تواند خطر ابتلا به چندین مشکل بهداشتی ، به ویژه ضریب هوشی پایین و مشکلات رفتاری را افزایش دهد و با اوتیسم و ​​اختلال بیش فعالی کمبود توجه همراه است. FDA محدودیت 100 قسمت در میلیارد (ppb) آرسنیک غیر آلی موجود در غلات برنج کودک ، اما نه برای سایر غذاهای کودک ، و نه محدودیت سایر فلزات سنگین در غذاهای ساخته شده برای کودکان خردسال است.

در سال 2018 ، تیم ایمنی مواد غذایی Consumer Reports 50 غذای بسته بندی شده توزیع شده ملی برای نوزادان و کودکان خردسال را مورد بررسی قرار داد ، از نظر وجود کادمیوم ، سرب ، جیوه و آرسنیک غیر آلی ، نوعی که برای سلامتی مضر است. آزمایش CR نشان داد که حدود دو سوم (68 درصد) دارای سطح هشدار دهنده حداقل یک فلز سنگین هستند. پانزده ماده غذایی برای کودکی که به طور منظم فقط یک وعده یا کمتر در روز می خورد ، خطر بالقوه سلامتی دارد. میان وعده ها و محصولات حاوی برنج و / یا سیب زمینی شیرین دارای مقادیر زیادی فلزات سنگین هستند.

CR از قانون ایمنی غذای کودک در سال 2021 ، که در مارس توسط راجا کریشنامورتی ، نماینده ، همراه با Sens Amy Klobuchar و Tammy Duckworth ، ارائه شد ، حمایت می کند ، که به FDA نیاز دارد تا محدودیت های جداگانه ای برای غلات کودک و سایر غذاهای کودک کادمیوم ، آرسنیک غیر آلی ، سرب و سیاره تیر.

محدودیت های اولیه پیشنهادی در این لایحه 15 ppb برای آرسنیک غیر آلی موجود در غلات کودک و 10 ppb برای سایر غذاهای کودک است. 10 ppb برای کادمیوم و سرب در غلات کودک و 5 ppb برای سایر غذاهای کودک ؛ و 2 ppb جیوه برای غذای کودک و غلات کودک. این سطح دو سال پس از امضای قانون لازم الاجرا می شود.

در این لایحه لازم است که این سطوح طی دو سال از زمان لازم الاجرا شدن لایحه بیشتر کاهش یافته و به “سطوحی که از رشد عصبی نوزادان و کودکان خردسال محافظت می کند ، با در نظر گرفتن حساس ترین آزمایشات موجود در مدت سه سال” کاهش یابد.

Consumer Reports به والدین توصیه می کند در صورت نگرانی از مواجهه احتمالی با پزشک متخصص اطفال صحبت کنند. مصرف این غذاها تضمین نمی کند که کودک از نظر سلامتی دچار مشکل شود ، اما ممکن است این خطر را افزایش دهد. CR توصیه می کند تعدادی از اقدامات والدین برای کاهش قرار گرفتن در معرض فلزات سنگین ، از جمله خدمت به کودکان خود با طیف گسترده ای از غذاهای سالم کامل ، انجام شود. محدود کردن مصرف غلات برنج و میان وعده های بسته بندی شده و آگاهی از مصرف آب میوه ها. و انتخاب برنجی که معمولاً دارای آرسنیک غیر آلی باشد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>