FAO: برچسب زدن به مواد آلی تضمینی برای ایمنی مواد غذایی نیست


طبق گفته سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل (FAO) اصطلاح ارگانیک تضمینی برای ایمنی غذا نیست.

طبق سندی که توسط دفتر منطقه ای فائو در آسیا و اقیانوسیه منتشر شده ، ارگانیک یک روش برای رشد مواد غذایی است ، طبق قوانین و دستورالعمل های خاص. گواهینامه ارگانیک به محصولی گفته می شود که در مراحل تولید ، فرآوری ، فرآوری و عرضه در بازار مطابق با استانداردهای خاص ساخته شده باشد. مشخصات مقاله تمام شده را پوشش نمی دهد.

چنین استانداردها و مقرراتی ممکن است بین زنجیره های تأمین کشورها برای تنظیم استفاده از مواد شیمیایی و سایر الزامات برای حفظ کیفیت خاک و آب متفاوت باشد.

آژانس می گوید هدف غذای ارگانیک درآمد بهتر برای کشاورزان کوچک و افزایش امنیت غذایی ، مزایای زیست محیطی مانند بهبود کیفیت خاک و آب و حفظ تنوع زیستی و بهبود رفاه حیوانات است.

استفاده از سموم دفع آفات
طبق اعلام انجمن تجارت ارگانیک ، صنعت ارگانیک ایالات متحده در سال 2019 فروش مواد غذایی را به 50.1 میلیارد دلار رسانده است که 4.6 درصد بیشتر از سال قبل است.

کشاورزی ارگانیک به عنوان یک رویکرد امیدوار کننده برای مقابله با چالش های ناشی از رشد جمعیت و شهرنشینی و همچنین تغییرات آب و هوایی تلقی می شود. طرفداران محصولات ارگانیک می گویند ، برای مصرف کنندگان ، این اغلب به غذاهای سالم ، ایمن ، خوشمزه و سبز تبدیل می شود.

برچسب های محصولات ارگانیک به قوانینی تکیه می کنند که استفاده از برخی کودهای مصنوعی و مواد شیمیایی زراعی را ممنوع یا محدود می کند ، که برای مصرف کنندگان جذاب است. سموم دفع آفات تولید شده از گیاهان هنوز هم در کشاورزی ارگانیک مورد استفاده قرار می گیرند ، که در دوزهای بالا می تواند اثرات منفی بر سلامت انسان داشته باشد. تفاوت اصلی در نوع سموم دفع آفات است. در این سند آمده است که کشاورزان متعارف و ارگانیک باید از همان استانداردهای ایمنی پیروی کنند.

از 172 کشور مورد بررسی موسسه تحقیقات کشاورزی ارگانیک ، 87 کشور دارای استانداردهای بیولوژیکی بودند و 18 کشور دیگر در حال تدوین قانون برای آنها بودند.

مقامات گزارش شده توسط فائو می توانند بررسی کنند که اقدامات ایمنی مواد غذایی در تمام طرح های صدور گواهینامه های آلی موجود در سطح ملی گنجانده شده است و با انجمن صنایع غذایی ارگانیک یک مجمع ترتیب می دهند تا در مورد روش های اطمینان از گنجاندن اقدامات برای ایمنی مواد غذایی در کشاورزی ارگانیک بحث کنند.

توصیه های آلرژن غذایی
در این بین ، فائو سندی را منتشر کرده است که شامل نمونه هایی از روش ها برای ایجاد قوانینی برای برچسب زدن به مواد حساسیت زا است.

زمینه ملی ممکن است از نظر غلبه آلرژی غذایی متفاوت باشد. گزارش فائو می گوید که برای درک اینکه کدام غذاها باید برچسب گذاری شوند و مقدار قابل تحمل آلرژن ها که ممکن است سهوا در غذاها وجود داشته باشد ، تحقیقات داخلی لازم است.

مواد حساسیت زای غذایی که توسط Codex شناخته شده اند ، ممکن است تمام مواردی را که جمعیت های مختلفی مانند گندم سیاه در ژاپن را تحت تأثیر قرار می دهند ، پوشش ندهد.

سه مورد ارائه شده است: ژاپن ، استرالیا و نیوزیلند و قانون برچسب گذاری و محافظت مواد غذایی ایالات متحده (FALCPA).

این راهنما همچنین شامل ورود سهوی ماده حساسیت زای مواد غذایی به یک محصول از طریق آلودگی متقابل ، یادآوری به دلیل اعلام نکردن مواد حساسیت زا و برچسب های ایمنی است.

به آژانس های ملی توصیه شده است که به طور مرتب آلرژی های غذایی رایج را کنترل کنند ، از وضوح و خوانایی برچسب ها اطمینان حاصل کنند و در مورد نحوه خواندن و کار با بخش خصوصی ، به ویژه سیستم عامل های تجارت الکترونیکی و رستوران ها ، اطمینان حاصل کنند که مواد آلرژی زا برای مشتریان توضیح داده می شود. .

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>