[ad_1]

مقامات سندی را منتشر کرده اند که به تشریح راه های جلوگیری از خطرات انگلی ناشی از مواد غذایی منتقل شده توسط خوک ها ، ماهیان آب شیرین و سخت پوستان می پردازد.

به گفته سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (فائو) ، بیماری های انگلی ناشی از غذا اغلب در سیستم های کنترل ایمنی مواد غذایی نادیده گرفته می شوند ، اگرچه می توانند مشکلات جدی بهداشتی در انسان ایجاد کنند.

یک چالش این است که حیوانات مبتلا ممکن است علائمی از بیماری نشان ندهند ، و این امر تشخیص مشکل را برای دامداران و مسئولان دشوار می کند. همچنین ، اگر هیچ گونه تولید یا خسارت مالی همراه با انگلی در حیوانات وجود نداشته باشد ، انگیزه ای برای کنترل آنها وجود ندارد.

انتشار دفتر منطقه ای فائو در آسیا و اقیانوسیه گزارش می دهد که انواع مختلف بیماری های انگلی می تواند از طریق خوک ، ماهی ، سخت پوستان آب شیرین ، سبزیجات ، تخم مرغ کرم و تک یاخته به انسان منتقل شود.

جلوگیری از قرار گرفتن در معرض انگل های غذایی در انسان ممکن است به عهده دامپزشکی یا سازمان ایمنی غذایی در برخی کشورها باشد ، در حالی که در برخی دیگر کنترل انگلی وجود ندارد.

این سند انگلی شامل انگلی هایی است که توسط خوک هایی مانند Taenia solium ، Trichinella و toxoplasma gondii منتقل می شود ، و همچنین آنهایی که توسط ماهیان و سخت پوستان آب شیرین خام یا فرآوری نشده منتقل می شوند ، از جمله Clonorchis sinensis و Opisthorchis viverrini و Paragonimus و همچنین در محیط و سبزیجات. از جمله فاسیولیازیس.

انگل ماهی
در سال 2020 ، متخصصان بولتن های اطلاعاتی را برای عفونت های انگلی ناشی از مواد غذایی مانند پاراگونیمیازیس ، نوجوانی و کیستیسکروزیس ، اکینوکوکوز کیستیک و آلوئولار ، کلونورکوز و اوپیستورکیازیس و نوک کبد ماهی تهیه کردند.

Clonorchis sinensis و Opisthorchis viverrini دو گونه هلیله کبدی هستند ، کرم پهن به شکل برگ است. Clonorchis sinensis در چین ، مناطقی از روسیه ، ژاپن ، جمهوری کره ، ویتنام شمالی و تایوان یافت می شود ، در حالی که Opisthorchis viverrini در کامبوج ، جمهوری دموکراتیک خلق لائو ، ویتنام و تایلند یافت می شود.

در افراد بسیار آلوده ، اشتها ، سوi هاضمه و اسهال از بین می رود و انگلی می تواند مجاری کبد را مسدود کند. عفونت های درمان نشده می توانند بیش از 25 سال ادامه داشته باشند. افراد می توانند در اثر ابتلا به بیماری گرگرفتگی بزرگسالان با پرازیکوآنتل درمان شوند.

مقامات ایمنی غذا باید طراحی و ساخت مناسب مزارع پرورش ماهی ، مانند برداشتن استخرهای ماهی از توالت ، دام و طیور را ترویج دهند و روشهایی مانند اطمینان از عدم استفاده کود برای کوددهی استخرها و کنترل موثر را ترویج دهند. طبق سند ، حلزون ها.

پاراگونیموس نوعی متیل ریوی است. تأثیر آن بر سلامتی متفاوت است ، اما انگلهای جوان می توانند باعث درد شکم ، تب و اسهال شوند. هنگامی که به ریه ها رسیدند ، علائم ممکن است شامل سرفه های مزمن مولد ، درد قفسه سینه و گاهی تب باشد. اگر به مغز ، عضلات سینه یا زیر پوست وارد شوند ، می توانند علائم و نشانه های مختلفی ایجاد کنند.

اقدامات پیشگیری شامل اطمینان از پخت درست خرچنگ و خرچنگ و جلوگیری از آلودگی متقابل ظروف آشپزخانه است. افراد می توانند در اثر ابتلا به بیماری هوس بزرگسالان با تریکلابندازول یا پرازیکوآنتل درمان شوند.

انگلی از گیاهان و گوشت
فاشیولیازیس توسط دو نوع کرم پهن به نام های Fasciola hepatica و Fasciola gigantica ایجاد می شود. این ماده با خوردن گیاهان خام مانند شاهی و سایر گیاهان کشت شده یا آبهای شیرین یا با نوشیدن آب آلوده بدست می آید. این بیماری در درجه اول یک بیماری حیوانی است ، اما گاهی اوقات انسان را درگیر می کند.

انگلهای جوان می توانند باعث درد شکم ، تب و اسهال شوند. هنگامی که به ریه ها می رسند ، علائم ممکن است شامل سرفه مزمن مولد ، درد قفسه سینه و گاهی تب باشد. علائم ممکن است شبیه علائم سل یا سرطان ریه باشد. افراد می توانند در اثر ابتلا به بیماری هلیمو بزرگسالان با تریکلابندازول درمان شوند.

از خوردن سبزیجات آبزی خام كه ​​از مراتع یا نزدیك مراتع جمع آوری شده اند باید خودداری شود. طبق فاو شستشوی آنها کافی نیست و یخ زدن توصیه نمی شود. با پختن سبزیجات در دمای 60 درجه سانتیگراد برای چند دقیقه می توان انگل را از بین برد.

با توجه به بیماری های انگلی در گوشت خوک ، مراحلی وجود دارد که مقامات ایمنی غذا می توانند انجام دهند ، مانند ترویج روش های خوب کشاورزی ، انجام بازرسی از گوشت و ارتقا awareness سطح آگاهی از بهداشت و عوامل اصلی خطر.

این توصیه ها شامل تشویق مردم برای پخت مناسب یا منجمد کردن مواد غذایی از منابع حیوانی قبل از مصرف و درخواست از مشاغل غذایی برای استفاده از فیلتراسیون و تصفیه موثر آب آشامیدنی و پخت و پز یا جوشاندن آن است.

فائو پیشنهاد می کند که نقش و مسئولیت های ذینفعان باید به وضوح در قانون تعریف شود و می توان شبکه ای از آژانس های شریک را برای افزایش آگاهی در مدارس جهت پیشگیری و کنترل شیوع بیماری های انگلی ایجاد کرد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir