[ad_1]

متخصصان اروپایی روشی را برای کمک به مشاغل غذایی تهیه کرده اند که بتوانند بفهمند چه زمانی از تاریخ “استفاده توسط” یا “بهترین قبل” استفاده کنند.

تاریخ “استفاده تا” مربوط به ایمنی است – غذا می تواند تا آن تاریخ خورده شود ، اما نه بعد ، حتی اگر ظاهر آن خوب باشد و بوی خوبی هم داشته باشد. “بهترین قبل” به کیفیت اشاره دارد – غذا پس از آن تاریخ برای مصرف ایمن خواهد بود ، اما ممکن است از بالاترین کیفیت برخوردار نباشد.

بازاریابی مواد غذایی پس از تاریخ “بهترین زمان” در برخی از کشورها مجاز است ، مسئولیت آن فروشنده است ، مشروط بر اینکه مواد غذایی برای مصرف انسان مناسب باشد. به دلیل تنوع بین محصولات و عادات مصرف کننده ، کارشناسان سازمان ایمنی غذایی اروپا (EFSA) نمی توانند برای غذای اهدایی یا عرضه شده در بازار بعد از تاریخ “بهترین قبل” محدودیت زمانی تعیین کنند.

در تصمیم گیری کمک کنید
این ابزار یک درخت تصمیم 10 س forالی برای کارمندان شرکت مواد غذایی است که به آنها کمک می کند در مورد استفاده از تاریخ “استفاده توسط” یا “بهترین زمان” تصمیم بگیرند. با توجه به خطرات مربوطه ، مشخصات محصول ، شرایط پردازش و نگهداری ، با توجه به کسانی که ساز را تولید کرده اند ، باید در مورد نوع مارک گذاری تاریخ تصمیم گیری شود.

موضوعات تحت پوشش شامل ذخیره سازی منجمد محصول در صورت دریافت مواد غذایی تصفیه شده مرگبار ، احتمال آلودگی مجدد قبل از بسته بندی ، درمان معتبر پس از مرگ در صورت حمایت از رشد و تولید سموم توسط باکتری های بیماری زا و موانع اضافی مانند نگهدارنده ها یا فضای ذخیره سازی. به عنوان مثال محصولات لبنی و گوشتی و همچنین میوه ها و سبزیجات آورده شده است.

برای محصولاتی که به روشی فرآوری می شوند که میکروارگانیسم های بیماریزا را از بین می برد و از آلودگی مجدد جلوگیری می کند و یا رشد آنها را پشتیبانی نمی کند ، خطر سلامتی مصرف کننده در طول مدت ماندگاری افزایش نمی یابد و تاریخ مناسب “بهترین قبل” مناسب است.

اگر گامی برای از بین بردن پاتوژن یا احتمال آلودگی مجدد پس از چنین درمانی وجود نداشته باشد و این محصول از رشد پاتوژن ها پشتیبانی کند ، انتظار می رود که خطر برای مصرف کنندگان در طول ماندگاری افزایش یابد و تاریخ “استفاده تا” مورد نیاز است.

برخورد با ضایعات غذا
کمیسیون اروپا در سال 2018 تخمین زده است که حداکثر 10 درصد از 88 میلیون تن مواد زائد غذایی که سالانه در اتحادیه اروپا تولید می شود مربوط به تاریخ مارک محصولات غذایی است.

در سال 2019 ، اداره غذا و داروی ایالات متحده گفته است که تصور می شود عدم اطمینان مصرف کننده در مورد معنی خرما بر روی برچسب های مواد غذایی بسته بندی شده در حدود 20 درصد از ضایعات مواد غذایی در یک خانه آمریکایی نقش دارد. دولت ایالات متحده قصد دارد تا سال 2030 50 درصد از تلفات مواد غذایی و مواد زائد را کاهش دهد.

Costas Kutsumanis ، رئیس گروه Biohazards EFSA ، گفت: “اطلاعات شفاف و دقیق در مورد بسته بندی و درک بهتر و استفاده بهتر از علائم خرما روی مواد غذایی توسط همه بازیگران می تواند به کاهش ضایعات مواد غذایی در اتحادیه اروپا کمک کند. در عین حال ، برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی همچنان ادامه دارد. “

کارشناسان همچنین عوامل مهم برای تجارت مواد غذایی را در تعیین ماندگاری بررسی کردند. هنگام انجام این کار ، شرکت ها باید شرایط قابل پیش بینی مناسب برای توزیع ، نگهداری و استفاده از مواد غذایی را در نظر بگیرند.

هیئت EFSA Biohazards سال آینده نظر خود را در مورد اطلاعاتی که در مورد شرایط ذخیره سازی ، ماندگاری پس از باز کردن و ذوب شدن به مصرف کنندگان ارائه می شود ، منتشر می کند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir