EFSA با تمرکز داستانی آموزش بحران را انجام می دهد


سازمان ایمنی غذا در اروپا (EFSA) سمینار آنلاین آمادگی در برابر بحران را با تمرکز بر شیوع سریع و گسترده بیماری های منتقله از غذا برگزار کرد.

شصت و سه شرکت کننده طی دو روز در جلسات عمومی و / یا گروه های کاری شرکت کردند.

در روز اول ، در صورت شیوع سریع بیماری همه گیر در اثر غذا ، یک تمرین دو ساعته برای پاسخگویی به حوادث وجود داشت. این سناریوی خیالی مبتنی بر وضعیتی است که در آن اثبات می شود که ویروس بیماری زای جدید ، مشابه SARS-CoV-2 ، در بعضی از غذاها قابل انتقال است.

اعضای شبکه هماهنگ کننده EFSA (FPN) از 27 کشور عضو اتحادیه اروپا ، ایسلند و نروژ و همچنین ناظران سوئیس و کشورهای نامزد اتحادیه اروپا هستند.

شرکای Instinctif با EFSA در حال بررسی نیازهای آموزشی غیررسمی برای اعضای FPN هستند. بر اساس 46 پاسخ ، این بررسی نشان می دهد که 69 درصد از پاسخ دهندگان هیچ تجربه ای در برخورد با بحران غذای زنده یا خوراک نداشته اند و 58 درصد قبلاً آموزش بحران را انجام نداده اند.

در روز اول ، نمایندگان EFSA در مورد چالش های مقابله با یک حادثه ایمنی غذایی در بسیاری از کشورها و اینکه اعضای و ناظران FPN می توانند کمک کنند صحبت کردند. سه مورد از اتریش ، ایتالیا و نروژ به اشتراک گذاشته شد ، که تجربیات مربوط به واکنش به یک واقعه غذایی یا خوراک واقعی را در بسیاری از کشورها به اشتراک گذاشتند.

آموزش در فضای باز
شیوع خیالی CAVID-20 را توصیف می کند ، بیماری ناشی از ویروس جدید کارینا که در برابر حرارت مقاوم است و در برابر محیط بسیار مقاوم است. انتقال از طریق مواد غذایی عمدتا از طریق غذاهای خام ، سرد و منجمد انجام می شود ، اما ویروس کارینا می تواند در اثر حرارت سبک زنده بماند. آنها این ورزش را به گونه ای سازمان دادند که CAVID-20 باعث ایجاد علائم تنفسی ، گوارشی ، قلبی عروقی ، کلیوی و عصبی در بیماران شود. انتقال باید از طریق هوا و مغذی انجام شود و ویروس تحت جهش های مختلفی قرار دارد.

در ابتدا به شرکت کنندگان گفته شد که در عرض یک هفته ، مقامات بهداشتی در یکی از کشورهای جنوب اروپا 30 مورد و دو مورد مرگ ناشی از یک بیماری جدید و ناشناخته را شناسایی کرده اند. پاتوژن و نحوه انتقال هنوز مشخص نیست.

هفت روز بعد ، بیش از 200 مورد و 25 مورد مرگ در سه کشور اتحادیه اروپا و دو مورد در جنوب و مرکز اروپا شناسایی شد. نحوه انتقال هنوز مشخص نیست.

هفت روز بعد ، 12 کشور دیگر تحت تأثیر قرار گرفتند ، از جمله در اروپای غربی و شمالی. هزاران مورد و حداقل 650 مورد مرگ وجود داشت. انتقال از طریق هوا به عنوان یک مسیر عفونت تأیید شده است و شواهد اپیدمیولوژیک به انتقال از طریق غذا اشاره دارد اما مشخص نشده است. سرانجام ، 21 روز از آغاز ، ثابت شده است که آن نیز مقوی است.

در یک نظرسنجی ، 27 از 29 پاسخ دهنده ، حضور در یک تمرین آمادگی برای بحران را مفید دانستند.

در میان مباحثی که می تواند تجربه را بهبود بخشد ، شرکت کنندگان توضیحاتی در مورد انتظارات EFSA در مورد نقش نقاط کانونی در یک شرایط بحرانی ، موارد بیشتر از کشورهایی که در بسیاری از کشورهای EFSA درگیر شیوع واقعی بوده اند و به طور گسترده تر ، ارائه دادند. ارائه فرآیندهای بحران در اتحادیه اروپا.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>