[ad_1]

40 مورد تایید شده از E. coli O157: H7 ارسال شد 20 نفر در بیمارستان های 19 کشور جهان درگیر شیوع سبزیجات برگ دار هستند. طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های فدرال ، نوع یا مارک خاص ناشناخته مانده و شیوع آن پایان یافته است.

تحقیقات توسط CDC و سازمان غذا و دارو ادامه دارد.

چهار نفر از 40 بیمار مبتلا به سندرم همولیتیک اورمیک (HUS) ، نوعی نارسایی کلیه بودند ، اما هیچ مرگ و میر گزارش نشده است. CDC می گوید که با عدم موفقیت در ردیابی E. coli به یک منبع خاص ، مصرف کنندگان نباید از خوردن سبزیجات برگ دار در ارتباط با این شیوع خودداری کنند.

FDA تحقیقات در مورد ردیابی انواع مختلفی از سبزیجات برگ را که افراد بیمار از خوردن آنها گزارش می کنند ، به پایان رسانده است. چندین مزرعه مورد علاقه شناسایی شده است ، اما هیچ دامداری منبع مشترک سبزیجات برگ دار نیست.

بازرسان فدرال و ایالتی بازدیدهای محلی از مزارع مورد علاقه را انجام داده و نمونه های زیست محیطی را جمع آوری کردند. FDA در حال تجزیه و تحلیل نمونه ها و تحقیقات خود برای شناسایی علت اصلی این شیوع است.

دو شیوع دیگر E. coli O157: H7 نیز در 18 دسامبر گزارش شد. اولین مورد از این بیماری ها است که از 6 ژوئن 2020 تا 25 اکتبر 2020 اتفاق افتاده است. این شامل 32 مورد در 12 کشور است. پانزده نفر نیاز به بستری شدن در بیمارستان با یک مورد سندرم همولیتیک اورمیک (HUS) و یک مورد مرگ دارند. منبع عفونت E. coli مشخص نشده است.

بیماری های شیوع دوم ، که به تشنج کاهو در 6 نوامبر توسط Tanimura & Antle مرتبط بود ، بین 2 سپتامبر 2020 و 6 نوامبر 2020 اتفاق افتاد. هجده مورد تأیید شده در 9 کشور شاهد شش بستری و بدون مرگ بودند. CDC مشخص نکرده است که آیا عفونتهای E. coli قبل از پایان شیوع بیماری در انسان ایجاد می کنند یا خیر.

در بیانیه انجمن بازاریابی محصولات که پس از اعلام CDC و FDA مبنی بر پایان شیوع سبزیجات برگ صادر شد ، گفت: “این صنعت سرمایه گذاری زیادی در قابلیت ردیابی برای تسهیل در حذف محصول آلوده از بازار انجام داده است.”

“PMA همچنان به دعوت متخصصان برای شناسایی روشهای تولیدی كه احتمال واقع بینانه كاهش خطر آلودگی و انتقال دارند ، می پردازد. خطر هرگز صفر نخواهد بود ، اما ما همچنان دانش علمی در حال ظهور را رصد می کنیم و از زنجیره تامین سبزیجات برگ پشتیبانی می کنیم زیرا آنها به دنبال کاهش خطر بیماری های منتقله از غذا هستند. اگر بخواهیم به این هدف نزدیکتر شویم ، این امر به اشتراک داده و همکاری چشمگیر بین شرکای صنعت ، دانشگاه و دولت نیاز دارد. این امر همچنین به یک رویکرد سیستماتیک و سرمایه گذاری مداوم در تحقیقات ایمنی مواد غذایی نیاز دارد. “

طبق CDC ، محصولات تازه برای یک رژیم غذایی سالم مهم هستند ، اما گاهی اوقات به باکتریها یا میکروب های مضر آلوده می شوند. امن ترین گزینه تهیه محصولات یا حداقل شستن آنهاست.

اگر قصد دارید سبزیجات برگ دار خود را به صورت خام بخورید:

  • قبل و بعد از پختن سبزیجات برگ دار دستان خود را به مدت 20 ثانیه با آب و صابون بشویید.
  • برگهای بیرونی و برگهای پاره یا کبود شده را دور بریزید.
  • سبزیجات برگ دار را بشویید ، حتی اگر برچسب “آماده خوردن” ، “سه بار شستشو” یا “بدون شستشو مورد نیاز است”. شستشو برخی از میکروب ها و آلودگی ها را از بین می برد اما تمام میکروب ها را به طور کامل از بین نمی برد.
    • سبزیجات برگ دار را زیر آب روان بشویید و به آرامی با برگ های سطح برگ ها را مالش دهید. اگر به آب شیر مطمئن دسترسی ندارید ، با آب آشامیدنی دیگر بشویید. مانند آب فیلتر شده ، بطری یا مقطر.
    • سبزیجات برگ دار را در یک ظرف یا ظرف پر از آب خیس نکنید. آنها می توانند به میکروب های موجود در سینک ظرفشویی آلوده شده و میکروب ها از یک ورق به ورق دیگر منتقل شوند.
  • سبزیجات برگ دار را با یک پارچه تمیز یا حوله کاغذی خشک کنید.

محققان بهداشت عمومی از سیستم PulseNet برای شناسایی بیماری هایی که ممکن است بخشی از شیوع آنها باشد استفاده کرده اند. PulseNet شبکه زیرگروه ملی آزمایشگاه های آژانس های نظارتی بهداشت عمومی و غذا است که توسط CDC هماهنگ می شود.

DNA بر روی باکتری E. coli جدا شده از افراد بیمار با استفاده از یک روش آزمایشگاهی استاندارد و یک روش تجزیه و تحلیل داده ها به نام تعیین توالی ژنوم (WGS) چاپ می شود. CDC PulseNet یک پایگاه داده ملی از این توالی ها را مدیریت می کند ، که برای شناسایی شیوع احتمالی استفاده می شود.

WGS اطلاعات دقیق در مورد باکتری های بیماری زا در اختیار محققان قرار می دهد. در این تحقیق ، WGS نشان داد که باکتریهای جدا شده از افراد بیمار از نظر ژنتیکی با یکدیگر رابطه نزدیک دارند. این بدان معنی است که افرادی که در این شیوع هستند احتمالاً منبع مشترکی از عفونت داشته اند.

این بیماری ها در تاریخ های مختلف از 10 آگوست 2020 تا 31 اکتبر 2020 شروع می شوند. بیماران از 1 تا 85 سال سن دارند و میانگین سنی آنها 33 سال است و 60 درصد آنها زنان هستند. از 34 بیمار با اطلاعات موجود ، 20 نفر در بیمارستان بستری شدند و چهار نفر به سندرم همولیتیک اورمیک (HUS) ، نوعی نارسایی کلیه مبتلا شدند. هیچ کشته ای گزارش نشده است.

تجزیه و تحلیل WGS برای جدا شده از 19 بیمار انجام شد. انتظار می رود ایزوله از 1 بیمار نسبت به آمپی سیلین و آموکسی سیلین-کلاولانیک اسید مقاوم باشد و 18 جدایه از افراد بیمار قرار نیست در برابر آنتی بیوتیک ها مقاوم باشند. تست حساسیت آنتی بیوتیکی استاندارد در حال حاضر توسط سیستم نظارت بر مقاومت ضد میکروبی CDC (NARMS) در حال انجام است.

این یافته ها بر رهنمودهای درمان تأثیر نمی گذارد ، زیرا مصرف آنتی بیوتیک در بیماران با عفونت E. coli O157: H7 توصیه نمی شود.

شواهد اپیدمیولوژیک و معکوس نشان می دهد که سبزیجات برگ دار منبع احتمالی این شیوع است. محققان نتوانسته اند گونه یا مارک خاصی از سبزیجات برگ را شناسایی کنند زیرا افراد در این اپیدمی گزارش می دهند که از سبزیجات مختلف برگ استفاده می کنند و از آنجا که سبزیجات برگ مختلف اغلب با هم کشت ، جمع آوری و فرآوری می شوند.

مقامات بهداشت عمومی ایالتی و محلی با افراد بیمار مصاحبه کردند تا مشخص کنند در طول یک هفته قبل از بیماری چه می خورند و یا در معرض قرار گرفتن در معرض آنها هستند. از 23 بیمار مصاحبه شده ، 22 نفر در حال خوردن و یا خوردن انواع سبزیجات برگ دار ، از جمله اسفناج (16) و کاهو رومین (15) گزارش شده اند.

طبق CDC ، تا زمانی که مورد جدیدی ظهور نکند ، سال بدون هیچ شیوع فعال E.coli چند مرحله ای به پایان می رسد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir