COVID-19 بر اجرای در ایرلند و سوئد تأثیر می گذارد


تعداد دستورات اجرایی صادر شده به مشاغل به دلیل نقض قانون ایمنی مواد غذایی در سال 2020 در ایرلند 67 درصد نسبت به سال قبل کاهش یافته است.

اداره ایمنی مواد غذایی ایرلند (FSAI) اعلام کرد که 42 دستور برای اجرای مشاغل غذایی صادر شده است ، در حالی که 125 مورد در سال 2019 است.

مقامات می گویند که این کاهش تأثیر COVID-19 را نشان می دهد ، جایی که تعداد زیادی از مشاغل غذایی به طور موقت برای مدت طولانی در طول سال تعطیل شده اند و نه لزوما به دلیل بهبود اقدامات ایمنی مواد غذایی.

در مجموع 31 حکم تعطیلی ، دو حکم بهبود و 9 حکم منع توسط مقامات بهداشت محیط در سرویس اجرایی خدمات بهداشتی (HSE) ، بازرسان دامپزشکی دولت محلی و کارمندان FSAI در شرکت های غذایی صادر شده است.

موارد ایمنی مواد غذایی مکرر که منجر به صدور دستورات اجرایی شده است شامل مشاغل ثبت نشده و بدون نظارت است. شرایط کثیف شواهدی از حملات جوندگان و مدفوع. وجود سوسک؛ عدم حفظ دمای غذا ؛ امکانات ذخیره سازی مواد غذایی نامناسب و نامناسب یا کمبود امکانات آب.

پاملا بیرن ، مدیر اجرایی FSAI ، گفت كه در یك سال عادی مشاهده چنین كاهش در دستورات اجرا دلگرم كننده خواهد بود ، احتمالاً ارقام مربوط به سال 2020 نشان دهنده اقداماتی است كه به دلیل محدودیت های COVID-19 انجام شده است.

“با این حال ، 42 حکم اجرای قانون هنوز هم بسیار زیاد است ، زیرا این نشان می دهد که متأسفانه ، هنوز تعداد کمی از تجارت مواد غذایی وجود دارد که شرایط قانونی خود را برآورده نمی کنند. تمام مشاغل مواد غذایی باید تشخیص دهند که آنها تعهد قانونی دارند تا اطمینان حاصل کنند که غذایی که تولید می کنند برای مصرف سالم نیست. وی گفت: مشاغل غذایی باید از قانون مواد غذایی پیروی کنند و هرگونه نقض قانون ایمنی مواد غذایی به طور کامل توسط قانون رفع می شود.

تأثیر COVID-19 بر کنترل در سوئد
در همین حال ، یک مطالعه توسط Livsmedelsverket (آژانس ملی غذا) در سوئد نشان داد که کنترل مواد غذایی برنامه ریزی شده به شدت تحت تأثیر همه گیری ویروس کرونا قرار دارد.

این آژانس دریافت که تقریباً سه مقام از چهار مقام کشور نتوانسته اند تمام کارهای کنترل غذا را که برای سال 2020 برنامه ریزی کرده بودند ، به سرانجام برسانند ، به گفته بسیاری ، منابع آنها طولانی است و باید در اولویت قرار گیرند.

در کل 80 درصد مقامات گفتند که کنترل غذا تحت تأثیر قرار گرفته است. این شامل بازدیدهای برنامه ریزی شده لغو شده و بازرسی های اضافی در رستوران ها به دلیل بیماری همه گیر است.

مشکل دیگر این است که کنترل مواد غذایی از طریق هزینه هایی که شرکت ها پیش پرداخت می کنند تأمین می شود. اگر بازرسی ها به دلیل همه گیری نتوانند انجام شوند ، برخی از مقامات از خود می پرسند که چگونه با هزینه های پرداخت شده قبلاً برخورد کنند.

هلنا استوربیورک ویندال ، رئیس بخش مدیریت کنترل Livsmedelsverket ، گفت که بسیاری از مقامات با انجام بازرسی های دیجیتال ، بازرسی ها را تنظیم کرده اند ، اما شرایط استثنایی ارائه راهنمایی و یافتن راه حل را دشوار می کند.

آیین نامه کمیسیون اروپا به کشورهای عضو اجازه می دهد تا اقدامات موقت را به عنوان بخشی از سیستم کنترل تولید محصولات ارگانیک و روش های خاص در سیستم کنترل تجارت و کارشناسان (TRACES) اعمال کنند.

قانون دیگر اجازه می دهد تا تغییراتی در کنترل های رسمی و سایر فعالیت ها به دلیل وضعیت COVID-19 تا فوریه 2021 شامل سلامت انسان ، حیوانات و گیاهان و رفاه حیوانات باشد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>