[ad_1]

در آخر هفته ، غذاهای مخصوص North Shore از انتاریو محصولات قزل آلای دودی را یادآوری کردند که ممکن است حاوی میکروب شناسی – کلستریدیوم بوتولینوم باشد. هیچ گزارشی از بیماری های مرتبط با مصرف این محصولات وجود ندارد ، اما این یک تحقیق فعال از شیوع است.

این تشنج توسط نتایج آزمایش آژانس بازرسی مواد غذایی کانادا (CFIA) ایجاد شده است. CFIA در حال انجام تحقیقات ایمنی مواد غذایی است که می تواند منجر به پس گرفتن سایر محصولات شود. در صورت پس گرفتن سایر محصولات پرخطر ، CFIA از طریق اخطارهای به روزرسانی شده در مورد تصرف مواد غذایی ، مردم را مطلع خواهد کرد.

CFIA گزارش می دهد که شمال ساحل یادآوری کرده است که کالاسپور چشمه های کالاپور باید محصولات قزل آلای دودی را از بازار خارج کرد زیرا آنها می توانند رشد کلستریدیوم بوتولینوم. CFIA تأیید می کند که صنعت محصولات خارج شده از بازار را حذف می کند.

مصرف کنندگان نباید محصولات توصیف شده در زیر را مصرف کنند.

نام تجاری تولید – محصول اندازه UPC کدها
چشمه های کولاپور قزل آلای دودی متغیر 6 27987 16383 4 بهترین ها قبل از تاریخ تا 2021 MR 31
چشمه های کولاپور قزل آلای دودی ، فلفل تند متغیر 6 27987 16383 4 بهترین ها قبل از تاریخ تا 2021 MR 31

اگر فکر می کنید از مصرف یک محصول خارج شده بیمار شده اید ، با پزشک خود تماس بگیرید. اطمینان حاصل کنید که محصولات بارگیری شده را در خانه خود دارید. محصولات یادآوری شده باید دور انداخته شده یا به فروشگاهی که خریداری شده است برگردانده شود. غذای آلوده به کلستریدیوم بوتولینوم سم ممکن است به نظر نرسد و بو نباشد ، اما هنوز هم می تواند شما را بیمار کند.

علائم در بزرگسالان ممکن است شامل فلج صورت یا از بین رفتن حالت صورت ، مردمکهای غیرفعال یا بی حرکت ، مشکل در بلع ، افتادگی پلک ها ، تاری دید یا دوبینی دید ، اشکال در گفتار ، از جمله اختلال در گفتار ، و تغییر در حجم صدا ، از جمله گرفتگی صدا باشد. علائم بوتولیسم ناشی از غذا در کودکان ممکن است شامل مشکل در بلع ، اختلال در گفتار ، ضعف عمومی و فلج باشد. در همه موارد ، بوتولیسم تب ایجاد نمی کند. در موارد شدید ، افراد می توانند بمیرند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir