[ad_1]

آژانس بازرسی مواد غذایی کانادا (CFIA) هشدار برای برخی از محصولات هسته زردآلو بسته بندی شده توسط وه یان تانگ نیز هست حاوی آمیگدالین بیش از حد است که می تواند مسمومیت حاد سیانید ایجاد کند. این هشدار به دلیل نتایج آزمایش CFIA ایجاد می شود.

در اوایل این ماه ، آژانس کانادایی از برداشت سایر هسته های زردآلو خبر داد.

مغز زردآلو ، سنگ میوه ، به طور طبیعی حاوی آمیگدالین است که پس از خوردن می تواند سیانور آزاد کند. بدن انسان می تواند مقادیر کمی سیانور را از بین ببرد ، اما مقادیر بیشتر منجر به مسمومیت با سیانور می شود که منجر به مرگ می شود. برخی مقامات بهداشتی در کشورهای دیگر می گویند تنها سه گودال کوچک می توانند مسمومیت ایجاد کنند.

محصولات موجود در اخطار:

نام تجاری تولید – محصول اندازه UPC کدها
هیچ (فقط با حروف چینی) مغز زردآلو تلخ 150 گرم 6 28110 69950 3

بهترین قبل

2021/09/30

هیچ (فقط با حروف چینی) مغز زردآلو شیرین 150 گرم 6 28110 69948 0

بهترین قبل

20/12/31

در زمان انتشار این مقاله ، هیچ گزارشی از بیماری های مرتبط با مصرف این محصولات گزارش نشده است.

مصرف کنندگان باید بررسی کنند که آیا محصولات آسیب دیده را در خانه آنها دارید یا خیر. اگر محصولات آسیب دیده در خانه آنها باشد ، نباید آنها را مصرف کرد.

اگر کاربر فکر می کند که از این محصول بیمار شده است ، باید فوراً با پزشک خود تماس بگیرد.

مسمومیت با سیانید
علائم مسمومیت با سیانید شامل ضعف و گیجی ، اضطراب ، بی قراری ، سردرد ، حالت تهوع ، دشواری تنفس و تنگی نفس ، از دست دادن هوشیاری ، تشنج و ایست قلبی است.

یک نظر اداره ایمنی غذا در اروپا (EFSA) از سال 2016 نشان داد که خوردن بیش از سه هسته کوچک زردآلو خام یا کمتر از نیمی از یک هسته بزرگ در هر وعده می تواند از میزان ایمن فراتر رود. برخی از فروشندگان آنها را به عنوان غذاهای ضد سرطان تبلیغ می کنند و به ترتیب مصرف 10 و 60 آجیل در روز را برای عموم مردم و بیماران سرطانی تشویق می کنند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir