[ad_1]

اگرچه نوع شیوع آن در کاهو شناسایی شد ، اما مقامات فدرال امروز همچنان گفتند که منبع شیوع E. Coli O157: H7 مشخص نیست. CDC اعلام کرد که شیوع به پایان رسیده است.

بر اساس به روزرسانی شیوع بیماری که امروز از مرکز کنترل و پیشگیری بیماری ها منتشر شده است ، “آزمایش های آزمایشگاهی یک نوع شیوع را در یک نمونه کاهو Tanimura & Antle romaine در بسته یک سر ، که در 6 نوامبر سال 2020 بود ، شناسایی کرد.” “با این حال ، محققان نتوانسته اند تشخیص دهند که آیا کسی در این شیوع از خوردن محصول خارج شده بیمار شده است. هیچ کس به طور خاص از خوردن کاهو Tanimura & Antle romaine خبر نداده است ، و برخی از افراد قبل از تاریخ “بسته بندی” محصولات خارج شده بیمار شدند.

“FDA (سازمان غذا و دارو) تحقیقات پیگیری را انجام داده و با شرکای دولت برای بازرسی در چندین مزرعه همکاری کرده است. با این حال ، هیچ یک از یافته ها منبع مشترکی را در زنجیره توزیع شناسایی نکرده و یا مزارع را به شیوع بیماری مرتبط نکرده است. “

CDC ، مقامات بهداشتی و نظارتی در چندین ایالت و FDA ایالات متحده حداقل سه مورد شیوع چند جانبه E. coli O157 را بررسی می کنند: عفونت های H7 با علل هنوز ناشناخته. طبق بروزرسانی CDC ، این شیوع با دو شیوع دیگر E. coli O157: H7 متفاوت است که در همان زمان اتفاق افتاده است.

CDC امروز گزارش داد ، از 16 دسامبر ، در مجموع 18 نفر آلوده به E. coli O157: H7 در 9 کشور گزارش شده است. این بیماری ها در تاریخ های مختلف از 2 سپتامبر تا 6 نوامبر سال 2020 آغاز شده است. بیماران 8 تا 71 سال دارند ، با میانگین سنی 28 سال و 72 درصد آنها زنان هستند. از 16 بیمار با اطلاعات موجود ، شش نفر در بیمارستان بستری شدند. هیچ کشته ای گزارش نشده است.

مقامات بهداشت عمومی ایالتی و محلی با افراد بیمار مصاحبه کردند تا مشخص کنند در طول هفته قبل از بیماری چه می خورند و یا در معرض قرار گرفتن در معرض آنها قرار می گیرند. از 13 نفری که مصاحبه شده است ، همه گزارش کرده اند که انواع سبزیجات برگ دار را می خورند یا شاید می خورند ، از جمله کاهوی رومائی که توسط نه نفر ، اسفناج نه نفر و کاهوی کوه یخی توسط هفت نفر از بیماران خورده شده است.

بر اساس به روزرسانی CDC ، “این شیوع قبل از اینكه محققان اطلاعات كافی برای شناسایی منبع احتمالی داشته باشند ، پایان یافت.”

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir