[ad_1]

CDC اپیدمی کشنده E. coli O157: H7 را تمام شده اعلام کرد ، اما علت آن همچنان یک راز است.

شیوع این بیماری که از اواسط دسامبر سال 2020 آغاز شد ، حداقل تا 12 ژانویه سال جاری بر مردم تأثیر می گذارد. بر اساس به روزرسانی شیوع این ظهر که توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری منتشر شد ، یک نفر درگذشت.

نمونه های بیش از نیمی از بیماران عفونت های مقاوم به آنتی بیوتیک داشتند. توالی کل ژنوم (WGS) نشان می دهد که همه بیماران دارای سویه های نزدیک به E. Coli O157: H7 هستند. بر اساس CDC ، این بدان معناست که افرادی که در این شیوع قرار دارند احتمالاً از خوردن همان غذا بیمار شده اند. تعدادی از بیماران فوران شده قبل از بیمار شدن از خوردن کاهو چاودار خبر دادند.

CDC گزارش داد: “WGS همچنین نشان داد كه این سویه قبلاً به منابع مختلفی از جمله كاهو و آب تفریحی مرتبط بوده است.” “FDA تحقیقاتی را برای ردیابی چندین محصول انجام داده است ، اما منبع مشترک یا نقطه احتمالی آلودگی را شناسایی نکرده است.”

در زمان به روزرسانی CDC ، سازمان غذا و دارو وب سایت خود را برای بررسی شیوع خاصی به روز نکرده است. با این حال ، CDC اعلام کرد که تحقیقات آن به پایان رسیده است.

در مجموع 22 نفر در هفت کشور سرپایی تأیید شده اند. به ویژه بیماری های شدید در این شیوع ، به نیمی از 11 بیمار نیاز به درمان بستری در بیمارستان ها دارند.

این بیماری ها از تاریخ 18 دسامبر سال 2020 تا 12 ژانویه سال جاری آغاز شد.

افراد بیمار از 10 تا 95 سال سن دارند و میانگین سنی آنها 28 سال است. از 20 نفر با اطلاعات موجود ، 11 نفر در بیمارستان بستری شدند. از بین 18 فرد دارای اطلاعات ، سه نفر به نوعی نارسایی کلیه مبتلا شدند که سندرم همولیتیک اورمیک (HUS) نامیده می شود. یک مرگ از واشنگتن گزارش شده است.

این شیوع یکی از سه مورد کشف شده در سال 2020 است که هیچ منبع قطعی برای آن شناسایی نشده است. به گفته CDC و FDA ، یک شیوع به طور کلی با سبزیجات برگ دار ارتباط دارد ، و برخی از آن ها به رنگ قرمز است ، اما چیزی قطعی نیست. رومن به عنوان یکی از چندین منبع احتمالی شیوع دیگر ذکر شد.

هیچ تشنجی در ارتباط با هیچ یک از سه شیوع بیماری آغاز نشده است.

اولین شیوع سبزیجات برگ دار 40 نفر را در 19 ایالت آلوده کرد و در 20 کشور بستری شد. هیچ کس درگذشت.

در شیوع دوم ، علت آن به طور قطعی مشخص نیست ، یک نفر فوت کرد و در مجموع 32 نفر در 12 کشور بیمار شدند. پانزده نفر از بیماران نیاز به بستری شدن دارند.

برای عفونت های E. coli
هر کسی که علائم عفونت E. coli را در خود ایجاد کرده است باید به دنبال مراقبت پزشکی باشد و درمورد قرار گرفتن در معرض این باکتری به پزشک خود اطلاع دهد. برای تشخیص عفونتهایی که ممکن است بیماریهای دیگر را تقلید کنند ، آزمایشات خاصی لازم است.

علائم عفونت E. coli در افراد مختلف متفاوت است ، اما اغلب شامل گرفتگی شدید معده و اسهال است که اغلب خونین است. بعضی از بیماران ممکن است تب هم داشته باشند. بیشتر بیماران در طی پنج تا هفت روز بهبود می یابند. با توجه به مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) ، دیگران ممکن است علائم و عوارض شدید یا تهدید کننده زندگی داشته باشند.

حدود 5 تا 10 درصد از عفونت هایی که با E. coli تشخیص داده می شوند ، یک عارضه بالقوه تهدید کننده زندگی برای نارسایی کلیه ایجاد می کنند که به عنوان سندرم همولیتیک اورمیک (HUS) شناخته می شود. علائم HUS شامل تب ، درد شکم ، احساس خستگی بسیار زیاد ، کاهش دفعات ادرار ، کبودی یا خونریزی و رنگ پریدگی غیر قابل توضیح است.

بسیاری از افراد مبتلا به HUS طی چند هفته بهبود می یابند ، اما برخی از آنها دچار آسیب دیدگی دائمی یا مرگ می شوند. این وضعیت در افراد در هر سنی ممکن است رخ دهد ، اما بیشتر در کودکان زیر پنج سال به دلیل سیستم ایمنی نابالغ ، افراد مسن به دلیل ضعف سیستم ایمنی بدن و افرادی که دارای نقص سیستم ایمنی هستند ، مانند بیماران سرطانی ، شایع است.

افرادی که علائم HUS را تجربه می کنند باید فوراً به فوریت های پزشکی مراجعه کنند. افراد مبتلا به HUS احتمالاً در بیمارستان بستری می شوند ، زیرا این بیماری می تواند سایر مشکلات جدی و مداوم مانند فشار خون بالا ، بیماری مزمن کلیه ، آسیب مغزی و مشکلات عصبی را ایجاد کند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir