[ad_1]

به دنبال هشدار آخر هفته USDA برای شیوع سالمونلا هادر مرتبط با بوقلمون ، CDC امروز اعلام کرد که 28 نفر در ده ایالت بیمار را تأیید کرده اند.

بوقلمون چرخ کرده تازه از تاریخ فروش گذشته است ، بنابراین بیش از 200000 پوند ترکیه به عنوان گواهینامه برداشت ، به گفته بازرسی ایمنی غذا و غذا وزارت کشاورزی ایالات متحده (FSIS). این آژانس در تاریخ 10 آوریل هشدار بهداشت عمومی را صادر کرد و از مردم خواست که فریزرهای خانه خود را از نظر استفاده نکردن قطعات بوقلمون بررسی کنند.

با توجه به اعلام امروز شیوع توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ، آزمایش روی بسته باز نشده بوقلمون درگیر ، که از خانه یک بیمار گرفته شده ، شیوع سالمونلا را پیدا کرد. نمونه بوقلمون توسط Plainville Brands LLC در پنسیلوانیا تولید شده است.

Plainville Brands حداقل در سه مارک – Wegman’s ، Nature’s Promise و Plainville Farms – بوقلمون زمینی را که تحت اخطار بهداشت عمومی FSIS قرار دارد تولید می کند. با این حال ، منابع احتمالی سالمونلا را نمی توان به محصولات Plainville Brands محدود کرد.

طبق CDC “همه بیماری ها نمی توانند به بوقلمون تولید شده توسط Plainville Brands LLC مرتبط شوند”. “افراد بیمار گزارش می كنند كه ماركهای مختلف بوقلمون را از تعدادی فروشگاه خریداری می كنند و تحقیقات ردیابی USDA-FSIS چندین تاسیسات فرآوری بوقلمون را شناسایی كرده است. سویه شیوع نیز در نمونه های چندین محصول بوقلمون جمع آوری شده توسط مقامات دولتی و نظارتی برای آزمایش معمول شناسایی شد. “

از تاریخ 12 آوریل ، CDC گزارش داد ، 28 سویه تایید شده از سویه سالمونلا هادار وجود دارد. آنها در 12 ایالت زندگی می کنند و از ماین به آریزونا می رسند. تاریخ بیماری آنها از 28 دسامبر سال 2020 تا 4 مارس سال جاری متفاوت است. محدوده سنی بیماران از 1 تا 92 سال بود. دو نفر آنقدر بیمار بودند که مجبور شدند در بیمارستانها بستری شوند. هیچ کشته ای گزارش نشده است.

همراه با اعلامیه امروز ، CDC از مردم خواست كه محصولات بوقلمون زمینی مربوط به شیوع را نخورند ، بفروشند و از آنها سرو نكنند. همانند اخطار FSIS ، CDC می گوید که بوقلمون باید بلافاصله دور ریخته شود ، حتی اگر یخ زده باشد.

درباره عفونت های سالمونلا
غذاهای آلوده به باکتری سالمونلا معمولاً به نظر نمی رسند ، بو نمی گیرند و از بین نمی روند. هرکسی می تواند به عفونت سالمونلا مبتلا شود. براساس CDC ، نوزادان ، کودکان ، افراد مسن و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند بیشتر در معرض خطر بیماری جدی قرار دارند زیرا سیستم ایمنی بدن آنها شکننده است.

هر کسی که بوقلمون زمینی خورده باشد و علائم عفونت سالمونلا را پیدا کند باید به دنبال مراقبت های پزشکی باشد. افراد بیمار باید در معرض احتمال قرار گرفتن در معرض باکتری سالمونلا به پزشکان خود بگویند ، زیرا آزمایش های ویژه ای برای تشخیص سالمونلوز لازم است. علائم عفونت سالمونلا می تواند سایر بیماری ها را تقلید کند ، که اغلب منجر به تشخیص نادرست می شود.

علائم عفونت سالمونلا ممکن است شامل اسهال ، گرفتگی شکم و تب در طی 12 تا 72 ساعت پس از خوردن غذای آلوده باشد. در غیر این صورت ، بزرگسالان سالم معمولاً چهار تا هفت روز بیمار هستند. در برخی موارد ، اسهال می تواند به حدی شدید باشد که بیماران باید در بیمارستان بستری شوند.

بزرگسالان ، کودکان ، زنان باردار و افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند ، مانند بیماران سرطانی ، به احتمال زیاد به بیماری شدید و شرایط جدی ، گاهی تهدید کننده زندگی مبتلا می شوند.

برخی از افراد بدون اینکه بیمار شوند یا علائمی از خود نشان دهند ، آلوده می شوند. با این حال ، آنها هنوز هم می توانند عفونت را به دیگران منتقل کنند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir