[ad_1]

نظر

امسال تحت تأثیر همه گیر جهانی ویروس کرونا قرار گرفت ، اما بسیاری از شگفتی های دیگر مانند آبجو آلوده در برزیل ، بقایای آفت کش ها در دانه های هند و تأیید گوشت سلولی در سنگاپور را نیز به همراه داشت.

همانطور که می توانید تصور کنید ، تلاش برای غلظت مقالات 52 هفته ای در 10 لهجه ، به معنای این است که بسیاری از موارد اینگونه نیستند. برخی از این موارد شامل شیوع بوتولیسم در ویتنام از پته ، مسمومیت غذایی در هنگ کنگ از ساندویچ ها ، مطالعه توسط تحقیقات جهانی بنیاد لوید ، یافته های اپیدمی کمک های غذایی در سال 2019 و شیوع آنسفالیت منتقله از طریق کنه ( TBE) مرتبط با شیر خام پنیر بز در فرانسه است. آنچه در این لیست انجام شده است در زیر است:

1) آلودگی با آبجو برزیلی

Cervejaria Backer در مرکز آلودگی آبجو در برزیل بود. ده نفر جان خود را از دست دادند و 42 مورد مشکوک علائمی از جمله نابینایی و فلج صورت داشتند. مردم توسط دی اتیلن گلیکول ناشی از نوشیدن آبجو از کارخانه آبجو سازی مسموم شده اند. این شرکت اصرار دارد که از این ماده استفاده نکرده بلکه از مونو اتیلن گلیکول استفاده کرده است.

تحقیقات پلیس نشان داد که این یک حادثه ناشی از نقص تولید در یک مخزن نصب شده در سپتامبر 2019 است ، اما وزارت کشاورزی ، دام و تأمین پیشنهاد می کند که این آلودگی از ژانویه 2019 رخ داده است. تمام جنبه های حقوقی این حادثه هنوز مشخص نیست بنابراین این یکی از مواردی است که باید در سال 2021 کنترل شود.

2) حمل مشکوک بذر از چین

مردم در سراسر جهان بسته های دانه ای دریافت می کردند که به نظر می رسید بیشتر از چین باشد.

در حالی که از ماه سپتامبر همه چیز آرام شده است ، بسته های بذر ترکیبی از گونه های زینتی ، میوه و سبزیجات ، گیاهان و علف های هرز بوده است.

گزارش ها در طول سال از ایالات متحده ، کانادا ، هند ، اسرائیل ، لهستان ، ژاپن ، ایرلند ، آلمان ، استرالیا ، انگلستان و فرانسه دریافت شده است.

تصور می شد این یک کلاهبرداری اینترنتی است که در آن فروشندگان اقلام ناخواسته را برای مصرف کنندگان بی خبر ارسال می کنند و آنها نظرات جعلی را برای هدایت فروش ارسال می کنند.

3) اکسید اتیلن موجود در کنجد از هند

نتیجه تشنج محصولات در اروپا از این حادثه است و به 100 ، اگر نه هزاران ، رسیده است.

اتحادیه اروپا بررسی دانه های کنجد را از هند تشدید کرده است. از اتیلن اکسید برای جلوگیری از رشد سالمونلا در هنگام ذخیره برخی از دانه ها در هند استفاده شده است. این ماده ای است که ژنوتوکسیک و سرطان زا محسوب می شود. این آزمایش ها باقیمانده هایی را در سطوح بیش از 1000 برابر حد مجاز حداکثر 0.05 میلی گرم در هر کیلوگرم تعیین شده توسط مقررات یافت. بلژیک اولین بار در ماه سپتامبر سیگنال داد. حداقل یک محموله 250 تنی بذر و پنج تولید کننده هندی شامل می شود.

4) دومین روز جهانی ایمنی غذا

روز جهانی ایمنی غذا در ماه ژوئن برای همه گیری به صورت آنلاین ارسال شد ، اما شامل 100 فعالیت ، رویداد و کمپین در بیش از 60 کشور جهان بود. این رویداد سالانه توسط سازمان بهداشت جهانی (WHO) و سازمان غذا و کشاورزی (FAO) ، سازمان ملل متحد پشتیبانی می شود.

کارشناسان منطقه آسیا و اقیانوسیه یک وبینار برگزار کردند ، مرکز پان آمریکن برای بیماری پا و دهان و بهداشت عمومی دامپزشکی و آژانس بهداشت عمومی کارائیب چشم اندازهای خود را به اشتراک گذاشتند ، در حالی که WHO و FAO یک جلسه زنده در فیس بوک ترتیب دادند. مدیر منطقه ای WHO در آفریقا و دفتر منطقه ای در اروپا نظرات جغرافیایی متفاوتی را ارائه دادند و سازمان ایمنی غذایی اروپا (EFSA) میزبان پرسش و پاسخ در توییتر بود.

همچنین در ماه ژوئن ، ایمنی مواد غذایی موضوع روز جهانی اعتبار بخشی به رهبری همکاری بین المللی اعتبار بخشی آزمایشگاه (ILAC) و انجمن بین المللی اعتباربخشی (IAF) بود.

5) اقدام اتحادیه اروپا کوید -19

اگر تاکنون به شواهدی مبنی بر بهره مندی مردم از یک بحران نیاز داشتید ، به دنبال چیزی جز آخرین اقدامات هماهنگ در اروپا نباشید.

تعداد تبلیغات آنلاین مواد غذایی که گفته می شود برای جلوگیری یا درمان ویروس کرونا در اروپا است از زمانی که این عملیات در آوریل آغاز شده است از 600 مورد عبور کرده است. ایتالیا بیشترین پس از آلمان را گزارش می کند. این تا بهار سال 2021 ادامه دارد ، بنابراین باید دید تعداد بیشتری از آنها ثبت خواهد شد. غذاهای رژیمی ، مکمل ها و غذاهای غنی شده دسته اصلی محصولات هستند. شواهد تا به امروز این ادعا را تأیید نمی کند که هر ماده غذایی یا مکمل غذایی از COVID-19 محافظت می کند.

6) مارک های تایگر Enterprise Foods را به فروش می رساند

از زمان شیوع لیستریا در سال 2017 و 2018 در آفریقای جنوبی ، پیشرفت عمومی کمی در پرونده دادرسی طبق عمل وجود داشته است. اما امسال ، Tiger Brands بخش گوشت فرآوری شده خود را که شامل Enterprise Foods است ، بخشی را که محصول گوشتی را تولید می کند ، فروخت.

کشتارگاه Silver Blade ، یکی از زیرمجموعه های Country Bird Holdings ، کارخانه های فرآوری گوشت را در Germiston ، Polokwane و Pretoria خریداری کرده است. به نظر می رسد که مارک Enterprise باقی خواهد ماند ، اما نام واحد تجاری Enterprise Foods تغییر خواهد کرد. معامله تأثیری در عمل جمعی ندارد.

این شیوع شامل 1065 بیمار تأیید شده و 218 مورد مرگ بود و در یک محصول گوشتی فرآوری شده آماده خوردن به نام poloni ، تولید شده توسط Enterprise Foods در Polokwane ، یافت شد.

7) بهداشت عمومی در انگلیس ملموس است

یکی از پیامدهای همه گیری این است که بهداشت عمومی انگلیس (PHE) در ماه اوت ویران شد. برخی در زمان شیوع COVID-19 از آژانس انتقاد کردند ، در حالی که دیگران گفتند که این کشور به عنوان یک گوسفند از طرف دولت استفاده می شود. از دیدگاه من ، تلاش برای به دست آوردن اطلاعات غذایی ، افراد در PHE با بهترین افراد در جهان هستند ، اما مطمئناً می توان ارتباط و شفافیت بیشتری داشت.

این آژانس مسئول بهداشت عمومی در انگلیس است ، اما مشخص نیست که فعالیتهای مربوط به مواد غذایی و عوامل بیماری زا در سازمان جدید به کجا می انجامد. اما ، به موسسه ملی بهداشت (NIHP) خوش آمدید. انتقال در بهار 2021 تکمیل خواهد شد.

8) شیوع سالمونلا در انگلستان

سالمونلا در شیوع بیماری های انگلیس در سال 2020 غالب است. بیش از 100 عفونت سالمونلا تیفی موریوم در انگلیس به آجیل برزیلی بولیوی مرتبط هستند ، در حالی که فرانسه ، لوکزامبورگ ، هلند و کانادا نیز موارد مختلفی داشته اند.

عفونت های سالمونلا انتریتیدیس مربوط به محصولات مرغ منجمد منجر به بیماری حدود 400 نفر در انگلیس ، بیماران در ایرلند شده و شیوع آن نیز توسط EFSA و ECDC در حال بررسی است. در پایان ژانویه باید بیشتر در این باره بشنویم.

سرانجام ، حدود 40 مورد سالمونلا انتریتیدیس مربوط به تخمهای شیر انگلیس بود. این آیین نامه وضعیت تخم های تخم گذاری شده توسط مرغ های واکسینه شده را بهبود بخشیده است ، اما این بیماری ها نشان می دهد که هنوز هم ممکن است اتفاق بیفتد.

9) FSA اطلاعات مربوط به بیماری های ناشی از غذا را به روز می کند

آژانس استاندارد غذا در سال 2020 کارهای زیادی در زمینه بیماری های منتقله از طریق غذا انجام داده است ، از جمله انتشار اطلاعات به روز. FSA تخمین می زند که هر ساله حدود 2.4 میلیون مورد بیماری ناشی از غذا در انگلیس وجود دارد. این در مقایسه با پیش بینی یک میلیون نفر برای سال 2009 است. این افزایش به برآوردهای بهتر مربوط می شود ، نه اینکه افراد بیشتری بیمار شوند.

در مقاله دیگری ، آژانس گفته است كه مقایسه دقیق میزان بیماری بین كشورها امكان پذیر نیست. برآورد هزینه های بیماری نشان می دهد که کل بار بیماری های ناشی از غذا در سال 2018 در انگلیس حدود 9 میلیارد پوند (11.2 میلیارد دلار) بوده است.

10) سنگاپور گوشت پرورش یافته در آزمایشگاه را تأیید می کند

سنگاپور اولین کشوری بود که فروش گوشت سلولی را تأیید کرد. شرکت آمریکایی Eat Just این افتخار را دریافت کرد. گوشت مبتنی بر سلول ، بافت گوشتی است که بدون ذبح حیوانات تولید می شود. آژانس غذایی سنگاپور (SFA) اجازه فروش مرغ پرورش یافته آزمایشگاهی در این کشور را به این شرکت داده و هم اکنون در رستوران شروع به کار می کند. اکنون تمرکز بر روی کشور بعدی است و آیا این باعث جاری شدن سیل یا مصوبات برای این دسته از محصولات از سایر کشورها می شود؟

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir