[ad_1]

بر اساس یک مطالعه ، جریان های صوتی و حباب های میکروسکوپی هوا می توانند آلودگی های میکروبی را از برگ های اسفناج پاک کنند.

دانشمندان از جریان آب صوتی برای تمیز کردن برگ اسفناج به دست آمده از یک محصول زراعی استفاده کردند و سپس نتایج را با برگ های شسته شده در آب ساده با همان سرعت مقایسه کردند.

سالادها و سبزیجات سبز برگ می توانند در هنگام کشت ، برداشت ، تهیه و خرده فروشی به باکتری آلوده شوند که منجر به شیوع مواد غذایی می شود که می تواند کشنده باشد. هیچ فرآیند پخت و پز وجود ندارد که باعث کاهش بار میکروبی سالاد تازه و سایر ظروف حاصل از محصولات تازه شود ، بنابراین شستن توسط تامین کننده و مصرف کننده امری حیاتی است.

شستشو با صابون ، مواد شوینده ، سفید کننده یا سایر مواد ضد عفونی کننده توصیه نمی شود و ایجاد ترک در سطح برگ به این معنی است که شستشو با آب می تواند دوز عفونی به جا بگذارد. مواد شیمیایی نیز ممکن است به ترک نفوذ نکند.

دستگاه های تمیزکاری میکروسکوپی
پروفسور تیموتی لیتون از دانشگاه ساوتهمپتون انگلیس چند سال پیش این فناوری را اختراع کرد و مطالعه را رهبری کرد. وی گفت: جریان های آب حباب های میکروسکوپی و امواج صوتی را به پایین به برگها منتقل می کنند.

“در آنجا ، میدان صوتی بر روی سطح برگها و شکافهای برگها انعکاس پیدا می کند ، که حبابها را به سمت برگها و شکافها جذب می کند. زمینه صدا همچنین باعث می شود که دیواره حباب ها خیلی سریع موج بزنند و آنها را به ماشین لباسشویی میکروسکوپی تبدیل کنند. ”

“دیواره ضربان دار حباب ها باعث می شود که جریان های شدیدی در آب اطراف بالون حرکت کرده و میکروب ها را از برگها خارج کند. سپس باکتری ها ، بیوفیلم ها و حباب ها از روی برگ ها شسته می شوند و آن را تمیز و بدون پس مانده می گذارند. “

بارهای میکروبی روی نمونه های تمیز شده با و بدون جریان فعال شده با فراصوت (UAS) ذکر شده و با نمونه های شسته نشده در روز صفر و روز شش پس از تمیز کردن مقایسه شد. اثرات تمیز کردن UAS بر کیفیت برگ نیز مورد مطالعه قرار گرفت.

یافته های آلودگی پایین تر
نتایج منتشر شده در مجله اولتراسوند در پزشکی و زیست شناسی نشان می دهد که بار میکروبی روی نمونه هایی که به مدت دو دقیقه با UAS تمیز شده اند ، در روز ششم پس از تمیز کردن به طور قابل توجهی کمتر از افرادی است که بدون سونوگرافی درمان شده اند.

بر اساس مطالعه ، تمیز کردن به مدت دو دقیقه باعث آسیب قابل توجهی در سطح زمین نشده است که می تواند کیفیت کلی برگ ها را تحت تأثیر قرار دهد.

این پروژه همکاری بین Sloan Water Technology ، Vitacress و دانشگاه ساوتهمپتون است ، مشارکتی که Global-NAMRIP (شبکه جهانی مقاومت ضد میکروبی و پیشگیری از عفونت) ایجاد و پشتیبانی شده است.

حمایت از کار ویتاکرس ، تأمین کننده محصولات تازه بود. هلن بریرلی ، مدیر فنی گروه ، گفت این شرکت همیشه به پیشرفت های جدید علاقه مند است.

وی گفت: “در ویتاکرس ، ما محصولات خود را در آب طبیعی چشمه می شویم و این نوع فناوری نوین و نوآورانه ضمن اطمینان از حفظ تعهد ما نسبت به محیط زیست ، به بهبود روند کار ما کمک می کند.”

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir