[ad_1]

محققان اولین شیوع بوتولیسم گزارش شده در ویتنام را توصیف کرده اند ، که در ماه های اخیر با پیت گیاهخوار مرتبط بوده است.

حداقل 13 نفر پس از خوردن پته مین چای که اوایل امسال فراخوانده شد ، بیمار شدند.

مطالعه ای که توسط Wellcome Open Research منتشر شده است ، شش بیمار را شامل می شود که پس از خوردن پته موجود در بازار ، به بوتولیسم مبتلا می شوند. تشخیص بالینی با شناسایی کلوستریدیوم بوتولینوم نوع B از یک منبع غذایی قلمداد ساخته شده توسط شرکت Loi Song Moi تأیید شد.

آنتی توکسین بوتولینوم در شیوع ژوئیه و آگوست در ویتنام در دسترس نبود. اوایل ماه سپتامبر توسط سازمان بهداشت جهانی تهیه شد.

درمان اولیه و مداوم
در ژوئیه سال 2020 ، یک مرد 36 ساله تایوانی به بخش بیماری های گرمسیری در بیمارستان چو ری در شهر هوشی مین رفت. وی توسط یک بیمارستان محلی در استان خانه هوآ مراجعه کرد ، جایی که چهار روز زودتر با یک روز تهوع و استفراغ بستری شده بود.

وی خبر از مصرف غذاهای دریایی یک روز قبل از شروع علائم اولیه داد. بنابراین ، تشخیص اولیه مسمومیت با ساکسیتوکسین ، بروتوکسین یا تترودوتوکسین بود.

مورد دوم همسرش بود. او در سه ماهه دوم بارداری 36 ساله بود و همسرش را برای بیمارستان همراهی کرد. او غذاهای دریایی مشابه او و علائم مشابه دستگاه گوارش یک روز بعد داشت. وی قبلاً آزمایش نشده است اما به تاری دید و مشکل در بلع اشاره کرده است.

سه روز پس از بستری شدن در بیمارستان ، با بدتر شدن عملکرد تنفسی ، وضعیت آنها بدتر شد. بوتولیسم غذایی مشکوک شد و سابقه رژیم غذایی توسط نزدیکان آنها مورد بررسی مجدد قرار گرفت. این نشان داد که این زن و شوهر از مارک مشابه قارچ قارچی گیاهی تولید شده در ویتنام 20 تا 36 ساعت قبل از بروز اولین علائم استفاده کرده اند.

سه بیمار بعدی زنان ویتنامی 20 ، 24 و 26 ساله بودند که در اواخر ماه ژوئیه نیز توسط بیمارستان های محلی مراجعه کردند. این سه نفر دوستانی بودند که هیچ ارتباط اجتماعی با دو بیمار اول نداشتند. آنها سابقه علائم گوارشی تهوع ، استفراغ و دردهای شکمی را داشتند و به دنبال آنها مشکلات عصبی ، دشواری در تنفس و ضعف اندام طی دو روز آینده مشاهده شد.

به دلیل شباهت با موارد یک و دو ، سابقه مصرف غذا گرفته شد. آنها بین 24 تا 48 ساعت قبل از شروع علائم ، همان مارک شیرینی گیاهی مانند همسر قبلی خوردند.

نمونه پاته های دیگر از خانه بیماران گرفته شد. وجود کلستریدیوم بوتولینوم در نمونه های غذایی در همه موارد تأیید شد و تشخیص بوتولیسم مشخص شد. کلستریدیوم بوتولینوم از این بیماران جدا نشده بود ، اما در مدفوع دو مورد دیگر یافت شد.

سهام آنتی توکسین برای بیماری های نادر
پتای گیاهی حاوی بادام ، گردو و بادام هندی ، و همچنین قارچ است و در ظروف فلزی موجود است که شرایط بی هوازی لازم برای رشد باکتری ها و تولید سم را فراهم می کند.

آخرین مورد یک مرد 54 ساله ویتنامی بود که سه هفته پس از پنج مورد اول در ماه آگوست به بند رفت. وی سابقه سرگیجه ، حالت تهوع ، استفراغ و درد شکم را بیان کرد ، که 24 ساعت پس از خوردن همان مارکهای مزه گیاه خواری ظاهر شد. طی 24 ساعت آینده ، علائم دیگری از جمله دو بار و تاری دید مشاهده شد.

هر شش مورد نیاز به لوله گذاری و تهویه مکانیکی داشتند. زمان این کار بعد از مصرف پتیت از چهار تا نه روز متفاوت است.

با توجه به اینکه آنتی توکسین بوتولینوم در دسترس نبود و وضعیت شدید آنها ، همه بیماران نمونه ای را برای درمان تبادل پلاسما دریافت کردند ، اما هیچ سود مشخصی مشاهده نشد. تأخیر در تشخیص و فقدان درمان خاص منجر به نتایج بدتر بالینی می شود.

“تدارکات برای حفظ ذخایر آنتی توکسین های گران قیمت برای بیماری های نادر یک چالش است. محققان گفتند ، در صورت لزوم ، تعاونی های مرزی با ذخیره سریع ، می تواند یک راه حل باشد.

پنج مورد اول چهار تا پنج هفته قبل از مراجعه به بیمارستان های مراقبت های ویژه محلی در بیمارستان باقی مانده بودند. همه بیماران هنگام تخلیه به تهویه مکانیکی تهاجمی طولانی مدت نیاز دارند. بیمار ششم در اواخر ماه اکتبر در بیمارستان چوی ری تحت مراقبت های ویژه است.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir