[ad_1]

یک گزارش اطلاعاتی که توسط Advance Market Analytics منتشر شده است ، اطلاعات مفصلی درباره آینده احتمالی قرار گرفتن در معرض مواد غذایی در سراسر جهان ارائه می دهد ، و امنیت غذایی را از جمله مزایای آن ذکر می کند.

بر اساس گزارش “پیش بینی تابش مواد غذایی تا سال 2026” شرکت های ایالات متحده در حداکثر رشد بازار جهانی تابش غذایی در طول دوره پیش بینی شده 2021-2026 مشارکت خواهند کرد.

تابش مواد غذایی – استفاده از اشعه یونیزان به مواد غذایی – یک روش ایمنی غذایی ایده آل است زیرا طبق گفته کارشناسان ایمنی مواد غذایی ایالات متحده غذا را رادیواکتیو نمی کند ، کیفیت غذایی آن را به خطر نمی اندازد یا طعم ، بافت یا شکل ظاهری آن را به میزان قابل توجهی تغییر می دهد. در سراسر جهان. این فرآیند برای برخی از غذاهای وارد شده به ایالات متحده اجباری است. برخی از شرکت های آمریکایی گوشت گاو خام خود را تحت تابش قرار می دهند.

تابش مواد غذایی با کاهش یا از بین بردن میکروارگانیسم ها و حشرات ، ایمنی مواد غذایی را بهبود می بخشد و ماندگاری را طولانی می کند. بر اساس این مطالعه ، مانند شیر پاستوریزه ، تابش نیز می تواند غذا را برای مصرف کننده ایمن تر کند. سازمان غذا و دارو وظیفه تنظیم منابع تابش مورد استفاده در تابش غذا را بر عهده دارد. FDA فقط منبع تابش را برای استفاده در مواد غذایی تأیید می کند ، پس از اینکه مطمئن شد تابش غذایی بی خطر است.

عوامل بیماری زا مانند سالمونلا یا E.coli با تابش مواد غذایی از بین می روند. علاوه بر این ، تابش مواد غذایی باعث کاهش نیاز به سایر سموم دفع آفات می شود که می تواند به غذا آسیب برساند. این فرآیند به طور گسترده ای برای حفظ کیفیت غذا پذیرفته شده است. محققان گفتند این مزایا رشد بازار را افزایش می دهد.

تجزیه و تحلیل عمیق این عوامل ، از جمله کاهش سرعت اقتصادی ، اصلاحات محلی و جهانی و تأثیر COVID-19 ، برای تعیین چشم انداز رشد در آینده برای بازار جهانی انجام شده است. این گزارش مروری دقیق بر عوامل اصلی بازار تابش مواد غذایی و عواملی مانند موتور ، محدودیت ، روند گذشته و حال ، سناریوهای نظارتی و تحولات فناوری را ارائه می دهد.

مروری بر بینش ها:

موتورهای موجود در بازار

  • نگرانی های رو به رشد ایمنی غذا به رشد بازار کمک می کنند. بیماری های منتقل شده توسط مواد غذایی ناشی از آلودگی در حال افزایش است. علاوه بر این ، مصرف گوشت و غذاهای خام در حال افزایش است ، که می تواند توسط اشعه غذایی از میکروارگانیسم ها محافظت شود. این عوامل بازار پرتودهی غذایی را تغذیه می کنند.

روند بازار

  • تابش در میوه ها و سبزیجات تازه به طور فزاینده ای مورد استفاده قرار می گیرد.

محدودیت ها

  • عدم آگاهی در مورد مواجهه با مواد غذایی وجود دارد که می تواند مانع رشد بازار شود.

فرصت ها

  • مصرف غذاهای خام مانند کاهو و اسفناج در حال افزایش است.

چالش ها

  • برخی از افراد تمایلی به استفاده از فناوری ندارند.

بازیکنان اصلی

  • شرکت خدمات فناوری غذایی (ایالات متحده آمریکا) ، Sterigenics International Inc. (ایالات متحده) ، IONISOS SA (فرانسه) ، ScanTech Sciences Inc. (ایالات متحده آمریکا) ، شرکت GRAY STAR (ایالات متحده) ، خدمات REVISES (انگلستان) ، خدمات STERIS Isomedix (ایالات متحده) ، MDS Nordion (کانادا) و SADEX Corp. (ایالات متحده آمریکا).

گزارش کامل را می توان در اینجا یافت.

آیا علاقه مند هستید که در مورد تابش غذا بیشتر بدانید؟
IBA ، Aerial و Bühler یک سمپوزیوم آنلاین را به طور کامل به تابش مواد غذایی اختصاص دادند. سمپوزیوم بین المللی تابش غذایی (IFIS) قرار است از 9 تا 11 مارس به صورت آنلاین آغاز شود. جلسات زنده بین ساعت 13:00 تا 20:00 CET (GMT + 2) برنامه ریزی شده است و کمتر از یک ساعت پس از پایان جلسه ، تمام جلسات بصورت آنلاین در دسترس خواهند بود.

این سمپوزیوم شامل شش ماژول مختلف خواهد بود:

تابش غذایی

  • اطلاعات به روز در مورد کاربردهای فعلی تابش مواد غذایی ، از آمریکا به آسیا و استرالیا در سراسر اروپا.

آئین نامه

  • مروری بر قوانین مختلف قاره ها. با تمرکز ویژه بر اوضاع اروپا.

کیفیت غذا

  • اثرات تابش بر کیفیت غذا: عوارض مثبت و جانبی برای کاربردهای مختلف ، مربوط به سطوح مختلف دوز – گیاه بهداشتی ، ضد عفونی کننده و عقیم شده.

دوزیمتری

  • نقشه برداری از دوز ، شبیه سازی مونت کارلو و مثالهای عملی.

راه حل های فنی

  • مرور روشهای مختلف تابش و کاربردهای مربوط به آنها ، از جمله بررسی الکترونهای کم انرژی ، الکترونها و فوتونهای با انرژی زیاد.

سمینارها

  • 3 سمینار عملی برای نظارت بر فرآورده های غذایی در مراحل مختلف تابش ، دوزیمتری ، تجزیه و تحلیل فیزیکی و شیمیایی در آزمایشگاه ها.

برای کسب اطلاعات بیشتر یا ثبت نام در IFIS ، به وب سایت آنها مراجعه کنید.

درباره AMA: Advance Market Analytics در صنعت تحقیقات بازار کار می کند. این یک بررسی کمی B2B از 500 شرکت Fortune در مورد فرصت های ظهور با رشد بالا ارائه می دهد که بیش از 80 درصد درآمد شرکت های جهانی را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، کلیک اینجا)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir