گوشت وارداتی همراه با شیوع سالمونلا در نروژ


مقامات نروژی منبع شیوع سالمونلا در کنار گوشت از آلمان را کشف کرده اند.

سالمونلا انتریتیدیس با همان مشخصات ژنتیکی شیوع در یک محموله گوشت گاو وارد شده از آلمان پیدا شد. این حساب از بازار خارج شده است. در تولید گوشت چرخ کرده و در همان کارخانه برگر استفاده می شود.

Folkehelseinstituttet (موسسه بهداشت عمومی نروژ) قبلاً گزارش داده بود که 20 نفر بیمار هستند.

اکنون مشخص شده است که 22 نفر بیمار شدند و 19 نفر نیز به دلیل ابتلا به بیماری شیوع آلوده شدند. تأیید برای سه نفر در انتظار است ، اما تجزیه و تحلیل های اولیه نشان می دهد که آنها متعلق به شیوع آن هستند.

تطبیق نمونه ها از محصولات و بیماران
سن این بیماران 11 تا 91 سال است و تقریباً دو سوم آنها زن هستند. ده نفر در بیمارستان بستری شدند. نمونه ها از اواخر ژانویه تا اواخر فوریه گرفته شد.

بیماران از نظر جغرافیایی در مناطق وسیعی از نروژ توزیع می شوند. یازده فرد آلوده در ویکن ، سه نفر در اسلو ، دو نفر در اینلندت و یک نفر در وستفولد و تلمارک ، آگر ، روگالند ، وست لند ، مره و رومسدال و نوردلند زندگی می کنند.

چندین بیمار گوشت چرخ کرده را ذکر کردند که به گفته مقامات ، این ماده از مواد اولیه حاصل از این گروه تولید شده است.

تحقیقات در مورد شیوع بیماری ، شامل صنعت ، مقامات محلی بهداشت مربوط ، انستیتوی دامپزشکی و سازمان ایمنی مواد غذایی نروژ (Mattilsynet) ادامه دارد.

یک نمونه سالمونلا مثبت از وارد کننده Prima Jæren به دست آمد. در اواخر ژانویه سال جاری ساخته شده و توسط این شرکت ساخته شده است.

موسسه دامپزشکی با تعیین توالی کل ژنوم ، نوع سالمونلا را شناسایی می کند. Folkehelseinstituttet نمونه های افراد آلوده را تجزیه و تحلیل کرد و دریافت که این باکتری ها یکسان بوده و از یک منبع هستند.

برداشت محصول
NorgesGruppen گوشت چرخ کرده و همبرگرهایی را با تاریخ انقضا مشخص فراخواند. این اقلام توسط Norfersk تهیه می شوند و دارای برچسب های Folkets ، Meny ، Spar یا Kiwi هستند. همه آنها منسوخ شده اند و تاریخ آنها از 7 تا 9 فوریه است ، اما مردم هنوز هم می توانند آنها را در خانه در فریزر خود داشته باشند. مصرف کنندگان توصیه می شود آنها را دور بریزند و یا محصولات را به فروشگاه بازگردانند.

همه برگرها از مواد اولیه نروژی استفاده می کنند ، اما به دلیل تولید همان خط تولید مواد اولیه وارداتی ، در برداشت وجود دارد.

بخشی از این گروه تحت تأثیر نیز به شرکت های دیگر فروخته شده است و Mattilsynet هنوز در تلاش است تا همه موارد را ردیابی کند.

هر ساله بین 900 تا 1300 مورد از بیماری های سالمونلوز با بیشتر افراد آلوده به خارج از کشور به Folkehelseinstituttet گزارش می شود.

تجزیه و تحلیل اولیه نشان می دهد که هیچ ارتباطی بین این شیوع و یکی از سالمونلا انتریتیدیس در سوئد وجود ندارد که 12 نفر از جمله هشت کودک زیر 10 سال را تحت تأثیر قرار داده است. تحقیقات در مورد منبع در سوئد ادامه دارد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>