[ad_1]

به گفته محققان ، شیوع شیگلا در انگلیس در سال 2018 احتمالاً توسط گشنیز آلوده ایجاد شده است.

شیوع ملی مسمومیت غذایی بر اساس یک نسخه خطی پذیرفته شده در مجله اپیدمیولوژی و عفونت ، احتمال انتقال یک سویه مقاوم به چند دارو از شیگلا سونئی را از طریق وسیله نقلیه غذایی پخش شده در یک منطقه وسیع جغرافیایی برجسته می کند.

این غذا در بسیاری از رستوران های مناطق مختلف که بخشی از حق رای دادن نبودند با غذا در ارتباط بود. توالی کل ژنوم به شناسایی ارتباطات بالقوه بین رستوران ها کمک کرد.

محققان گفتند که اقدامات بهداشتی ضعیف در هنگام کشت ، توزیع یا تهیه محصولات تازه احتمالاً در ایجاد آلودگی نقش دارد.

مشخص شد که حوادث مرتبط هستند
در مارس 2018 ، بهداشت عمومی انگلیس عفونت های شیگلا سونئی را در افرادی که در سه رستوران مختلف در انگلیس غذا می خوردند گزارش کرد. در ابتدا شیوع به عنوان وقایع جداگانه مورد بررسی قرار گرفت ، اما توالی کل ژنوم نشان می دهد که آنها توسط همان سویه ایجاد می شوند.

در مجموع 33 بیمار با هفت سایت مختلف متخصص در غذاهای هندی یا خاورمیانه مرتبط بودند. پنج نتیجه با دو یا چند بیمار مرتبط است. همه رسانه ها از گشنیز تازه استفاده می کردند ، اگرچه هیچ منبع مشترکی پیدا نشد.

دو سوم موارد تایید شده مرد هستند. سن بیماران از 12 تا 59 سال متغیر است. شروع علائم بیشتر آنها از 26 مارس تا 3 آوریل 2018 بود. چهار نفر بین دو تا پنج شب در بیمارستان بستری شدند.

بیماران در فاصله 24 تا 31 مارس 2018 در مکان های آسیب دیده قرار گرفتند. اولین تماس در یک سایت در بدفورد بود ، و پس از آن سایت هایی در West Midlands و دو سایت در Bradford بود.

مقامات محیط زیست ضعف در کنترل درجه حرارت و تمیز کردن استانداردها و همچنین عدم رعایت بهداشت دست در یکی از فروشگاه های West Midlands را ذکر کردند. درجه بهداشت مواد غذایی 1 بود. پس از انفجار ، رستوران بازسازی شد و در مورد بهبود مسیر آشپزخانه مشاوره داده شد.

مطالعات ردیابی مواد غذایی نشان داده است که برگهای تازه گشنیز تنها ماده مشترکی است که به تمام مکانهای مراجعه شده توسط بیماران تحویل داده می شود. در کل 86٪ موارد در مطالعه کوهورت ، خوردن غذاهای حاوی گشنیز را گزارش کرده اند.

سه مکان گشنیز تازه را از بازارهای محلی خریداری کرده اند و دیگری آن را از یک سوپرمارکت زنجیره ای ملی خریداری کرده است. تعیین محل رشد گشنیز امکان پذیر نبود.

نقطه احتمالی آلودگی
تیم کنترل شیوع گفت که معقولترین توضیحات در مورد شیوع آلودگی گشنیز در نقطه تولید یا در هنگام توزیع عمده است.

ذخایر عمده گشنیز که وارد بازار عمده فروشی می شود به چند گروه یا گروه کوچکتر در چندین مکان تقسیم می شود. این کار با دستی انجام می شود و امکان آلودگی توسط فرد نگهدارنده مواد غذایی فراهم می شود. هیچ مدرکی مبنی بر دست زدن به غذای آلوده به گشنیز در رستوران ها وجود ندارد ، زیرا مشخص نیست که وی بیمار است.

با توجه به تاخیر زمانی بین شناسایی شیوع موضعی و تأیید WGS ، برگ گشنیز به عنوان بخشی از تحقیقات اولیه شیوع گرفته نشد.

نمونه های غذایی شش و نه روز پس از مواجهه با بیماران جمع آوری می شود ، بنابراین بعید است که همان دسته ای باشند که افراد قبل از شروع بیماری مصرف کرده اند.

تجزیه و تحلیل داده های WGS همچنین نشان داد که یک ارتباط نزدیک بین سویه شیوع و جدا شده از موارد در انگلستان با سفرهای اخیر به پاکستان وجود دارد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir