گزارش کنترل مواد غذایی در کاتالونیا ناسازگاری ها را به تفصیل شرح می دهد


مقامات کاتالونیا جزئیات کنترل کیفیت رسمی غذا و تقلب در سال 2019 را منتشر کرده اند.

دولت وزارت کشاورزی ، مالداری ، شیلات و مواد غذایی کاتالان در اسپانیا طی سال گذشته بیش از 900 مورد بازرسی در 133 شرکت انجام داده است. بیشتر شرکتهای بازرسی شده در بخش محصولات گوشتی بودند و پس از آنها تولیدکنندگان شراب و همچنین شرکتهای فرآوری گوشت و ماهی قرار داشتند.

انواع کنترل مربوط به قابلیت ردیابی و برچسب گذاری ، فرآیندها و تأیید کیفیت و اصالت محصول. مقامات 438 برچسب روی 114 محصول را بررسی کردند و دریافتند که 341 مورد از آنها شرایط لازم را ندارند. به گفته مقامات ، اپراتورهای بازرسی شده خطر متوسط ​​یا زیاد خطر وجود دارند ، بنابراین داده ها وضعیت کلی صنعت را منعکس نمی کنند.

این اقدام شامل بیش از 250 مورد بازرسی اکتشافی ، بیشتر در گوشت ، بلکه در مورد شراب ، غذاهای فرآوری شده و آرد ، غلات و سایر محصولات نیز می باشد. این کنترل ها اطلاعاتی را برای ارزیابی ریسک در شرکت ها فراهم می کند.

نتایج کنترل ها
از بیش از 900 مورد بازرسی ، 351 مورد مغایرت شناسایی شد. در حدود نیمی از غذاهای فرآوری شده ، آجیل و میوه های خشک ، گوشت و محصولات شراب مشکلاتی یافت شد.

مشکلات مربوط به بررسی اسناد همراه و سیستم رهگیری ، بررسی نتایج بررسی های قبلی ، بررسی نامگذاری محصول با برچسب گذاری و تحقیق و ارزیابی فرایندهای تولید.

نمونه هایی از تخلفات شامل برچسب گذاری نادرست ، گمراه کننده و ناخوانا یا فاقد اطلاعات اجباری است. تقلب در مشخصات محصول یا از نظر وزن و حجم ؛ استفاده از فرآیندهای تولید غیر مجاز و کمبود جزئیات برای اطمینان از قابلیت ردیابی. اقدامات انجام شده شامل 26 محموله توقیف شده و سه مورد تعلیق و فروش است.

از 135 نمونه غذایی ، بیشتر محصولات گوشتی و پس از آن روغن های گیاهی ، محصولات ماهی ، شیر و میوه های تازه بودند. در مجموع 24 مورد سازگار نیستند. هفت روغن گیاهی ، شش فرآورده گوشتی ، سه میوه تازه و دو محصول ماهی و غذاهای فرآوری شده.

وزارت کشاورزی ، دام ، شیلات و غذا شریک اصلی پروژه QALIFY 1.3 میلیون یورو (1.5 میلیون دلار) است که تا ژانویه 2023 ادامه دارد و شش کشور را درگیر می کند. هدف جلوگیری از تقلب و بهبود کیفیت و استانداردهای اصالت به منظور افزایش رقابت پذیری شرکت های کوچک و متوسط ​​در بخش محصولات غذایی است.

شرکا شامل اتاقهای بازرگانی و صنایع بلغارستان ، اسلوونی و استونی ، دولت منطقه ای تسالالی در یونان و اتاق کشاورزی در وین و آژانس دامپزشکی Béritovet در فرانسه هستند.

این کار بخشی از برنامه Interreg Europe است. این پروژه برای افزایش رقابت شرکت های کوچک و متوسط ​​در مناطق و کشورهای اتحادیه اروپا از بودجه صندوق توسعه منطقه ای اروپا (ERDF) استفاده می کند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>