[ad_1]

پاهای قورباغه ها دو سوم از محصولات تابش شده در اروپا در سال های 2018 و 2019 را تشکیل می دهند ، اما بر اساس گزارشی ، استفاده از روش های ایمنی مواد غذایی همچنان رو به کاهش است.

سه کالای اصلی پایه قورباغه منجمد با 65.1 درصد ، مرغ با 20.6 درصد و گیاهان معطر خشک شده ، ادویه جات و سبزیجات با چاشنی 14 درصد است.

این گزارش ژانویه 2018 تا دسامبر 2019 را شامل می شود و شامل اطلاعاتی است که توسط 28 کشور عضو و نروژ در سال 2018 و 27 کشور عضو در سال 2019 به کمیسیون اروپا ارسال شده است. لتونی داده های سال گذشته را ارائه نداده است.

پرتودرمانی ، درمان فیزیکی مواد غذایی با اشعه یونیزان پر انرژی است. غذایی که تحت تابش قرار گرفته یا حاوی مواد تشکیل دهنده تابش است باید برچسب گذاری شود. رادیواکتیو نیست.

این درمان برای اهداف بهداشتی و گیاهی برای از بین بردن باکتری هایی مانند سالمونلا ، کمپیلوباکتر و E. coli و از بین بردن ارگانیسم های مضر برای محصولات گیاهی مانند حشرات و آفات دیگر است. همچنین برای کاهش سرعت رسیدن میوه ها ، جلوگیری از جوانه زنی یا جوانه زنی سبزیجاتی مانند پیاز و سیب زمینی و افزایش ماندگاری استفاده می شود.

بیشترین میزان تابش در بلژیک
قوانین مربوط به مواد غذایی و موادی که برای اشعه در اتحادیه اروپا مجاز است ، هماهنگ نیست. بعضی از کشورها آن را برای میوه ها و سبزیجات ، از جمله سبزیجات ریشه دار ، مجاز می دانند. غلات ، پوسته غلات و آرد برنج؛ ادویه و چاشنی ها ماهی و صدف؛ گوشت تازه ، پای مرغ و قورباغه ؛ و شیر کاممبرت خام.

در پایان دسامبر 2019 ، 24 مرکز تابش در 14 کشور وجود داشت: فرانسه 5 ، آلمان چهار ، بلغارستان ، هلند و اسپانیا دو ، در حالی که هر یک در بلژیک ، جمهوری چک ، کرواسی ، استونی ، ایتالیا ، مجارستان ، لهستان ، رومانی و انگلستان. با این حال ، بلغارستان ، ایتالیا ، رومانی و انگلستان در دوره 2018-2019 هیچ غذایی را تحت تابش قرار ندادند.

در مجموع 7 هزار و 832 تن محصول در سال های 2018 و 2019 در کشورهای اتحادیه اروپا با اشعه یونیزه تحت درمان قرار گرفتند که 23.3 درصد کمتر از 2016 و 2017 است.

درمان به طور عمده در بلژیک با 81.4 درصد یا 6377 تن غذای تابش شده در اتحادیه اروپا و پس از آن اسپانیا ، فرانسه ، آلمان و مجارستان انجام شد.

میزان غذای تحت درمان با اشعه یونیزه در اتحادیه اروپا از سال 2010 کاهش یافته است ، اما در سال 2019 از 2018 کمی افزایش یافته است. کمیسیون اتحادیه اروپا یک دوره بحث عمومی در مورد چارچوب قانونی برای تابش مواد غذایی در سال 2020 برگزار کرد.

بازرسی محصولات
در مجموع 9808 نمونه توسط 25 کشور عضو در مرحله بازاریابی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت که 12.1 درصد کمتر از 2016 تا 2017 است. بیش از 5000 مورد از این چک ها توسط آلمان انجام شده است ، ایتالیا دوم ، رومانی سوم و لهستان چهارم است .

دانمارک و نروژ به دلیل محدودیت های بودجه در این مرحله از سال 2018 تا 2019 هیچ گونه بررسی تحلیلی انجام نداده اند. قبرس به کمبود ظرفیت آزمایشگاهی اشاره کرد و سوئد گفت که اولویت های کنترلی دیگری دارد.

از این نمونه ها ، 83 مورد نیاز را برآورده نکردند و 88 مورد نیز نتایج غیرقابل قانع کننده ای را ارائه دادند. مشکلات مشاهده شده عمدتا برچسب زدن نادرست و قرار گرفتن در معرض ممنوع بود. میزان عدم انطباق نسبت به سالهای گذشته کمی بیشتر است. بیشترین اختلافات در آلمان مشاهده شد ، 22 مورد پس از آن 18 مورد در فرانسه و 11 مورد در فنلاند است.

بیشتر محصولات مورد تجزیه و تحلیل گیاهان و ادویه ها و غلات ، دانه ها ، سبزیجات ، میوه ها و محصولات آنها هستند. مکمل های غذایی و سوپ ها و سس ها نیز بررسی شدند.

هشدارهای امسال در پورتال RASFF قرار گرفتن در معرض غیرمجاز محصولات ماهی از ویتنام و همچنین مکمل غذایی و عصاره آسیاب ، هر دو از چین را نشان می دهد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی غذا ، اینجا را کلیک کنید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir